آیا به گوگل اجازه‌ی استفاده از صدایتان را می‌دهید؟

در روزهای اخیر، گوگل ایمیل هایی را برای کاربران ارسال کرده و از آنها می خواهد که به شرکت اجازه دهند از صدای آنها برای بهبود هوش مصنوعی استفاده کند. اما گوگل چگونه از صدای کاربران استفاده می کند و تنظیمات صدا کجا باید تغییر کند؟

گوگل قصد دارد از کشف مجدد افراد و رای دادن به صداهای ناشناس کاربران استفاده کند. با این حال، با غیرفعال کردن خودکار تمام تنظیمات کاربران برای ذخیره صدای آنها، گام بزرگی در جهت حفظ حریم خصوصی برداشته است. به همین دلیل است که این روزها کاربران ایمیلی با این مضمون دریافت می کنند: «گوگل دوست دارد به برنامه بازگردد و در تلاش است توضیح واضح تری از کاری که انجام می دهد دریافت کند».

این یک حرکت بسیار بزرگ است که بسیاری از افراد را تحت تاثیر قرار خواهد داد. اگرچه گوگل می‌گوید تعداد افرادی که این ایمیل را دریافت می‌کنند محرمانه است، اما به نظر می‌رسد که ایمیل باید به صندوق ورودی هر کسی که با محصولات Google به صورت صوتی تعامل داشته ارسال شود، از جمله آنهایی که از طریق دستورات صوتی Google Maps یا Google Voice Assistant. Google Assistant) ارسال شود.

پیش نمایش تماس دستیار صوتی Google

پیش نمایش تماس دستیار صوتی Google

به تنظیمات ضبط صدا دسترسی پیدا کنید

در بخشی از این ایمیل می خوانیم: «برای کنترل تنظیمات ضبط صدا، آن را خاموش کرده ایم تا بتوانید اطلاعات به روز شده را مشاهده کنید. “حساب Google خود را بررسی کنید تا آنها را تأیید کنید و در صورت تمایل صدای ضبط شده خود را دوباره فعال کنید.”

این آدرس این تنظیمات است و از آنجایی که نیازی نیست بدون بررسی دقیق روی هیچ یک از پیوندهایی که از طریق ایمیل دریافت می کنید کلیک کنید، ما آن را در اینجا پیشنهاد می کنیم.
https://myactivity.google.com/consent/assistant/vaa
لطفاً توجه داشته باشید که آدرس باید فقط در دامنه Google.com باشد.

تابستان گذشته، یکی از بزرگترین ماجراجویی‌های دنیای فناوری این بود که چگونه شرکت‌های بزرگ از مردم برای بهبود کیفیت هوش مصنوعی استفاده می‌کنند. گوگل، آمازون، اپل، مایکروسافت و فیسبوک زمانی که برخی از این شایعات به بیرون درز کردند، نگران شدند. این یک رسوایی در تابستان 2019 بود و توضیحات فنی درباره نحوه یادگیری ماشینی، عذرخواهی، عصبانیت و پرداخت ها تایید شد. در پایان، هر شرکت تلاش کرد تا اطلاعات ذخیره شده را برای کاربران آسان‌تر کند و به آنها اجازه دهد داده‌ها را پاک کنند.

همه این شرکت‌ها گام‌های مهمی برای کشف نحوه استفاده از داده‌های صوتی برداشته‌اند و حذف یا خروج کامل از چنین برنامه‌هایی را برای کاربران آسان‌تر می‌کنند. بسیاری از این شرکت های بزرگ فناوری نیز به استفاده از غربالگری انسانی برای بهبود خدمات خود با افشای اطلاعات یا نیاز به رضایت مشتری بازگشته اند.

اما گوگل پس از توقف فعالیت در سراسر جهان در سپتامبر گذشته، Human Review را مجددا راه اندازی نکرد و قول داد: «ما از صدای شما در Human Review استفاده نخواهیم کرد مگر اینکه صدای خود را در تنظیمات فعال کنید. این وعده در ایمیل هایی که این روزها به دست مصرف کنندگان می رسد محقق شده است.

وقتی روی لینک موجود در ایمیل کلیک می کنید، به قسمت تنظیمات حساب کاربری خود در وب سایت گوگل هدایت می شوید. این صفحه یک نمای کلی از نحوه ذخیره صدای خود ارائه می دهد و شامل یک ویدیوی YouTube است که سیاست های Google در این زمینه را توضیح می دهد. همچنین پیوندی وجود دارد که می‌توانید روی آن کلیک کنید تا درباره نحوه ذخیره و استفاده از صدای خود در Google اطلاعات بیشتری کسب کنید.

صفحه تنظیمات صدا برای بهبود هوش مصنوعی

صفحه تنظیمات صدا برای تقویت هوش مصنوعی که به طور پیش فرض غیرفعال است

تنظیمات ذخیره سازی صدا به طور پیش فرض غیرفعال است، اما اگر می خواهید گوگل را دوباره فعال کنید تا از صدای شما برای تقویت هوش مصنوعی استفاده کند، می دانید که گوگل این کار را به دو صورت انجام می دهد.

نحوه استفاده از صدای کاربران

اول، یک دوره زمانی وجود دارد که با حساب شما مطابقت دارد. Google در این مدت از داده‌های صوتی برای بهبود تطابق صدا استفاده می‌کند و می‌توانید برای مشاهده یا حذف هر یک از این داده‌ها به تنظیمات بروید. از ژوئن 2020، برنامه پیش‌فرض برای حذف خودکار داده‌ها 18 ماه است، اما این فقط برای حساب‌هایی است که پس از آن تاریخ ایجاد شده‌اند. اگر حساب شما قدیمی است، باید به صورت دستی جدول زمانی این حذف خودکار را در تنظیمات تغییر دهید.

در مرحله بعد صدای شما تکه تکه و ناشناس می شود و این صدای ناشناس می تواند برای افرادی ارسال شود که بررسی می کنند تا صحت متن را با صدا مقایسه کنند. با توجه به اینکه این مرحله جنجال ایجاد کرده است، باید گفت که این معاینات انسانی ممکن است برخی از تامین کنندگان شخص ثالث باشند. گوگل گفته است که فقط داده های ناشناس برای تایید کنندگان ارسال می شود.

نکته عجیب این است که اگرچه گوگل تنظیمات ذخیره سازی صدا را برای همه کاربران غیرفعال می کند، اما این شرکت رویکرد خود را نسبت به صداهایی که قبلا آپلود شده اند تغییر نمی دهد. بنابراین اگر می خواهید این صداها را حذف کنید، باید این کار را به صورت دستی انجام دهید. با این حال، حتی اگر این کار را نکنید، طبق گفته گوگل، هیچ فرد چک کننده ای صداها را در طول دوره ضبط مطالعه نکرده است.

گوگل همه اینها را به‌عنوان «تغییر تنظیمات» تلقی می‌کند، نه «تغییر خط‌مشی». در واقع، گوگل این تغییرات را به عنوان “رضایت از انتخاب” می بیند که همچنان تحت تاثیر سیاست های فعلی شرکت قرار دارد. هیچ پست رسمی در وبلاگ گوگل در مورد این تغییر وجود ندارد، بنابراین ایمیلی که توسط گوگل ارسال شده و قسمت تنظیمات حساب گوگل شما را مطلع می کند.

منبع: The Verge

نمایش بیشتر

مشاور سئو و طراحی سایت

سلام امید دندان نما هستم مشاور بازاریابی و متخصص طراحی سایت و سئو که در سال 81 وارد دنیای برنامه نویسی شدم و از سال 1386 وارد دنیای بازاریابی و مدرک لیسانس ارتباطات از روی علاقه رفتم گرفتم

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا