اپلیکیشن و نرم‌افزار

هشدارهای امنیتی جیمیل به ما چه می‌گویند؟

هشدارهای امنیتی جیمیل می تواند بسیار آزاردهنده باشد. اما آیا غیرفعال کردن آنها ایده خوبی است؟

هنگامی که از یک دستگاه یا مکان جدید وارد حساب Google خود می شوید، احتمالاً یک هشدار امنیتی ورود به سیستم دریافت خواهید کرد که از شما می پرسد آیا به تازگی وارد حساب Google خود شده اید یا خیر. از دیدگاه گوگل، ورود به حساب Google از یک مکان یا دستگاه جدید همیشه غیرعادی است.

نوشته های مشابه

هشدارهای امنیتی جیمیل به ما چه می‌گویند؟

بیشتر اوقات، اگر از دستگاه‌های جدید وارد حساب Google خود شوید یا کوکی‌های مرورگر خود را پاک کنید، این هشدارها می‌توانند آزاردهنده باشند و از شما بخواهند که به طور منظم از همان دستگاه وارد حساب خود شوید. بنابراین در ادامه این مقاله، نگاهی دقیق‌تر به آنچه کاربران جی‌میل باید در مورد این هشدارهای امنیتی بدانند، خواهیم انداخت.

همانطور که متوجه شده اید، موضوع این مقاله هیلی بیلی مگ مروری دقیق از هشدارهای امنیتی هنگام ورود به جیمیل است. با توجه به اهمیت بالای این موضوع، پیشنهاد می کنیم تا انتهای این مطلب جالب ما را همراهی کنید و در نهایت نظرات خود را در این زمینه درباره ما بنویسید.

هشدار امنیتی ورود به سیستم Google را غیرفعال کنید

هشدارهای امنیتی جیمیل به ما چه می‌گویند؟

در گذشته امکان غیرفعال کردن هشدارها یا تغییر تنظیمات امنیتی ورود به سیستم گوگل با باز کردن Gmail و سپس اسکرول کردن به پایین صفحه و کلیک کردن روی جزئیات وجود داشت. با کلیک بر روی آن پنجره ای به نام Activity Information باز می شود که دارای گزینه هایی است که به کاربران اجازه می دهد هنگام ورود به سیستم هشدارهای امنیتی را تغییر یا غیرفعال کنند.

موارد فوق هنوز وجود دارد، اما گزینه غیرفعال کردن این هشدارها دیگر در دسترس شما نیست. در عوض، موارد بالا فقط اطلاعاتی را در مورد ورودهای اخیر، از جمله ورود به سیستم، زمان و مکان به شما می دهد. می توانید از این اطلاعات برای تعیین اینکه آیا شخص دیگری به حساب شما دسترسی دارد یا خیر استفاده کنید. در واقع، نمی‌توانید ورودهای جدید را غیرفعال کنید.

با استفاده از منوی امنیتی حساب Google خود، کاربران Gmail می‌توانند دستگاه‌هایی را که قبلاً وارد حساب‌های خود شده‌اند بررسی کنند و احراز هویت 2FA یا 2FA را فعال کنند.

هشدارهای امنیتی جیمیل به ما چه می‌گویند؟

با این حال، گوگل دیگر گزینه های امنیتی را ارائه نمی دهد که به شما امکان می دهد هشدارهای امنیتی ورود به سیستم را به طور کامل غیرفعال کنید. این احتمالاً تضمین می کند که در صورت به خطر افتادن حساب شما، گزارشی از Google دریافت می کنید. در دستگاه‌های اندرویدی، این امکان وجود دارد که تنظیمات اعلان Google خود را تغییر دهید، تا زمانی که Google یک ورود جدید به حساب شما پیدا نکند، دیگر اعلان دریافت نخواهید کرد.

اگر اعلان‌ها را غیرفعال کنید، همچنان اعلان‌هایی را از طریق ایمیل برای ورود جدید دریافت خواهید کرد، اما اعلان‌های دیگری را روی تلفن یا دستگاه دیگر خود دریافت نخواهید کرد. در واقع، باید تنظیمات اعلان خود را برای هر دستگاهی که با آن وارد حساب جیمیل خود می شوید، تغییر دهید.

چرا برخی از افراد هشدار امنیتی جیمیل را فعال نگه می دارند؟

هشدارهای امنیتی جیمیل به ما چه می‌گویند؟

اگرچه هشدارهای امنیتی می توانند آزاردهنده باشند، اما هدف ارزشمندی را دنبال می کنند. هدف اصلی آنها محافظت از حساب های جیمیل در برابر هکرها و مجرمان سایبری و هر کسی که حساب کاربری ندارد است. به طور خلاصه، مدیریت هویت و دسترسی به معنای کنترل افرادی است که به شبکه یا حساب کاربری دسترسی دارند. در واقع کاربر باید ادعای خود مبنی بر داشتن حساب جیمیل را تایید کند.

رمز عبور نوعی مدیریت هویت و دسترسی است. در واقع، رمز عبور تضمین می کند که فقط افراد مجاز می توانند از یک حساب کاربری استفاده کنند. در مورد برنامه هایی مانند جیمیل، شخص مجاز صاحب حساب است و رمز عبور را دارد. سیگنال های ورود روش دیگری برای مدیریت هویت و دسترسی است. با اطلاع دادن به دارنده حساب از رکوردهای جدید، می توانید از هک شدن یک حساب توسط هکری که رمز عبور حساب را می داند جلوگیری کنید.

یکی دیگر از انواع محبوب احراز هویت و کنترل دسترسی 2FA (2-Step Authentication) است. این سیستم‌های امنیتی از کاربران می‌خواهند هنگام ورود به یک حساب کاربری، دو شکل احراز هویت را ارائه کنند. برای اکثر سایت‌ها و کسب‌وکارها، تأیید صحت 2 مرحله‌ای به این معناست که ورود به سیستم نیاز به رمز عبور و کد شما دارد که به حساب یا دستگاه دیگری ارسال شود. بسیاری از سایت ها و سرویس های آنلاین از کدی استفاده می کنند که از طریق پیامک به تلفن های احراز هویت دو مرحله ای ارسال می شود.

مانند گذرواژه‌ها و اعلان‌های ورود به سیستم، 2FA به شما کمک می‌کند وقتی وارد حساب‌های خود می‌شوید، همان چیزی باشید که می‌گویید هستید. با افزایش جرایم سایبری، این تکنیک های مدیریت هویت و دسترسی احتمالاً در آینده مورد توجه بیشتری قرار خواهند گرفت.

نتیجه

هشدارهای امنیتی جیمیل به ما چه می‌گویند؟

هشدارهای ورود به جیمیل هر بار که از یک دستگاه جدید وارد حساب های جیمیل خود می شویم، ظاهر می شود. هدف آنها محافظت از ما در برابر دسترسی غیرمجاز است. این هشدارها تصمیم گوگل برای جلوگیری از نفوذ کاربران به حساب های گوگل است. خوب است بدانید که در حال حاضر نمی توانید آن را غیرفعال کنید. با این حال، می‌توانید اعلان‌های Google را که برای ورود به سیستم هشدار امنیتی ارسال می‌کنند، خاموش کنید.

نظرات و نگرانی های امنیتی خود را هنگام ورود به جیمیل با ما و سایر کاربران هیلی بیلی مگ در زیر به طور کامل توضیح دهید.

منبع: MakeUseOf

نمایش بیشتر

مشاور سئو و طراحی سایت

سلام امید دندان نما هستم مشاور بازاریابی و متخصص طراحی سایت و سئو که در سال 81 وارد دنیای برنامه نویسی شدم و از سال 1386 وارد دنیای بازاریابی و مدرک لیسانس ارتباطات از روی علاقه رفتم گرفتم

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا