استقرار آشپزخانه در Sayulita در Riviera Nayarit ، مکزیک

[ad_1]

چه اتفاقی می افتد در اطراف Sayulita در Riviera Nayarit در مکزیک و این همچنان به جذب ما است؟ فقط در شمال پورتو والتارا واقع شده است و جهانی دور از مقصد توریستی ایده آل است.

آیا دلیل آن این است که یک دهکده ماهیگیری کوچک است که با یک فضای راکد در خواب است گشت و گذارهایی که سال ها گذشته نیازهای کودک درونی ما را از آزادی کشف اقیانوس ساحل و فرهنگ مکزیک برآورده می کند؟

آیا این دهکده ای است که از جذابیت بیش از حد بازاریابی سرپیچی می کند که به نوبه خود گرما و جذابیت یک جواهر پنهان را از بین می برد؟

آیا این ساحل شنی با وقفه طولانی در گشت و گذار در آب گرم و تمیز وجود دارد؟

ما معتقدیم که همه موارد فوق Sayulita Good Vibes در واقع حالت ذهنی است که همه بازدید کنندگان آن را تجربه می کنند … و ما همچنان عقب نشینی می کنیم.

ایجاد یک اردوگاه پایه

در این مقاله به خوردن غذا … آسان و ساده پرداخته شده است زیرا بیشتر چیزهایی که در اینجا می خورید تازه دارای محلی و قیمت مناسب است.

Sayulita یک غذای عالی با گزینه های استثنایی ناهار خوری از غذای خیابانی گرفته تا رستوران های کامل و لذیذ است.

ما معمولاً مسافت کمتری را انتخاب می کنیم و اجاره تعطیلات را پیدا می کنیم که دارای آشپزخانه سرآشپز مجهز باشد.

بار دیگر Sayulita Life (sayulitalife.com) سایت مورد علاقه من است. این بیش از 400 گزینه اجاره تعطیلات را نشان می دهد و ما معمولاً مکان ایده آل را پیدا می کنیم.

ما عاشق آشپزی هستیم و در این سفر توسط یک زوج دیگر با همین ذهن فریب خورده ایم تا به ما بپیوندند. پیدا کردن مکانی که سه زوج در آن سهیم هستند قیمت ملک های گران تر را نیز به یک قیمت مناسب تر می رساند.

یک قرن مواد تازه

سیولیتا و سایر دهکده های همجوار بسیاری از بازارهای کشاورزان هوای تازه را با تأکید بر گزینه های ارگانیک و میوه و سبزیجات محلی خود تأسیس و برنامه ریزی کرده اند.

یکی از بازارهای مورد علاقه ما یک درایو کوتاه جنوب Sayulita در بازار ماهی La Cruz Marina در خلیج Banderas بود که می توانید ماهی تازه میگو خرچنگ ​​صدف و انواع غذاهای دریایی دیگر را با قیمت های عالی خریداری کنید.

بازارهای ماهی نسل های مختلفی از خلیج بندراس بوده اند در حقیقت بسیاری از رستوران ها سرآشپزهای شخصی و رستورانهای موجود در این منطقه روزانه برای غذاهای دریایی خریداری می کنند.

علاوه بر این بازار روز یکشنبه مواردی را دارد که توسط افراد محلی و همچنین از قبایل بومی منطقه ساخته شده است … هر فروشنده فقط می تواند آنچه را که شخصاً ساخته اند بفروشد … اکنون این افتخار محلی است.

غذا خوردن در… گزینه سرآشپز شخصی

برای معالجه خصوصی ما سه سرآشپز حرفه ای را در سه عصر مختلف به کار گرفتیم تا استعدادهایشان را به اشتراک بگذاریم و با ما در پخت و پز منطقه ای میراث خود رفتار کنند.

با توجه به گزینه های دیگر توجیه تصمیم برای استخدام یک سرآشپز شخصی برای سه زوج که عاشق آشپزی خود هستند دشوار نبود.

تصور کنید اگر در اجاره تعطیلات خود قصد غذا خوردن راحت را داشتید تنها کاری که باید انجام دهید لذت بردن از نمایش های آشپزی (در صورت تمایل) طعم نوشیدنی های طراوت و پیش بینی غذاهای نفیس است که مخصوص شما و شخص شما است. تنظیمات برگزیده.

خرید کامپوننت آماده سازی رنگ و بهترین چیزها … تمیز کردن نیست. همه چیز مانند سحر و جادو اتفاق می افتد … و کمتر از هزینه یک وعده غذایی مشابه در یک رستوران در فضای باز.

به خودتان مدیون هستید که حداقل یکبار برای یک تاریخ یا رویداد خاص آن را امتحان کنید به علاوه همه شما در تعطیلات هستید … بنابراین یک خاطره ایجاد کنید!

در اینجا سه ​​سرآشپز منحصر به فرد با سبک و ویژگی های خاص خود وجود دارد … همه منتظر تماس شما هستند.

سرآشپز لورا

ما به عنوان خانه دار در ویلا روح بلو به لورا آورده شدیم و به ما گفتند كه او بعد از آماده سازی غذا برای بسیاری از میهمانان سرآشپز بسیار خوبی است.

ما فهمیدیم که لورا از دستور العمل های خانوادگی استفاده می کند که با مواد تازه محلی مطابقت دارد و حامیان او در خوردن مانند خانواده رفتار می کند زیرا از نعمت و لطف میراثش برکت می گیرد … ما از یک وعده غذایی سنتی و لورا جذاب لذت بردیم … مادر در آشپزخانه بود!

لورا یک وعده غذایی اصلی منطقه ای متشکل از Enchiladas سبز شیلی و لوبیا های سیاه پخته شده آهسته سنتی و به دنبال آن Relily شیلی را با سس پوبلانو و برنج مکزیکی تهیه کرد که همه بر اساس دستور العمل خانواده است. دسر فلان او البته خانگی بود و لطیف و کرمی بود.

سرآشپز صوفیا سیلوا سانچز

ما سرآشپز سوفیا را در Sayulita Life یافتیم و همچنین صفحه وب خود را داریم (sayulitachef.com). پس از خواندن بررسیهای درخشان و همچنین گزینه های گسترده منو برای شام قرار ملاقات گذاشتیم.

سوفیا فردی پر جنب و جوش ظریف و بسیار شخصی است و یک سرآشپز دامنه خود را از مهارت های آشپزی از غذاهای سنتی مکزیکی گرفته تا منوهایی که گزینه های ایتالیایی هندی مراکش گیاهخواری و سبزیجات را گسترش می دهد گسترش می دهد.

شهرت عالی آن برای دسر قطعاً کم ارزش است!

وعده غذایی با فنجان های خیار پر شده با گل میگو شروع شد و پس از آن یک وعده غذایی

سالاد سبزیجات ارگانیک با سس چیپوتل. ورودی اصلی شامل تکه های مرغی پخته شده در سس پوبلانو با برنج مکزیکی و دسرهای آن بود.

سرآشپز دانیل موریلو

سرآشپز دانیل حرفه ای برجسته است و آن را با سلیقه طبخ می کند … به معنای واقعی کلمه اتاق را روشن می کند! می توانید بگویید … Flambe!

دانیل صاحب رستوران Mexotix در شهر همسایه سان پانچو یک درایو کوتاه در شمال Sayulita است. با ارائه خدمات غذا و پخت و پز در Sayulita ما در بسیاری از مواقع از استثنایی سبک مکزیکی-فیوژن با لمس آسیایی برخوردار بوده ایم. (sayulitalife.com/mexotik)

سرآشپز دانیل برای تهیه غذای شگفت انگیز با سرآشپز خود سو خوان همکاری می کند. ابتدا تن ماهی سوخته را با پوسته کنجد سرو کنید و همراه با نودل خیار و جوانه یونجه در حالی که به حداقل می رساند کالسکه باشد.

به دنبال آن Empanadas پر از میگو پر از سس مرکبات مکزیکی و پنیر پانل ذوب شده.

با اندکی فلاش و آتش دانیل یک اختاپوس پرتقالی را به همراه اشیاء بی نظیر و نخودچی که با سبزیجات کبابی و برنج نارگیل سرو می شود می جوشاند … خوشمزه و خوشمزه

غذا خوردن در … یک تجربه ناهار خوری را به تنهایی تهیه کنید

سه زوج مسابقه دوستانه برگزار کردند و در طول سه شب مسابقه به پایان رسید! اما اولین توقف ما سفر به بازار ماهی La Cruz و به دنبال آن بازدید از بازارهای متنوع در سطح شهر و توقف دیگری در بازار ماهی عالی از روی پل به شهر بود.

ما با چالش تیمی شروع کردیم: پخت و پز میگوهای آبی جامبو به سه روش.

یک تیم Seared Mahi-Mahi را با سبزیجات ارگانیک و آووکادو آماده کردند.

یک تیم خرچنگ خیلی بزرگ خاردار را با مقدار زیادی کره ذوب شده در طرف آن کباب کرد.

یک تیم هر کدام حدود دو پوند استیک تن ماهی تن با رنگ زرد دم کرده را تفت دادند.

همه ما مهارت های آشپزی خود را نشان داده ایم از شراب های استثنایی نمونه ای از شیلی و مکزیک نمونه برداری کرده ایم و بیشتر از همه از این تجربه لذت می بریم.

چکیده

ایجاد آشپزخانه در یک دهکده با کادر آشپزهای شخصی غذاهای دریایی تازه بازارهای کشاورزان ارگانیک و فروشندگان محلی که تمام مواد مورد نیاز شما را برای ارائه تجربه های مزه فراموش نشدنی چشیدن تهیه می کنند … همه این موارد در یک منطقه نیمه گرمسیری تهیه شده است … بسیار ساده است.

Sayulita Good Vibes در واقع حالت ذهنی است که همه بازدید کنندگان آن را تجربه می کنند … و ما به عقب باز می گردیم!

ویوا مکزیک … ویوا سیولیتا!

پس از همه گوساله چیست … الهام بخش بودن …

© 2017 مسیرهای سفر باب و جانیس کلار

[ad_2]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا