عرضه سامانه گندزدایی آب آشامیدنی با الکترولیز نمک طعام

به گزارش سرویس علم و فناوری پایگاه اطلاع رسانی صبا به نقل از خبرگزاری مهر دکتر محمود شیخ زین الدین در مورد: محققان از شهر علمی و تحقیقاتی اصفهان مراحل مطالعات تحقیقات ساخت و ساز و مکان سیستم ضد عفونی نمک یکپارچه آنها مواد غذایی را پیاده سازی کردند.

رئیس شهر علمی و تحقیقاتی اصفهان ادامه داد: با اجرای این طرح تحقیقاتی شرایط موفقیت آمیز این سیستم به عنوان بخشی از پروژه در شرکت آب و فاضلاب روستایی استان اصفهان آغاز شد.

شیخ زین الدین با اشاره به جزئیات پروژه ضد عفونی کننده آب آشامیدنی افزود: این سیستم با استفاده از NaCl و الکتریسیته محلول ضدعفونی کننده آبی متعددی را که حاوی ترکیبات مختلف کلر از جمله کلر گازی محلول دی اکسید کلر و ازن است تولید می کند. برای ضد عفونی استفاده می شود آب استفاده می شود.

وی خاطرنشان کرد: این سیستم بیش از 9 ماه آب روستای گلگون روستاهای تحت پوشش شرکت آبفار در استان اصفهان را ضد عفونی می کند و همچنین در روستای گوار در استان مرکزی و دو مجتمع روستایی شنبه و حسین زائری در استان بوشهر E ضد عفونی می کند. در عملیات.

منبع :
https://atie-energy.com/%D8%B9%D8%B1%D8%B6%D9%87-%D8%B3%D8%A7%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%87-%DA%AF%D9%86%D8%AF%D8%B2%D8%AF%D8%A7%DB%8C%DB%8C-%D8%A2%D8%A8-%D8%A2%D8%B4%D8%A7%D9%85%DB%8C%D8%AF%D9%86%DB%8C-%D8%A8%D8%A7-%D8%A7%D9%84/
تاریخ انتشار :
2020-09-20 23:53:09

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا