طرز تهیه کیک ساده با پف زیاد

کیک پفی با طعم خوشبختی: راهنمای قدم به قدم برای پختن کیک پفی

کیک پفی! اسمش که میاد یاد طعم شیرین و بافت سبک و لطیفش میفتیم که در کنار یه لیوان چای داغ یه حس خوب رو منتقل میکنه. اما همیشه این پف و لطافت مورد نظر ما به دست نمیاد. گاهی کیکمون سفت میشه گاهی ته نشین میشه و گاهی هم اصلا پف نمی کنه!

نگران نباشید! با راهنمایی های این مقاله شما هم میتونید کیک پفی با طعم خوشبختی و بافتی عالی به راحتی در خانه تهیه کنید. این مقاله به زبان ساده و مفصل از رازهای پف کردن کیک و نکات مهم در تهیه کیک حرف میزنه. پس با من همراه باشید تا به یه قناد حرفه ای تبدیل بشید.

انتخاب آرد مناسب

اولین قدم برای داشتن یک کیک پفی خوب انتخاب آرد مناسب است. آرد قنادی یا آرد نوع 00 برای کیک پفی مناسب تر هستند. این نوع آرد از آرد نانوایی گلوتن کمتری دارد و باعث میشه کیک بیشتر پف کند. گلوتن موجود در آرد باعث سفت شدن کیک میشه.

نکات مهم درباره تخم مرغ

تخم مرغ هم نقش مهمی در پف کردن کیک داره. زرده تخم مرغ باعث مرطوب شدن کیک میشه و سفیده تخم مرغ باعث پف کردن کیک میشه.

  • تخم مرغ ها را حداقل 30 دقیقه قبل از استفاده از یخچال خارج کنید.
  • برای کیک پفی از تخم مرغ تازه استفاده کنید.
  • سفیده تخم مرغ را به هیچ وجه با زرده تخم مرغ مخلوط نکنید. سفیده را در یک ظرف جدایی با همزن برقی به مدت 5 دقیقه با سرعت زیاد بزنید تا سفیده پف کند و فرم بگیرد.

شکر و پف کیک

شکر هم در پف کردن کیک نقش دارد. شکر با سفیده تخم مرغ مخلوط میشه و باعث ایجاد حباب در کیک میشه.

به چربی اهمیت بدید!

چربی موجود در کیک به سادگی تبدیل به بخار میشه و باعث پف کردن کیک میشه. برای پف کردن کیک از روغن مایع و کره آب شده استفاده کنید.

مخلوط کردن مواد

  • آرد را قبل از مخلوط کردن با مواد تر الک کنید تا کیک پف کند.
  • مواد تر را با مواد خشک به آرامی مخلوط کنید تا پف کیک نخوابه.
  • همزن برقی را در سرعت کم استفاده کنید.

فر و پف کیک

  • قبل از قرار دادن کیک در فر فر را با دمای مناسب گرم کنید.
  • در فر را تا 15 دقیقه بعد از قرار دادن کیک در فر باز نکنید.

نکات کلیدی برای تهیه یک کیک پفی

  • دمای فر را در درجه سانتیگراد و درجه فارنهایت تنظیم کنید. دمای فر بر پف کیک تاثیر زیادی دارد.
  • ظرف کیک را قبل از قرار دادن کیک در فر چرب و آرد پاشی کنید.
  • کیک را بعد از پخت به مدت 10 دقیقه در فر خاموش قرار دهید تا کیک ته نشین نشود.
  • کیک را قبل از برش دادن به طور کامل خنک کنید.

جدول مقایسه دمای فر

درجه سانتیگراد درجه فارنهایت
170 340
180 355
190 375

نتیجه گیری

در این مقاله با نکات مهم در تهیه کیک پفی آشنا شدیم. با رعایت این نکات شما هم می تونید کیک پفی با طعم خوشبختی تهیه کنید.

پرسش و پاسخ

1- کیک من سفت میشه! چه کاری باید بکنم؟

 *  **آرد   زیاد**   اضافه   نکردید؟    **مقدار   آرد**   را   طبق   دستور   پخت  استفاده   کنید.   
 *   **تخم  مرغ  زیاد**   اضافه   نکردید؟   **تخم  مرغ   زیاد**   باعث   سفت   شدن   کیک   میشه.   
 *   **دمای  فر**   **زیاد**   نبوده؟   **دمای  فر**   را   در   **دمای  مناسب**   تنظیم   کنید.   

2- کیک من پف نمی کنه! چه کاری باید بکنم؟

 *   **سفیده   تخم  مرغ**   را   **به   درستی   زنید**؟    **سفیده   تخم  مرغ**   باید   **فرم   بگیرد**.    
 *   **فر  را   قبل  از   قرار   دادن   کیک   در   فر  گرم   کردید**؟   **دمای  فر**   باید   **به   درستی   تنظیم  شده   باشد.**   

3- کیک من ته نشین میشه! چه کاری باید بکنم؟

  *   **کیک   را   بعد  از   پخت   به   مدت   10   دقیقه  در   فر  خاموش   قرار  دهید**   تا  کیک   **ته  نشین**   نشود.   
  *   **ظرف   کیک**   را   قبل  از   قرار  دادن   کیک   در   فر   **چرب**   و   **آرد  پاشی**   کنید.   

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا