کوبیده مرغ: از صفر تا صد
کوبیده مرغ یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار در دنیای آشپزی ایرانی است که به خاطر طعم لذیذ و سادگی تهیه آن همیشه مورد توجه قرار می گیرد. اما به نظر شما این کوبیده لذیذ چطور درست میشه؟
در این مقاله همراه با هم به بررسی تکنیک های کوبیده مرغ می پردازیم و با گام به گام دنبال کردن مراحل این دستور پخت می توانید کوبیده مرغی خوشمزه و حرفه ای را در خانه درست کنید.
رازهای یک کوبیده مرغ خوشمزه
کوبیده مرغ درست مثل هر غذای دیگه به مهمترین راز ها برای خوردنی شدن نیاز داره. اول از همه به گوشت خودمون نگاه میکینم. گوشت مرغ باید تازه و بدون بو باشه. برای یه کوبیده ترد و خوش عطر از ران مرغ یا ران و سینه مرغ به صورت میکس استفاده کنیم.
نکته: بهتره گوشت مرغ را به صورت خام و بدون استخوان از قصابی تهیه کنید.
مراحل تهیه کوبیده مرغ:
1. گوشت مرغ را به خوبی با چاقو یا گوشت کوب ریز کنید.
2. پیاز را به صورت ریزه ریز کنید و به گوشت اضافه کنید.
3. نمک فلفل سیاه و زردچوبه را به ترتیب به گوشت اضافه کنید.
نکته: به جای زردچوبه می توانید از زعفران دم کرده استفاده کنید.
4. در این مرحله به ترتیب روغن زیتون تخم مرغ و آرد سویا را به گوشت اضافه کنید.
نکته: اضافه کردن روغن زیتون طعم خاصی به کوبیده مرغ می دهد.
5. مواد را به خوبی با دست مخلوط کنید.
نکته: هنگام مخلوط کردن مواد از دستکش استفاده کنید تا کوبیده مرغ به صورت یکنواخت مخلوط شود.
6. مواد را حداقل یک ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته: قرار دادن مواد در یخچال باعث می شود مواد به خوبی به هم بپوندند و کوبیده مرغ بهتر فرم بگیرد.
شکل دادن به کوبیده مرغ
7. مواد را از یخچال بیرون آورده و با دست فرم میدهیم.
8. برای شکل دادن می توان از سیخ فلزی یا سیخ چوبی استفاده کنید.
9. کوبیده مرغ را بر روی سیخ قرار دهید و به صورت کوبیده مرغ مستطیلی یا کوبیده مرغ گرد شکل دهید.
10. در هنگام شکل دادن به کوبیده مرغ به خوبی مواد را به هم بپوندید تا در هنگام کباب کردن از هم نپاشد.
کباب کردن کوبیده مرغ
11. کوبیده مرغ را بر روی منقل یا تابه قرار دهید.
12. کوبیده مرغ را به صورت یکنواخت با زغال یا روغن داغ کباب کنید.
نکته: برای کباب کردن کوبیده مرغ از آتش کم و مستقیم استفاده کنید.
13. کوبیده مرغ را به صورت مداوم بچرخانید تا به صورت یکنواخت پخته شود.
14. هنگامی که کوبیده مرغ به رنگ طلایی در آمد از روی آتش برداشته و در کنار برنج یا نان و سبزیجات سرو کنید.
نکات مهم در تهیه کوبیده مرغ
نکته | توضیحات |
---|---|
استفاده از گوشت مرغ تازه | به طراوت و طعم بهتر کوبیده مرغ کمک می کند. |
ریزه ریز کردن پیاز | باعث می شود کوبیده مرغ طعم بهتری داشته باشد. |
مخلوط کردن مواد با دست | باعث می شود کوبیده مرغ به صورت یکنواخت مخلوط شود. |
قرار دادن مواد در یخچال | باعث می شود کوبیده مرغ بهتر فرم بگیرد. |
استفاده از آتش کم و مستقیم | باعث می شود کوبیده مرغ به صورت یکنواخت پخته شود. |
نتیجه گیری
کوبیده مرغ یک غذا ساده و خوشمزه است که با کمترین مواد اولیه می توان آن را تهیه کرد. با رعایت نکات مهم در تهیه و کباب کردن کوبیده مرغ می توان یک غذای لذیذ و حرفه ای را در خانه تهیه کرد.
پرسش و پاسخ
1. کوبیده مرغ را چگونه باید نگهداری کرد؟
کوبیده مرغ را می توان در یخچال تا 3 روز نگهداری کرد. اما بهتر است برای نگهداری طولانی تر آن را در فریزر قرار دهید.
2. کوبیده مرغ را چگونه باید گرم کرد؟
برای گرم کردن کوبیده مرغ می توان از فر یا مایکروویو استفاده کرد. همچنین می توان آن را در تابه با کمی روغن گرم کرد.
3. کوبیده مرغ را با چه چاشنی هایی می توان سرو کرد؟
کوبیده مرغ را می توان با دوغ ماست سس لیمو سس فلفل ترشیجات و سبزیجات سرو کرد.