قهوه و خطر ابتلا به دیابت نوع ۲
خواص قهوه گانودرما هات چاکلت: طبق تحقیقات، نوشیدن ۳ تا ۴ فنجان منبع مورد اعتماد مصرف قهوه در روز می تواند به کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ در افراد کمک کند.
در یک مطالعه بزرگ در سال ۲۰۱۳ ، افرادی که میزان قهوه مصرفی خود را بیش از ۱ فنجان در روز طی یک دوره ۴ ساله افزایش دادند، ۱۱ درصد کمتر در معرض خطر ابتلا به دیابت نوع ۲ نسبت به افرادی بودند که هیچ تغییری در میزان مصرف قهوه خود ایجاد نکردند.
به سایت بزرگ قهوه دارک مراجعه نموده و از دستگاه و قهوه های اورجینال موجود با قیمت های باورنکردنی بصورت غیرحضوری سفارش دهید.
این مطالعه همچنین نشان داد افرادی که مصرف قهوه خود را بیش از ۱ فنجان در روز کاهش دادند، ۱۷ درصد بیشتر در معرض ابتلا به دیابت نوع ۲ بودند.
آیا قهوه بر گلوکز و انسولین خون تأثیر می گذارد؟
خواص قهوه ماسالا با قارچ گانودرما: به نظر نمی رسد قهوه ساده به طور مستقیم سطح قند خون یا گلوکز خون را افزایش دهد. این خبر خوبی برای افراد دیابتی است که قهوه سیاه دوست دارند.
با این حال، برخی تحقیقات نشان می دهد که کافئین موجود در قهوه می تواند حساسیت به انسولین را مختل کند، که برای افراد مبتلا به دیابت ایده آل نیست.
با این حال، سایر ترکیبات موجود در قهوه – به ویژه منیزیم ، کروم و پلی فنول ها – ممکن است در بهبود حساسیت به نقش داشته باشند که ممکن است اثرات کافئین را خنثی کند.
به همین دلیل، برخی از کارشناسان پیشنهاد میکنند که افراد مبتلا به دیابت قهوه بدون کافئین بنوشند تا از مزایای اجزایی مانند آنتیاکسیدانها و مواد معدنی بدون تأثیر بر حساسیت به انسولین بهرهمند شوند.
آیا کافئین مضر است؟
کافئین محرک اصلی قهوه است. به طور طبیعی در دانه های قهوه و چای سبز وجود دارد. کافئین سیستم عصبی مرکزی را تسریع می کند و ممکن است هوشیاری ذهنی را افزایش دهد، خستگی را از بین ببرد و تمرکز را بهبود بخشد.
در جمعیت عمومی، سازمان غذا و دارو (FDA)منبع مورد اعتماد گزارش، ۴۰۰ میلی گرم کافئین – یا ۴ تا ۵ فنجان قهوه – در روز معمولاً هیچ تأثیر منفی ندارد.
با این حال، از آنجایی که تحقیقات در افراد مبتلا به دیابت متفاوت بوده است، ایده خوبی است که از یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی در مورد اینکه چقدر قهوه بی خطر است، سوال کنید.
برخی از افراد نسبت به سایرین نسبت به اثرات کافئین حساس تر هستند. این برای افراد مبتلا به دیابت یا بدون دیابت صادق است.
برخی از کارشناسان پیشنهاد می کنند که قهوه بدون کافئین بی خطرترین گزینه برای افراد مبتلا به دیابت است زیرا مزایای سایر اجزای قهوه را بدون خطرات احتمالی کافئین فراهم می کند.
همچنین لازم به ذکر است که افزودن شکر یا خامه به قهوه باعث افزایش سطح قند خون می شود.
افراد مبتلا به دیابت از انتخاب نوشیدنی های بدون قند اضافه سود می برند.
برخی از افراد از شیرین کننده های مصنوعی استفاده می کنند، اماپژوهش منبع مورد اعتمادنشان می دهد که برخی از این محصولات، به ویژه سوکرالوز، ممکن است سطح قند خون را به گونه ای مضر تحت تاثیر قرار دهد.
یک شیرین کننده بدون کالری مناسب دیابت مانند میوه راهب ممکن است یک سالم ترمنبع مورد اعتمادانتخاب زمانی که یک نوشیدنی نیاز به شیرین کردن دارد. ممکن است فردی سعی کند هر روز کمی کمتر از شیرین کننده ها استفاده کند تا در نهایت شیرین کننده ها را به طور کامل حذف کند.
حتما بخاطر داشته باشید با سفرهای خود را با نوشیدن قهوه زیباتر و با صفا نمایید.
قهوه و دیابت در طب سنتی
قهوه اسپرسو در طب سنتی
طبع قهوه اسپرسو سرد و خشک است و یک شات اسپرسو ۸ گرمی ۵ کالری دارد.
در یک فنجان قهوه اسپرسو مقدار زیادی کافئین وجود دارد.
پژوهشگران به این نتیجه رسیدهاند که مصرف قهوه اسپرسو، حافظه بلندمدت را تقویت و از میزان فراموشی افراد میکاهد و افراد حفظیات خود را راحدیابت چیست؟
دیابت نوعی بیماری است که بر نحوه پردازش گلوکز خون بدن تأثیر می گذارد. گلوکز خون، همچنین به عنوان قند خون شناخته می شود، مهم است زیرا قند خون چیزی است که مغز شما می سوزاند و به عضلات و بافت های شما انرژی می بخشد.
اگر مبتلا به دیابت هستید، این بدان معنی است که بیش از حد گلوکز در خون شما گردش می کند. این اتفاق می افتد وقتی بدن شما به انسولین مقاوم می شود و دیگر قادر به جذب موثر گلوکز در سلول ها برای انرژی نیست.
گلوکز بیش از حد در خون می تواند نگرانی های جدی برای سلامتی ایجاد کند. عوامل مختلفی وجود دارد که می تواند باعث دیابت شود.
انواع دیابت مزمن نوع 1 و نوع 2 هستند. انواع دیگر شامل دیابت حاملگی است که در دوران بارداری رخ می دهد اما بعد از تولد تمایل به از بین رفتن دارد.
پری دیابت، که گاهی به آن دیابت مرزی نیز گفته می شود، به این معنی است که میزان قند خون شما بالاتر از حد معمول است اما به این میزان زیاد نیست که به شما مبتلا به دیابت گفته شود.
برخی علائم و علائم دیابت عبارتند از:
عطش را بیشتر می کند!
کاهش وزن غیر قابل توضیح
خستگی
تحریک پذیری
اگر فکر می کنید ممکن است برخی از این علائم را داشته باشید ، مهم است که با پزشک خود صحبت کنید.
قهوه و پیشگیری احتمالی از دیابت
محققان دانشگاه هاروارد بیش از 100000 نفر را حدود 20 سال پیگیری کردند. آنها در یک دوره چهار ساله تمرکز داشتند و نتیجه گیری های آنها بعداً در این مطالعه 2014 منتشر شد.
آنها دریافتند افرادی که قهوه خود را به بیش از یک فنجان در روز افزایش داده اند، 11 درصد خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را دارند.
با این حال، افرادی که مصرف قهوه خود را به میزان یک فنجان در روز کاهش می دهند، خطر ابتلا به دیابت را 17 درصد افزایش می دهند. حتی در چای هم این موضوع صحت دارد!
قهوه می تواند برای محافظت از افراد در برابر دیابت مفید باشد، برخی از مطالعات نشان داده اند که قهوه سیاه ممکن است خطراتی را برای افرادی که دیابت نوع 2 دارند ایجاد کند.
کافئین، دیابت و انسولین (قبل و بعد از غذا)
یک مطالعه در سال 2004 نشان داد که مصرف کپسول کافئین قبل از غذا منجر به افزایش قند خون بعد از غذا در افراد مبتلا به دیابت نوع 2 شد. همچنین افزایش مقاومت به انسولین را نشان داد.
طبق یک مطالعه اخیر و مورد اعتماد از منبع معتبر سال 2018، ممکن است یک عامل ژنتیکی درگیر شود. ممکن است ژن ها در متابولیسم کافئین و چگونگی تأثیر آن بر قند خون نقش داشته باشند.
در این مطالعه، افرادی که کافئین را کندتر متابولیزه می کنند، سطح قند خون بیشتری نسبت به افرادی که ژنتیکی کافئین را سریعتر متابولیزه می کنند، نشان داد.
البته، در قهوه غیر از کافئین چیزهای بیشتری وجود دارد. این موارد دیگر ممکن است مسئول تأثیر محافظتی قهوه در برابر دیابت باشد که در مطالعه 2014 مشاهده شده است.
نوشیدن قهوه کافئین دار در مدت زمان طولانی نیز ممکن است تأثیر آن را بر گلوکز و حساسیت به انسولین تغییر دهد. مصرف طولانی مدت ممکن است چیزی باشد که باعث ایجاد اثر محافظتی می شود.
یک تحقیق جدیدتر که از منبع معتبر سال 2018 انجام شده، نشان داد که اثرات طولانی مدت قهوه و کافئین ممکن است با کاهش خطر ابتلا به پیش دیابت و دیابت در ارتباط باشد.
قند خون و انسولین ناشتا
یک مطالعه دیگر در سال 2004، تأثیر “متوسط” را بر افراد مبتلا به دیابت که روزانه 1 لیتر قهوه معمولی فیلتر شده با کاغذ می نوشیدند، یا کسانی که رای ممتنع داشتند، مورد بررسی قرار داد.
در پایان مطالعه چهار هفته ای، افرادی که بیشتر قهوه مصرف کرده اند، مقدار بیشتری در خون خود داشتند. این حتی در هنگام روزه گرفتن نیز صادق بود.
اگر مبتلا به دیابت نوع 2 هستید، بدن شما قادر به استفاده مؤثر از انسولین برای مدیریت قند خون نیست. اثر “مقاومت” که در مصرف طولانی مدت قهوه دیده می شود، بیش از چهار هفته طول می کشد.
برخی از نکات و افزودنی های سالم برای طعم قهوه خود عبارتند از:
وانیل و دارچین را به عنوان یک گزینه سالم و صفر کربن اضافه کنید
یک گزینه شیر وانیلی مانند نارگیل، کتان یا شیر بادام را انتخاب کنید
نیمی از مقدار شربت طعم دار یا سیروپ را هنگام سفارش از کافی شاپ ها حذف کنید!
خطرات و هشدارها
حتی برای افراد سالم، کافئین موجود در قهوه می تواند عوارض جانبی داشته باشد. عوارض جانبی رایج کافئین شامل مواردی مانند سردردها، بی قراری، اضطراب است!
مانند اکثر موارد، اعتدال در مصرف قهوه مهم است. با این حال، حتی با مصرف متوسط ، قهوه خطراتی دارد که باید در موردش با پزشک خود صحبت کنید.
این خطرات شامل موارد زیر است:
افزایش کلسترول با قهوه های نوع فیلتر نشده یا اسپرسو
خطر ابتلا به سوزش سر دل و نفخ معده
سطح قند خون بعد از غذا زیاد می شود
موارد دیگری که باید در خاطر داشته باشید:
نوجوانان باید هر روز کمتر از 100 میلی گرم (میلی گرم) کافئین داشته باشند. این شامل تمام نوشیدنی های کافئین دار مثل نوشابه ها، و نه فقط قهوه است.
کودکان خردسال باید از نوشیدنی های کافئین دار خودداری کنند.
اضافه کردن بیش از حد شیرین کننده یا کرم می تواند خطر دیابت و اضافه وزن شما را افزایش دهد
تتر به یاد میآورند.
مطالعات انجام شده در مدرسه پژوهشی هاروارد نشان می دهد مصرف مقدار مناسب کافئین خطر ابتلا به دیابت نوع دوم را کاهش می دهد. در این مطالعه گروهی از مردان و زنان برای دوره زمانی ۴ سال مورد تحقیق و بررسی قرار گرفتند.
تحقیقات صورت گرفته در خصوص خواص قهوه ، نشان میدهد که این نوشیدنی نهتنها
بر سلامت مغز تأثیر میگذارد، بلکه خطر ابتلا به دیابت نوع دو را نیز، کاهش میدهد.
بیماری پارکینسون نوعی بیماری مربوط به سیستم عصبی می باشد، قهوه اسپرسو
با توجه به تأثیر مثبتی که بر فعالیت سلول های عصبی دارد از بروز بیماری پارکینسون جلوگیری می کند