10 ویژگی آیفون که برای کاربران اندروید آزاردهنده هستند

بدون شک نمی توان تمام تفاوت های آیفون و اندروید را فهرست کرد. با این حال، تعدادی از ویژگی های آیفون می تواند برای کاربران اندروید آزار دهنده باشد. در این مقاله، ما در مورد تفاوت های کلیدی که انتظار دارید هنگام خرید آیفون با آن مواجه شوید، صحبت نمی کنیم. بلکه با تفاوت های نسبتاً کوچکی روبرو هستیم که چندان جلب توجه نمی کند.
1. صفحه کلید آیفون
سرانجام در سال 2014 اپل امکان پشتیبانی از کیبوردهای شخص ثالث را برای iOS 8 فراهم کرد، اما برخلاف انتظار، مشکلات صفحه کلید آیفون برطرف نشد. صفحه کلید پیش فرض آیفون بد نیست، اما تقریباً هیچ ویژگی شخصی سازی مفیدی ارائه نمی دهد. به عنوان مثال نمی توانید یک ردیف اعداد را در بالای صفحه کلید قرار دهید و از طرفی امکان بزرگنمایی کلیدها وجود ندارد.
از طرفی Gboard اگرچه در اندروید امکانات زیادی دارد اما در iOS امکانات کاربردی زیادی ندارد و بیشتر شبیه همان کیبورد اپل است که طراحی متفاوتی دارد. از آنجایی که کاربران iOS به این محدودیت عادت کرده اند، مشکلی با این مشکل ندارند، اما وقتی از اندروید به iOS مهاجرت می کنید، این ضعف بسیار آزاردهنده می شود.
2. تصحیح خودکار (تصحیح خودکار)
بسیاری از کاربران از ویژگی تصحیح خودکار استفاده می کنند زیرا تایپ کردن سریع بسیاری از اشتباهات املایی آنها را تصحیح می کند. بسیاری از کیبوردهای اندرویدی هنگام تایپ اشتباهات املایی را تصحیح می کنند، اما در آیفون، این تغییرات پس از زدن دکمه ارسال اعمال می شود. این یک ویژگی بسیار آزاردهنده است، بنابراین برخی از کاربران به این نتیجه رسیده اند که بهتر است تنظیم خودکار آیفون خود را غیرفعال کنید.
3. مدیریت فایل
اگرچه آیفون از نظر مدیریت فایل پیشرفت زیادی کرده است، اما همچنان در این زمینه بسیار ضعیف است. برنامه Files در آیفون بسیار ساده است و ویژگی های پیچیده ای را ارائه نمی دهد. همچنین به دلیل محدودیت های اعمال شده توسط iOS، اپلیکیشن های شخص ثالثی که برای این ویژگی ارائه شده اند، از امکانات زیادی برخوردار نیستند.
از سوی دیگر باید به ضعف گسترده در پشتیبانی از فرمت های مختلف اشاره کرد. به عنوان مثال، اگر یک فایل M4A را دانلود کنید، در Chrome، برنامه Files یا برنامه VLC باز نمی شود. با این حال در اندروید می توانید به راحتی چنین فایلی را در محیط های مختلف باز کنید.
4. محدودیت ها کتابخانه برنامه
کتابخانه اپلیکیشن یکی از ویژگی های نسبتاً جدید آیفون است که به سادگی پوشه هایی حاوی برنامه های محبوب و مهم ایجاد می کند. به لطف این ویژگی، می توانید بدون نیاز به باز کردن پوشه، برنامه ها را راه اندازی کنید. با این حال، این ویژگی اجازه سفارشی سازی را نمی دهد. به خصوص در قسمت تنظیمات فقط می توانید این قابلیت را فعال یا غیرفعال کنید.
اما چرا نمی توانیم محل این پوشه ها را تغییر دهیم؟ چرا امکان حذف پوشه هایی که زیاد استفاده نمی شوند وجود ندارد؟ چرا امکان تغییر نام این پوشه ها وجود ندارد؟ به طور کلی، کتابخانه اپلیکیشن یک ویژگی مفید است، اما کاملاً توسط الگوریتم های اپل کنترل می شود.
5. مرکز کنترل
Control Center پاسخ اپل به پنل تنظیمات سریع برای گوشی های اندرویدی است. در مجموع، این یک ویژگی مفید و کاربردی است، اما اپل از پتانسیل آن استفاده نمی کند. قبل از هر چیز باید به کمبود ابزارهای شخصی سازی اشاره کرد. اگرچه می توانید برخی از کنترلرها را حذف و اضافه کنید، اما همه آنها متعلق به اپل هستند. در نتیجه برنامه ها به این بخش دسترسی نخواهند داشت.
اگرچه این پنل برای دسترسی به مواردی مانند Wi-Fi، بلوتوث، روشنایی صفحه و غیره مفید است، اما موارد زیادی وجود دارد که باید خالی بماند.
6. با دوبار فشار دادن دکمه پاور دوربین را باز نکنید
بسیاری از گوشی های اندرویدی با دو بار فشار دادن دکمه پاور، اپلیکیشن دوربین را باز می کنند. به همین دلیل می توانید قبل از اینکه گوشی را به طور کامل از جیب خود بیرون بیاورید، اپلیکیشن دوربین را آماده کنید. البته با تکان دادن آیفون در هنگام روشن شدن صفحه، می توانید اپلیکیشن دوربین را از طریق همان صفحه قفل باز کنید، اما همین روند نسبت به گوشی های اندرویدی کندتر است. در همین حال، اپل با فشار طولانی دکمه پاور امکان سفارشی سازی را فراهم می کند. اما برای سفارشیسازی میتوانید بین سیری، کنترل صوتی یا هیچ کدام یکی را انتخاب کنید.
7. دستورات ترافیک متناقض برای مرکز اطلاع رسانی
مدیریت اعلان ها در آیفون بسیار ضعیف تر از اندروید است که در مقاله ای دیگر به تفصیل به آن خواهیم پرداخت. اما جدای از تفاوت های اصلی، برخی از رویکردهای اتخاذ شده که در نگاه اول چندان مهم نیستند، آزاردهنده تلقی می شوند. برای مثال، میتوانیم برای باز کردن مرکز اطلاعرسانی، به دستور gesture مراجعه کنیم. در بیشتر موارد، با کشیدن انگشت از سمت چپ بالای صفحه به پایین، این قسمت را مشاهده خواهید کرد.
اما در صفحه قفل، حرکت مورد نیاز برای باز کردن این تب دقیقا برعکس است. اعلانهای دریافتی جدید را میتوانید در صفحه قفل ببینید، اما برای دیدن اعلانهای قبلی، باید انگشت خود را به سمت بالا بکشید.
8. تنها کاری که باید انجام دهید این است که از یک سوئیچ فیزیکی برای قطع صدا استفاده کنید
یکی از ویژگیهای آیفون که سالها باقی مانده، سوئیچ فیزیکی قطع کردن صدا است. در کمال تعجب، هیچ گزینه نرم افزاری برای بی صدا کردن آیفون وجود ندارد. به این معنی که اگر سوئیچ به هر دلیلی از کار بیفتد، در روشن یا خاموش کردن گوشی با مشکل مواجه خواهید شد.
9. حالت پرتره نیاز به چهره دارد
حالت پرتره آیفون حرفی برای گفتن دارد و می تواند نظرات بیشتری را نسبت به گوشی های گوگل پیکسل جلب کند. اما این ویژگی مفید فقط با صورت انسان کار می کند. بسیاری از کاربران علاقه زیادی به حالت بوکه (تار شدن پس زمینه) دارند و می خواهند از این قابلیت برای اشیائی مانند حیوانات خانگی و اشیاء مختلفی که نمی توانند با آیفون انجام دهند استفاده کنند.
10. تناقض در اولویت پخش صدا
آیفون از نظر پخش صدا نیز پارادوکس های خود را دارد. به عنوان مثال، فرض کنید با استفاده از برنامه Spotify به موسیقی گوش می دهید و همزمان پست های مختلف اینستاگرام را مرور می کنید. در ضمن، اگر ویدیویی در اینستاگرام صدا داشته باشد، پخش موسیقی Spotify متوقف می شود که کاملا طبیعی است. اما مشکل اصلی این است که پس از عبور از پست مورد نظر، گاهی اوقات موسیقی Spotify دوباره شروع به پخش نمی کند.
در نهایت باید بگوییم که این مشکلات به یک اندازه آزاردهنده نیستند و هیچ کدام مشکل خیلی بزرگی نیستند. اما اگر قصد دارید گوشی اندرویدی خود را با آیفون بسپارید، این مشکلات کوچک حداقل برای مدتی تجربه کاربر آیفون را تا حدودی آزاردهنده خواهد کرد.
منبع: How To Geek