در این مقاله دو شیرخشک محبوب سیمیلاک را با شیرخشک نان مقایسه میکنیم. ما مواد و ترکیبات غذایی آنها را تجزیه و تحلیل خواهیم کرد تا به شما کمک کنیم انتخاب مناسبی برای کودک خود داشته باشید.
مروری بر دو شیرخشک
شیرخشک سیمیلاک از اجزای شیر مادر برای رشد مغز و چشم تقلید می کند، شامل 2’-FL HMO برای ایمنی است و عاری از روغن پالم اولئین و هورمون های رشد مصنوعی است.
شیرخشک نان پروتئین آب پنیر هیدرولیز شده، بسته بندی سازگار با محیط زیست، و تغذیه متعادل با الیگوساکاریدها و حمایت از ایمنی را ارائه می دهد.
سیمیلاک یک شیر خشک بسیار محبوب برای نوزادان است که توسط نام تجاری شیرخشک نوزاد شماره 1 توسط پزشکان اطفال برای حمایت از سیستم ایمنی توصیه شده است. اما چه چیزی آن را منحصر به فرد می کند؟
یکی از ویژگی های کلیدی سیمیلاک، ترکیب انحصاری آن از DHA، لوتئین و ویتامین E است. مشتق شده از محصولات غیر اصلاح شده ژنتیکی برای تضمین ایمنی و کیفیت. این ترکیب غنی از مواد مغذی برای تقلید از اجزای موجود در شیر طبیعی مادر طراحی شده است که از رشد مغز و چشم کودک پشتیبانی می کند.
چربی ها و روغن ها
چربی با تامین اسیدهای چرب ضروری، کمک به جذب ویتامین، تقویت رشد مغز و غیره، نقش مهمی در رشد کودک دارد.
شیرخشک سیمیلاک از روغن گلرنگ با اولئیک بالا، روغن سویا و روغن نارگیل به همراه Schizochytrium sp سالم استفاده می کند. روغن (منبع DHA) و روغن M. Alpina (منبع ARA) چربی های خوبی را برای حمایت از رشد کلی فراهم می کند.
به طور مشابه، نان پرو همچنین اهمیت چربی در رشد نوزاد را با ترکیب منابع پایدار مانند روغنهای گیاهی (روغن آفتابگردان با اولئیک بالا، روغن کلزای کم اروسیک، روغن آفتابگردان) و LCPUFAs (DHA/AA از روغن ماهی) در فرمولاسیون آن تشخیص میدهد. آنها افزایش وزن مناسب را در نوزادان تضمین می کنند و از رشد شناختی حمایت می کنند.
مانند کربوهیدرات ها، هیچ تفاوت مهمی در میزان چربی بین هر دو فرمول شیرخشک وجود ندارد. اگر بخواهیم برنده ای را از نظر محتوای چربی انتخاب کنیم، آن نان خواهد بود زیرا روغن سویا را که به عنوان آلرژی زا شناخته می شود، شامل نمی شود.
پری بیوتیک ها و پروبیوتیک ها
سیمیلاک و نان هر دو حاوی پری بیوتیک هایی مانند 2′-FL، 2′-O-Fucosyllactose (2′-FL) و Lacto-N-neotetraose (LNnT) و پروبیوتیک هایی برای سلامت و ایمنی روده هستند.
پروبیوتیک ها و پری بیوتیک ها برای یک روده سالم ضروری هستند زیرا میکروبیوتای متعادلی را در سیستم گوارشی کودک شما ایجاد می کنند.
سیمیلاک فرمول خود را با 2′-Fucosyllactose (2′-FL)، یک پری بیوتیک مشابه آنچه در شیر مادر یافت می شود، ترکیب کرده است که به تقویت سیستم ایمنی کودک کمک می کند.
به همین ترتیب، نان دو نوع اولیگوساکارید [2’-O-Fucosyllactose (2’-FL)، Lacto-N-neotetraose (LNnT)] را در خود جای داده است که به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند که هدفشان ایجاد ایمنی قوی از مراحل اولیه است. همچنین شامل کشت بیفیدوباکتریوم لاکتیس، یک پروبیوتیک برای ارتقای سلامت روده است.
همچنین شما را با یک فرمول کلاس جهانی غنی شده با 2’-FL HMO (پری بیوتیک) آشنا می کند که در جهت تقویت سیستم ایمنی کودک شما کار می کند.
به عنوان یک امتیاز، جذب عالی کلسیم را برای استخوان های قوی بدون هیچ گونه روغن نخل اولئین موجود در ترکیب آن افزایش می دهد. در مرحله تولید از هیچ هورمون رشد مصنوعی استفاده نشد و این باعث میشود که آن را از مواد شیمیایی ناخواسته عاری کند.
یکی از ویژگی های قابل ذکر، دسته بندی بدون گلوتن آن است که آن را برای شکم های حساس مناسب می کند.
در حالی که همه این موارد سیمیلاک را به عنوان یکی از انتخابهای پیشرو برای مراقبت از نوزادان معرفی میکنند، موفقیت نهایی در ترکیب آن نهفته است که به دقت مهندسی شده است تا تغذیه کامل و متعادل را برای کودکان شما تضمین کند.
نان پرو از تحقیقات مجدانه 155 ساله نستله برای ارائه مواد غذایی با کیفیت بالا به نوزادان شما بیرون آمده است. این شیر که در دسته شیر خشک استارتر قرار می گیرد، حاوی پروتئین آب پنیر نیمه هیدرولیز شده است که از شیر گاو تهیه می شود.
یکی دیگر از نکات برجسته برای نان طراحی بسته بندی منحصر به فرد آن است که یک محیط بهداشتی و یک راه حل مناسب برای ذخیره سازی اسکوپ ارائه می دهد نمونه ای که جزئیات متفکرانه سازنده را نشان می دهد!
در حالی که نوآوری به سمت اقدامات سازگار با محیط زیست، از جمله درب ها و اسکوپ های ساخته شده از حداقل 66٪ پلاستیک گیاهی، گسترش می یابد و ردپای کربن را به میزان قابل توجهی به حداقل می رساند.
نان پرو با استفاده از آخرین فرمولاسیون علمی پیشرفته خود، از الیگوساکاریدهای (2’-FL و LNnT) که از شیر سالم تهیه شده اند، استفاده می کند تا از رژیم غذایی متعادل نوزاد اطمینان حاصل کند.
همراه با ترکیبی غنی از ویتامینهای ضروری، مواد معدنی، LCPUFAs (DHA/AA از روغن ماهی)، و کشت بیفیدوباکتریوم لاکتیس، به ایجاد ایمنی قوی از سنین پایین کمک میکند.
نان با دقت طراحی شده است تا تمام نیازهای تغذیه ای کودک در حال رشد شما را برآورده کند، نان به یک انتخاب عالی برای اطمینان از تغذیه متعادل برای نوزاد شما تبدیل می شود.
ترکیب غذایی
پروتئین: سیمیلاک از شیر بدون چربی و پروتئین آب پنیر استفاده می کند، در حالی که نان از پروتئین آب پنیر هیدرولیز شده آنزیمی برای هضم راحت تر استفاده می کند.
کربوهیدرات ها: هر دو از لاکتوز به عنوان منبع اصلی کربوهیدرات استفاده می کنند که انرژی ضروری را برای نوزادان فراهم می کند.
چربی ها: سیمیلاک شامل روغن گلرنگ با اولئیک بالا، روغن سویا و روغن نارگیل با Schizochytrium sp. روغن و روغن M. Alpina. نان از روغن های گیاهی و LCPUFAهای روغن ماهی، به استثنای روغن سویا، استفاده می کند.
محتوای پروتئین
منابع پروتئینی سیمیلاک عمدتاً از شیر بدون چربی و کنسانتره پروتئین آب پنیر تهیه می شود. پروتئین آب پنیر یک بلوک ساختمانی ضروری برای رشد عضلانی کودک، تقویت سیستم ایمنی و سطح کلی انرژی است.
از سوی دیگر، نان از پروتئین آب پنیر هیدرولیز شده آنزیمی مشتق شده از شیر گاو به عنوان منبع اصلی پروتئین خود استفاده می کند. مهم است که توجه داشته باشید که هیدرولیز جزئی باعث می شود پروتئین ها برای نوزادان آسان هضم شوند و به هضم نرم تر کمک کنند.
منبع پروتئین به طور قابل توجهی بین هر دو فرمول متفاوت است.
سیمیلاک از شیر بدون چربی و پروتئین آب پنیر، دو منبع اصلی پروتئین برای فرمول های معمولی استفاده می کند. نسبت آب پنیر به کازئین 48:52 است.
نان سوپریم دارای پروتئین هیدرولیز شده است که تجزیه شده و هضم آن را آسان تر می کند. ما نتوانستیم نسبت آب پنیر به کازئین آنها را پیدا کنیم، اما فرمول نان معمولاً 70:30 است. شیر مادر بالغ دارای نسبت آب پنیر به کازئین 60:40 است.
محتوای کربوهیدرات
کربوهیدرات ها منبع اصلی انرژی برای عملکردهای بدن و فعالیت های بدنی کودک شما هستند.
سیمیلاک از لاکتوز به عنوان منبع اصلی کربوهیدرات استفاده می کند و انرژی لازم را به کودکان شما می دهد.
نان همچنین شامل لاکتوز به عنوان منبع اصلی کربوهیدرات است که به میزان قابل توجهی به انرژی مورد نیاز نوزاد شما کمک می کند و در عین حال اشتهای او را راضی نگه می دارد.
هیچ تفاوتی در محتوای کربوهیدرات وجود ندارد، زیرا هر دو فرمول از لاکتوز به عنوان تنها منبع قند استفاده میکنند. این چیزی است که ما می خواهیم در فرمول های معمولی ببینیم.
نتیجه گیری کلی سیسمونی نوزاد ارزان نی نی بندر
برنده این مقایسه شیرخشک نان به دلایل زیر است:
- از پروتئین هیدرولیز شده استفاده میکند، چیزی که در میان شیر خشکهای معمولی رایج نیست، اما هضم آن را آسانتر میکند و برای نوزادانی که در هضم پروتئین شیر گاو مشکل دارند، انتخاب بهتری است.
- مقدار چربی آن کمی بهتر است زیرا در آن از روغن سویا استفاده نمی شود که نسبت به سایر روغن ها راحت تر باعث ایجاد حساسیت می شود.
- محتوای پری بیوتیک و پروبیوتیک آن قوی تر از سیمیلاک است.
اگرچه شیرخشک سیمیلاک یک فرمول بسیار قابل قبول است، شیرخشک نان در همه زمینه ها برنده است.