سس آلفردو

سس آلفردو: سفری به طعم اصیل ایتالیایی

سس آلفردو یک سس کرمی و غنی است که اصالت ایتالیایی دارد و در سراسر دنیا به عنوان سس کلاسیک محبوبیت فراوانی دارد. طعم خامه ای و ملایم این سس با طعم روغن زیتون و پنیر پارمسان به مزه دلچسب هر غذای ایتالیایی ارزش افزوده میدهد.

اما سس آلفردو فقط یک سس معمولی نیست! در واقع راز اصلی این سس در مراحل خاص تهیه آن نهفته است. در این مقاله به طور مرحله به مرحله به شما خواهیم گفت که چگونه این سس لذیذ را در خانه تهیه کنید و همه رازهای آن را کشف کنید .

تاریخچه سس آلفردو:

سس آلفردو برای اولین بار در سال ۱۹۱۴ در رستوران Le Restaurant Alfredo در شهر رم ایتالیا توسط آلفردو دی للیو تهیه شد. این سس خیلی زود به محبوبیت فراوانی دست پیدا کرد و به عنوان یکی از اصلی ترین سس های ایتالیایی در رستوران های سراسر جهان معروف شد.

مواد لازم برای تهیه سس آلفردو:

  • روغن زیتون با کیفیت بالا (1/4 فنجان)
  • سیر خرد شده (2 حبه)
  • خامه غلیظ (1 فنجان)
  • پنیر پارمسان رنده شده (1 فنجان)
  • نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده (به مقدار لازم)
  • ماکارونی به انتخاب خود (برای سرو همراه سس)

مراحل تهیه سس آلفردو:

مرحله اول: تهیه سس پایه

  • یک تابه با کف ضخیم روی شعله ملایم قرار داده و روغن زیتون را در آن بریزید.
  • سیر را به روغن اضافه کرده و حدود 1 دقیقه با شعله ملایم تفت دهید .
  • حرارت را به حداقل رسانده و خامه را به آرامی به تابه اضافه کنید. (بهتر است خامه در دمای اتاق باشد.)
  • با استفاده از همزن سس را به آرامی و به صورت مداوم هم بزنید.

مرحله دوم: اضافه کردن پنیر

  • پس از اینکه خامه به طور کامل در سس حل شد پنیر پارمسان را به تدریج به سس اضافه کنید.
  • همچنان به هم زدن سس با همزن ادامه دهید تا پنیر به طور کامل در سس حل شود و سس یکنواخت و کرمی شود.

مرحله سوم: تنظیم طعم

  • نمک و فلفل سیاه را به مذاق خود به سس اضافه کنید.
  • سس را برای چند دقیقه روی شعله ملایم نگهدارید تا طعم ها به طور کامل به هم آمیخته شوند .

نکات کلیدی برای تهیه سس آلفردو:

  • برای تهیه سس آلفردو از روغن زیتون با کیفیت بالا استفاده کنید . روغن زیتون طعم اصلی این سس را تشکیل میدهد.
  • پنیر پارمسان را به تدریج به سس اضافه کنید و با همزن به طور مداوم آن را هم بزنید. این کار باعث میشود سس کرمی و یکنواخت شود.
  • سس آلفردو را روی ماکارونی داغ سرو کنید .
  • برای افزایش طعم سس میتوانید از چند قطره آب لیمو استفاده کنید.
  • سس آلفردو را میتوانید در یخچال به مدت یک هفته نگهداری کنید.

نکات مهم در مورد سس آلفردو:

  • سس آلفردو یک سس کلاسیک ایتالیایی است که با ساده ترین مواد ممکن تهیه میشود.
  • طرز تهیه سس آلفردو ساده و سریع است و نیازی به مهارت خاص و تجهیزات ویژه ندارد.
  • سس آلفردو یک سس versatile است و میتوان آن را با انواع ماکارونی و مواد غذایی دیگر سرو کرد.

جدول ارزش غذایی سس آلفردو (برای هر 100 گرم)

مواد مغذی مقدار
کالری 275
چربی 20 گرم
پروتئین 7 گرم
کربوهیدرات 4 گرم
سدیم 400 میلی گرم
کلسیم 150 میلی گرم

نتیجه گیری:

سس آلفردو یک سس لذیذ و کلاسیک است که به راحتی در خانه تهیه میشود . مراحل تهیه این سس ساده و سریع است و طعم خامه ای و ملایم آن هر غذا را به یک آشپزی شیک و فراموش نشدنی تبدیل میکند.

پرسش و پاسخ:

1- آیا میتوان به جای خامه از شیر استفاده کرد؟

بله میتوانید به جای خامه از شیر استفاده کنید اما سس کمی رقیق تر و طعم خامه ای کمتر خواهد داشت.

2- چه ماکارونی برای سرو با سس آلفردو مناسب است؟

هر نوع ماکارونی با سس آلفردو مناسب است اما ماکارونی fettuccine یا linguine برای سرو با این سس به طور خاص مناسب است .

3- آیا میتوان سس آلفردو را در فریزر نگهداری کرد؟

خیر سس آلفردو را بهتر است در یخچال نگهداری کنید . نگهداری در فریزر باعث میشود که سس شکل خود را از دست دهد و طعم آن تغییر کند .

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا