پزشکی

علت درد دست راست و زیر بغل

تا دیر نشده علائمتو بگو، پزشکتو بگم:
علائم مشابه کرونا
خون دماغ یا گوش درد
مشکل در بلع
خون در مدفوع
اختلال خواب
درد کمر، پا، دست یا زانو
سردرد
معده درد یا حالت تهوع
زخم مداوم دهانی
سرفۀ مزمن
اضطراب و استرس

هر جایی که هستی، بدون مراجعه به آزمایشگاه، تست کرونا بده!

تست کرونا در محل

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مشاوره

حلق و دهان، دروازۀ بدن هستن. وجود مشکل در اونها برای بقیۀ اندام‌ها هم مشکل ایجاد می‌کنه. تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافتِ مشاوره

علت‌های مشاهدۀ خون در مدفوع می‌تواند هموروئید، بواسیر، کولیت روده و… باشه. برای تشخیص و درمان درست و به موقع، تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوارش بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

اختلال خواب اگه جدی گرفته نشه، سلامت جسم و روان رو درگیر می‌کنه. تا دیر نشده علائمت رو به متخصص اعصاب و روان بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

دردهای اسکلتی یکی از شایع‌ترین علائم ایرانی‌هاست، تا دیر نشده علائمت رو به متخصص طب فیزیکی و توانبخشی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

سردرد علت‌های مختلفی داره؛ از اضافه وزن گرفته تا اختلال در هورمون‌ها. برای تشخیص درست علت سردردت تا دیر نشده علائمت رو به متخصص مغز و اعصاب بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر​

دریافت مشاوره

سرطان معده سومین سرطان شایع ایران است. همین حالا علائمت رو به متخصص گوارش بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافتِ مشاوره

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص گوش، حلق و بینی بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مُشاوره

تا دیر نشده علائمت رو به متخصص ریه بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مشاوره

تا دیر نشده علائمت رو به کارشناس روانشناس بگو و مشاورۀ آنلاین بگیر

دریافت مشاوره

قبل از پرداختن به علت درد بازو، شاید بهتر باشد به این سوال پاسخ دهیم که منظور ما از بازو، کدام بخش از دست می‌باشد؟

بیشتر بخوانید: برای کدام درد به کدام پزشک مراجعه کنیم؟

بازو به بخشی از اندام فوقانی که میان شانه و آرنج قرار گرفته گفته می شود. استخوان آن هومروس (استخوان بازو) است که به کتف مفصل شده و مفصل شانه را می‌سازد. عضلات مختلفی در ناحیه بازو قرار دارند که امکان حرکات مختلف را به آن می‌دهند. مهمترین این عضلات عضله دوسر بازویی و عضله سه سر بازویی است.

درد بازو می‌تواند از طریق طیف وسیعی از مشکلات اعم از آسیب‌های مفاصل تا فشارهای عصبی ایجاد شود. بسته به علت، درد بازو می‌تواند بطور ناگهانی آغاز شود یا در طول زمان گسترش یابد. در بسیاری از موارد، درد بازو دقیقا از مشکلی در گردن یا قسمت بالایی ستون فقرات نشات می‌گیرد. درد بازو، بخصوص دردی که به بازوی چپ وارد می‌شود، می‌تواند حتی نشانه‌ای از حمله قلبی باشد.

بهتر است بخوانید: لیست علائم و نشانه های کرونا

منظور از حمله قلبی، مرگ یا آسیب دیدگی بخشی از ماهیچه‌ قلب به دلیل کمبود اکسیژن است که درد بازوی چپ می‌تواند یکی از شایع‌ترین علامت آن به حساب آید. این درد ممکن است عجیب به نظر برسد چراکه ماهیچه بازو آسیب ندیده است. در واقع رشته‌های عصبی قلب و بازو سیگنال‌هایی را به سلول‌های یکسانی از مغز می‌فرستند و در نتیجه مغز نسبت به منبع درد سردرگم می‌شود. این پدیده که درد ارجاعی نامیده می‌شود توضیح می‌دهد چرا فردی که دچار حمله قلبی شده بدون داشتن درد در قفسه سینه در قسمت بازوها دچار درد می‌شود.

این درد علاوه بر بازو به ناحیه گردن، قفسه سینه و پشت هم انتشار پیدا می‌کند. اگر درد بازو ناشی از آنژین صدری باشد، نشانه‌های دیگری مانند درد قفسه سینه، حالت تهوع، تعریق سرد، تنگی نفس و سرگیجه هم در فرد دیده می‌شود. درد قلبی ناشی از آنژین صدری یک مورد اورژانسی محسوب می‌شود.

سایر علت های درد بازوی چپ

درد قفسه سینه:

این درد زمانی بوجود می‌آید که قلب به میزان کافی اکسیژن دریافت نکند. این عارضه علاوه بر درد بازو می‌تواند با عوارضی در شانه‌ها، گردن، پشت و فک هم همراه باشد. درد قفسه سینه به سوء هاضمه نیز شبیه است. درد قفسه حمله قلبی نیست بلکه نشانه‌ای از مشکل قلبی است.

آسیب دیدگی عضلانی – اسکلتی:

در صورتیکه درد بازوی چپ با مشخصه‌های زیر همراه باشد به مشکل قلبی ارتباط پیدا نمی‌کند:

  • درد ناگهانی که تنها برای چند ثانیه ادامه داشته باشد
  • دردی که بدون علامت خاصی برای ساعت‌ها یا روزها ادامه پیدا کند
  • احساس دردی که با حرکت یا لمس کردن شروع شود
  • در صورتی که درد فقط در نقطه کوچکی از بازو باشد

این ناراحتی می‌تواند نشانه‌ای از آسیب دیدگی استخوانی یا بافت بازوها، شانه یا آرنج باشد. برخی از شایع‌ترین آسیب دیدگی‌های عضلانی – اسکلتی عبارتند از: آماس کیسه مفصلی، التهاب تاندون، پارگی روتاتور کاف و فتق دیسک.

مشاهده بیشتر : پزشک ارتوپد

علل درد بازو

درد شانه

درد شانه چپ ممکن است بیمار را به بهترین دکتر قلب بکشاند ولی درد شانه ای که همراه با گردن درد می باشد معمولا منشا قلبی ندارد. دردشانه راست هم به اندازه درد شانه چپ مهم می باشد.

معمولا علائم درد شانه همراه با التهاب می باشند و لذا در هنگام استراحت خصوصا در شب و هنگام خواب که بیمار بی حرکت می باشد درد تشدید می شود که درمواردشدید بیمار حتی نمی تواند روی شانه خود بخوابد یا حتی ممکن است از درد  بیدار شود.

از مهم‌ترین علل درد بازو می‌توان به این موارد اشاره کرد:

گرفتگی عصب، کشیدگی‌ها، التهاب تاندون، پارگی عضلات کلاهک چرخاننده، شکستگی‌ها، التهاب روماتیسمی و درد قلبی اشاره کرد.

همچنین بخوانید: بیماری های روماتیسمی

گرفتگی عصب

هنگامی اتفاق می‌افتد که بافت‌های اطراف عصب، آن را تحت فشار قرار بدهند. این بافت‌ها می‌توانند استخوان، عضله، دیسک و مهره گردنی و تاندون عضله باشد. اگر درگیری عصب بازو و دست، درد در این نواحی را ایجاد کرده باشد نشانه‌های دیگری همراه درد بازو هستند که گزگز و مورمور شدن دست و انگشتان، درد تیز و تیرکشنده و ضعف عضلانی از جمله این نشانه‌ها هستند.

کشیدگی تاندون

کشیدگی تاندون یا رباط‌های اطراف مفصل، آسیب بسیار شایعی است که دامنه آن از یک کشیدگی مختصر در خانه تا پارگی تاندون در تصادفات یا زمین خوردن، متغیر است. در صورت کشیدگی نشانه‌هایی مانند التهاب، کبودی، خشکی و محدودیت حرکت مفصل شانه همراه درد بروز پیدا می‌کنند.

پارگی عضلات کلاهک چرخاننده

عضلات کلاهک چرخاننده (روتاتورکاف) چهار عضله هستند که در بالاترین قسمت استخوان بازو دور مفصل شانه، بین استخوان کتف و سر استخوان بازو متصل هستند و نقش آنها تأمین ثبات و یکنواختی حرکت استخوان بازو در داخل حفره مفصلی است. در افرادی که طولانی مدت دست آنها بالای سر فعالیت می‌کنند مانند نقاشان یا والیبالیست‌ها، تاندون این عضلات مستعد التهاب و حتی پارگی است که در این صورت علاوه بر درد در بازو و شانه، حرکت مفصل و به ویژه بالا آوردن دست به مشکل دچار می‌شود.

روماتیسم مفصلی

روماتیسم مفصلی یک التهاب مزمن در مفصل ایجاد می‌کند. در این عارضه شانه از جمله مفاصلی است که درگیر می‌شود. در التهاب روماتیسمی علاوه بر درد در بازو، حساسیت به لمس، گرمی ناحیه، التهاب، خشکی و خستگی هم در شانه دیده می‌شود.

سایر علل درد بازو به صورت تیتروار عبارتند از

  • شکستگی بازو، مچ یا دست
  • بورسیت
  • سرطان(بدخیم)، اولیه یا متاستاتیک
  • سندروم تونل کارپ
  • دیستونی گردن (تورتیکولیس اسپاسمودیک)
  • تنوسیوویت دکوروین
  • دررفتگی آرنج
  • فیبرومیالژی
  • فتق دیسک کمر
  • آرتریت روماتوئید
  • آسیب روتیتور کاف
  • اختلالات ستون فقرات
  • تاندونیت
  • آرنج تنیس بازان
  • سندروم اوت لت توراسیک
  • بی حسی انگشتان به علت گیر افتادن عصب اولنا

خودمراقبتی و درد بازو

حتی در آسیب های جدی بازو، درمان خانگی از ابتدا می‌تواند موثر واقع شود. اگر تصور می‌کنید بازو یا مچ دچار شکستگی شده، بسته‌های یخ را روی ناحیه آسیب دیده قرار داده و از یک قلاب برای نگه داشتن بازو استفاده کنید تا زمانی که مراقبت‌های پزشکی انجام شود.

اگر فشردگی عصب یا کشیدگی مکرر داشتید، درمان را ادامه دهید، وضعیت خود را به خوبی حفظ کنید و در محل کار و در طی فعالیت‌های مکرر نظیر نواختن ساز یا هر فعالیتی که به دخالت بازو مرتبط می‌شود به خود استراحت دهید. بسیاری از انواع دیگر دردهای بازو به خودی خود بهبود پیدا می کنند خصوصا ،اگر اقداماتR.I.C.E را ظرف 48 ساعت پس از آسیب دیدگی آغاز کنید. این اقدامات عبارتند از

  • Rest: استراحت کنید.
  • Ice: یک بسته یخ یا کیسه‌ای از نخودفرنگی یخ‌زده را روی محل درد به مدت 15 تا 20 دقیقه سه بار در روز قرار دهید.
  • Compression: فشردگی. از بانداژ فشاری برای کاهش تورم استفاده کنید.
  • Elevation: بلندی. در صورت امکان، بازوی خود به منظور کمک به کاهش تورم بالا ببرید.

برای درد بازو باید به چه پزشکی مراجعه کنیم؟

در صورت وجود موارد زیر، به دنبال درمان اوژانسی باشید:

  • درد کمر،شانه و یا بازو که بطور ناگهانی بوجود می‌آید، بطور غیر معمولی شدید و یا با فشار، پری یا فشردگی در قفسه سینه همراه می‌باشد. ممکن است نشانه ای از حمله قلبی باشد.
  • تغییر شکل آشکار یا بیرون زدگی استخوان در بازو یا مچ دست، خصوصا اگر دچار خونریزی یا دیگر آسیب‌ها هستید.
  • درد و فشار در قفسه سینه که به پشت کتف و گردن هم سرایت کند، سرگیجه و حالت تهوع، عرق سرد و تنگی نفس همراه با درد در بازو و دست
  • درد شدید بازو بر اثر زمین خوردگی یا تصادف، به طوری‌که فرد نتواند کل دست خود را حرکت بدهد.

[sibwp_form id=5]

در غیر این صورت (مشاهده موارد زیر) سریعا به پزشک متخصص ارتوپدی مراجعه کنید:

  • دردکمر،شانه و یا بازو که با هر گونه فعالیتی رخ می دهد و با استراحت بهتر می‌شود احتمالا علامت بیماری قلبی یا ناراحتی در قفسه سینه می‌باشد که با کاهش جریان خون به عضله قلب ایجاد می‌شود (آنژین).
  • آسیب ناگهانی به بازو، خصوصا اگر صدای شکستگی یا ضربه محکم شنیدید.
  • درد و تورم شدید در بازو
  • درد بطور معمول از بازو تا کف و برعکس در حرکت باشد
  • درد بازویی که پس از چندروز درمان خاگی بهبود نیافته
  • افزایش قرمزی، تورم یا درد در ناحیه آسیب دیده

اگر نمی دانید که به کدام پزشک باید مراجعه کنید، راهنمای تخصص های پزشکی به کار شما می آید.

 79,602 بازدید

آیا این مقاله برای شما مفید بود؟

میانگین امتیاز 3.8 / 5. تعداد رای‌ها 109


  • turned_in سوزش دست ها و نقش نوار عصب و عضله

    سوزش دستها و نقش نوار عصب و عضله

    سوزش ، سوزن سوزن شدن و یا گزگز دستها و اندامهای فوقانی یکی از شکایتهای بسیار شایعی است که باعث مراجعه بیماران به پزشک می شود. همچنین یکی از دلایل بسیار شایعی که  نوار عصب و عضله درخواست می شود ، تعیین علت گزگز وسوزش دستها می باشد. سوزش دستها و اندامهای فوقانی علت متفاوت و متعددی دارد که در ادامه به اختصار به آنها اشاره می شود.

    ۱-سندروم تونل کارپ یا سی تی اس (CTS)

    تحت فشار قرار گرفتن ویا به اصطلاح گیر افتادن عصب مدیان در مچ دست ، شایعترین گیر افتادگی عصب، در کل بدن وبنابراین یکی از علل شایع مراجعه برای تست نوار عصب وعضله می باشد. در تقریبا تمام بیماران عصب در فضای تونل کارپ تحت فشار قرار می گیرد و منجر به مجموعه ای از علائم و نشانه ها می شود که به سندروم تونل کارپ یا سی تی اس شناخته می شود. بیماران معمولا از درد مچ دست و اندام فوقانی همراه با سوزن سوزن شدن انگشتان دست شکایت می کنند.درد می تواند فقط در مچ دست احساس شود یا به ساعد، بازو و ندرتا شانه انتشار یابد . گز گز و سوزش در ابتدا شبانه است و بیمار را از خواب بیدار می کند ولی با پیشرفت مشکل، در طول روز هم اتفاق می افتد.در سندروم تونل کارپ ،گز گز و سوزش ، تنها در دست وانگشتان احساس می شود و نواحی بالاتر را در گیر نمی کند. نوار عصب و عضله در تشخیص و تعیین شدت سندروم تونل کارپ بسیار ارزشمند است.

    ۲-نروپاتی عصب اولنار در
    آرنج

    این مطلب را حتما بخوانید :  درد شانه

    تحت فشار قرار گرفتن یا به عبارتی گیر افتادن عصب اولنار در اطراف آرنج ، یکی دیگر از علل شایع گزگز دستها خصوصا دو انگشت آخر می باشد. در نروپاتی عصب اولنار گزگز و سوزش دستها نسبت به سندروم تونل کارپ وضوح کمتری دارد وبه جای آن علائم حرکتی بیشتر نمایان هستند. در صورتی که درد  وجود داشته باشد، معمولا در اطراف آرنج احساس می شود ویا به سمت داخل ساعد و دست انتشار می یابد. در ضایعه عصب اولنار ، گزگز و بی حسی در دست احساس می شود و نواحی بالاتر مصون هستند.نوار عصب وعضله در تشخیص محل ضایعه عصب و شدت و نوع آسیب بکار میرود.

    ۳-رادیکولوپاتی گردنی

    رادیکولوپاتی یا آسیب ریشه های عصبی یکی از شایعترین علل ارجاع بیماران به کلینیکهای نوار عصب و عضله می باشند. به هر علت که ریشه های عصبی در ناحیه گردن دچار آسیب شوند ، درد ، سوزش ،گزگز وبی حسی در دستها و سایر قسمتهای اندام فوقانی رخ می دهد که بعضی مواقع همراه با کاهش قدرت عضلات و ضعف می باشند. محل احساس درد و سوزش بستگی به ریشه عصبی درگیر دارد . به طور مثال در رادیکولوپاتی ریشه عصبی ششم گردن ،گزگز و سوزش وبی حسی در ساعد و انگشت شست ودر رادیکولوپاتی ریشه هفتم ،در انگشت اشاره ومیانی احساس می شوند. رادیکولوپاتی گردنی علل زیادی دارد ولی شایترین علل درگیری ریشه عصبی ، آرتروز (ساییدگی) مهره های گردن و فتق دیسک گردن می باشند. برای بررسی عملکرد ریشه های عصبی گردن و افتراق رادیکولوپاتی از سایر علل سوزش و گزگز دستها ، تست نوار عصب و عضله از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

    ۴-سندروم توراسیک اوت لت (thoracic outlet syndrome)  یا TOS

    این مطلب را حتما بخوانید :  آرتروز گردن یا اسپوندیلوزیس گردن

    سندروم توراسیک اوت لت یکی از علل ناشایع درد ، خواب رفتگی ، سوزش و ضعف دستها می باشد که در اثر گیر افتادن یا تحت فشار قرار گرفتن قسمت تحتانی شبکه بازویی در قاعده گردن رخ می دهد. شبکه بازویی شبکه پیچیده ای از عصبها یی هستند که از گردن خارج شده به اندامهای فوقانی می روند. گاهی اوقات به علت وجود دنده گردنی و بافت فیبروتیک متصل به آن شبکه بازویی تحت فشار قرار  می گیرد وباعت ایجاد درد ،سوزش و ضعف عضلانی می شود. شبکه بازویی می تواند بین عضلات قاعده گردن هم تحت فشار قرار گیرد که این حالت در افرادی رخ می دهد که از وضعیت مناسب بدنی برخوردار نیستند و سر و گردنشان به سمت جلو متمایل می باشد.تست نوار عصب و عضله شیوه ارزشمندی جهت افتراق سندروم توراسیک اوت لت از سایر علل گزگز و خواب رفتگی دستها خصوصا نروپاتی عصب اولنار و رادیکولوپاتی گردنی می باشد.

    ۵- پلکسوپاتی شبکه بازویی
    (Brachial plexopathy)

    ریشه های عصبی گردن بعد از خروج از بین مهرهای گردن به یکدیگر متصل شده و شبکه پیچیده ای از اعصاب را تشکیل می دهند که به آن شبکه بازویی اطلاق می شود و از این شبکه عصبهای مربوط به اندام فوقانی جدا می شوند. عوامل متعددی از جمله ضربه و تصادف، انواع تومرها ، پرتو درمانی و دیابت می توانند باعث آزردگی شبکه بازویی شده ، درد ، گزگز، خواب رفتگی و ضعف عضلانی در دستها و اندام فوقانی ایجاد کنند .تست نوار عصب و عضله به افتراق آسیب شبکه بازویی از سایر علل درد و سوزش اندام فوقانی کمک قابل توجهی می کند.

    ۶-نوروپاتی محیطی

    این مطلب را حتما بخوانید :  کفش های پیاده روی

    نروپاتی محیطی به معنای آسیب یا اختلال عملکرد تمام یا تعدادی از عصبهای محیطی می باشد . عوامل متعدد و زیادی می توانند باعث نوروپاتی محیطی شوند که از بین انها دیابت ،الکل ، کمبود بعضی از ویتامینها،بعضی از داروها از جمله داروهای شیمی درمانی، مسومیت با مواد شیمایی و فلزات سنگین ، بیماریهای التهابی و خودایمن و انواع ژنتیکی را می توان نام برد. اغلب نوروپاتی ها در شروع پاها و اندامهای تحتانی را درگیر می کنند وبا پیشرفت بیماری دستها درگیر می شوند هرچند موارد خاصی از نوروپاتی ها می توانند با سوزش و گزگز دستها شروع شوند. تست نوار عصب و عضله روش تشخیصی ارزشمند و مهمی در ارزیابی و تشخیص نوروپاتی محیطی می باشد.

    ۷-کمبود ویتامینها

    همانگونه که گفته شد کمبود بعضی از ویتامینها خصوصا ویتامین ب دوازده (B12) می تواند خود را به صورت سوزش و گزگز دستها نشان دهد.

    ۸- بیماریهای دستگاه عصب
    مرکزی (CNS)

    بیماریهای سیستم عصب
    مرکزی یعنی مغز ونخاع  مانند ام اس (MS) می
    توانند باعث گزگز و بی حسی قسمتهای مختلفی از بدن از جمله دستها شوند. در اینگونه
    موارد جهت افتراق علل محیطی از علل مرکزی ، تست نوار عصب و عضله در کنار سایر
    روشهای تشخیصی کاربرد دارد.

    در پایان شایان ذکر است که تنها پزشک معالج شماست که بعد اخذ شرح کامل و معاینه بالینی دقیق ،درصورت نیاز، در راستای تشخیص و ارزیابی گزگز و سوزش دستها و اندام فوقانی شما تصمیم به تجویز تست نوار عصب و عضله می گیرد.


یکی از مشکلات نسبتا شایع در خانم ها بویژه دختران و بانوان جوان درد ناحیه سینه ، ناحیه ترقوه و ناحیه زیر بغل است. درد سینه در خانم ها به دو نوع دوره ای Cyclic pain و غیر دوره ای Noncyclic pain تقسیم می شود . دردهای سینه دوره ای در دختران و خانم های جوان شایع تر است این دردها ارتباط مستقیم با تغییرات هورمونی دوران پریود دارند . غالبا شدت دردها در شروع دوره ماهیانه زیاد است . با پایان دوره قاعدگی این دردها بهبود می یابند . اینگونه دردها غالبا دو طرفه هستند (در هر دو پستان) و به ناحیه زیر بغل و بازو نیز ممکن است منتشر شوند . با شروع دوره یائسگی این دردها بهبود می یابند . دردهای غیر دوره ای Noncyclic pain بیشتر در خانم های 30 تا 50 ساله شایع است. این دردها ممکن است در یک سمت (یک پستان) ایجاد شود . غالبا بیمار از درد تیز و سوزشی در یک سمت سینه خود شکایت دارد. اینگونه دردها ممکن است ناشی از کیست یا fibroadenoma باشد. با درمان علت بیماری ، اینگونه دردها درمان می شوند . درد سینه یک علامت شایع مورد انتظار در تومورهای پستان نیست. اما وجود توده های دردناک در پستان ممکن است ناشی از تومور باشد. در صورتی که درد پستان بیش از سه هفته طول بکشد یا درد شدت پیدا کند لازم است بیمار به پزشک مراجعه نماید.

فیزیوتراپی در شاهین شهر ، کلینیک فیزیوتراپی دکتر خلیلی شاهین شهر

گاهی علت درد سینه ، ترقوه و آگزیلاری (زیر بغل) در معاینات روتین پزشکی قابل تشخیص نیست. در بسیاری از خانم ها (حتی دختران جوان) تریگر پوینت های عضلانی در عضلات شانه ، سینه و گردن ممکن است علت درد پستان و زیر بغل باشد . معاینه عضلات کمربند شانه ای و سینه (عضلات سینه ای کوچک و بزرگ) بویژه در بیمارانی که به تشخیص پزشکی واضح دست نیافته اند می تواند راهگشای درمان این بیماران باشد.

دردهای شبه قلبی angina pectoris در برخی از این بیماران گزارش می شود . به طوریکه ، ممکن است باعث نگرانی بیمار و خانواده وی شده و معاینات تخصصی قلب را به دنبال داشته باشد. دردهای سینه ناشی از تریگر پوینت های عضلانی غالبا با دردهای منشره شانه ، کتف ، بازو ، ساعد و دست همراه است . گاهی اینگونه بیماران علائم نورولوژیک نظیر گز گز ، پارستزی و بی حسی در مناطقی از اندام فوقانی یا کتف خود گزارش می کنند . یکی از مهمترین نکات در مواجهه فیزیوتراپیست با این بیماران توجه به پاسچر بیمار است . اینگونه بیماران غالبا پاسچر نامناسب دارند . سندرم های حرکتی بویژه سندرم upper crossed syndrome در این بیماران شایع است.

از جمله عضلاتی که لازم است در معاینات فیزیوتراپی مد نظر قرار گیرد می توان به عضلات زیر اشاره نمود:
     Pectoralis major
    Subclavius
    Pectoralis minor
    Sternalis
    Scalene

درمان فیزیوتراپی در دردهای منتشره ناحیه سینه ، پستان و زیر بغل

در فیزیوتراپی کیمیا پس از انجام معاینات بالینی دقیق بر اساس الگوهای درد بیمار ، ضمن معاینه دستی برای تعیین تریگر پوینت ها از دستگاه آلگومتر استفاده می شود.

    بررسی و تعیین نقاط ماشه ای و تریگر پوینت ها
    دردهای منشره شانه ، گردن و اندامهای فوقانی
    سندرم ورودی قفسه سینه (T.O.S)
    سندرم کارپال تونل (C.T.S)

    درد زیر بغل ، درد و سوزش پستان و درد قفسه سینه در بیشتر موارد ناشی از مسائل عضلانی است.  لطفا بدون نگرانی به فیزیوتراپیست خود مراجعه کنید

کلینیک فیزیوتراپی خلیلی بعنوان یکی از کلینیک های فیزیوتراپی پیشرو در زمینه بیماری های زنان و زایمان با استفاده از کادری مجرب و تجهیزات پیشرفته اقدام آماده ارائه خدمات تخصصی ذیل می باشد:

    مشاوره
    آموزش و پیشگیری از بیماری های  عضلانی _ اسکلتی _ عصبی قبل از بارداری
    تمرین درمانی مؤثر در زایمان های بدون درد
    تمرینات تخصصی جهت درمان درد دوران قاعدگی و مقاربت های دردناک
    درمان مادران در حین دوره بارداری
    مشاوره و درمان پس از زایمان
    مشاوره آب درمانی مادران در دوران بارداری و پس از زایمان

این مرکز در جنبه‌های مختلف فیزیوتراپی، در درمان بیماری‌های زنان و زایمان، همچنین پیش‌گیری از بروز ضایعات دوران بارداری اقدام می کند.
آناتومی لگن، بیومکانیک لگن با توجه به تغییرات دوران بارداری، تغییرات آناتومیک و فیزیولوژیک و بیوشیمیایی در دوران بارداری، روش ارزیابی بیماران در دوران بارداری و پس از آن، تجهیزات فیزیوتراپی در بیماری‌های زنان و زایمان، نقش فیزیوتراپی در آماده‌سازی و تسهیل زایمان و تسکین دردهای زایمانی، و نقش فیزیوتراپی در برخی از بیماری‌های زنان و زایمان .

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا