عوارض ساکشن شکم چیست؟
چربی جمع شده در زیر پوست شکم از جمله چربی های اضافی است که از بین بردن آن تاثیر زیادی تناسب اندام و احساس رضایت فرد از اندام خود دارد ، به کمک روش های مختلف پیکرتراشی نظیر ؛ لیپوساکشن ، لیپوماتیک، لیپولیز و… می توان در کوتاه ترین زمان ممکن به لاغری موضعی در ناحیه شکم پرداخت و امکان دارد که برای شما هم این سوال پیش بیید که لیپوماتیک چیست یا ساکشن چربی چگونه انجام می شود و…
و با توجه به این که که روش های ساکشن چربی مزیت های خاص خود را دارند این روش ها با خطرات و عوارض همراه هستند که در این مقاله به بررسی و چربی زیر شکم و خطرات آن پرداخته شده است.
در رابطه با ساکشن چربی زیر شکم می توان عنوان نمود که در کلیه روش های ساکشن چربی نظیر لیپوساکشن، ، لیپولیز، با ایجاد بیحسی موضعی ، لوله ی بسیار باریکی به نام کانولا به زیر پوست وارد می شود و با برخورد به چربی ها از طریق ایجاد مکش، لرزش، سوزاندن توسط اشعه و یا تابیدن امواج مافوق صوت موجب شکستن پیوند چربی ها شده و در نهایت چربی مایع شده توسط مکش دستگاه از بدن ساکشن خواهد شد.
ساکشن چربی زیر شکم
کاهش چربی موضعی شکم طی یک جلسه، عدم نیاز به جراحی و بیهوشی، عدم نیاز به بخیه ، بهبودی سریع ، عدم نیاز به استراحت مطلق و … از جمله مزیت های استفاده از روش های مختلف ساکشن چربی زیر شکم می باشد . مشکلات نادر که به طور بالقوه در هر جراحی اتفاق می افتد عبارتند از عفونت، خونریزی، زخم های پوستی و آسیب عصبی،تکنیک Tumescent این خطرات را به حداقل می رساند. همانند هر عمل جراحی، لیپوساکشن با برخی از عوارض جانبی مانند کبودی، تورم و بی حسی موضعی همراه است.
خطرات و عوارض بعد از ساکشن چربی زیر شکم
در کلیه روش های اگر تفاوت هایی در نحوه ی از بین بردن چربی های موضعی شکم وجود دارد، اما در برخی موارد در صورت عدم مهارت و تجربه ی کافی پزشک معالج، با عوارض ساکشن شکم و خطراتی همراه خواهد که عبارتند از:
- ورم و کبودی
- جمع شدن مایع زیر پوست
- عفونت
- افتادگی و شل شدن پوست
- خونریزی شدید
- حساسیت به ماده ی بی حس کننده ی موضعی
- نیاز به درمان تکمیلی
- عدم قرینگی شکم
- تغییر در حس پوست شکم
- آسیب به رگ های خونی و اعصاب
شایع ترین علل مرگ و میر ناشی از لیپوساکشن عبارتند از: ریوی (لخته شدن خون در ریه) ، عفونت، آسیب به دستگاه های شکمی (کبد، روده) یا ریه ها، و واکنش های دارویی و عوارض جانبی بیهوشی برخی عوارض ساکشن چربی شکم نظیر ؛ ورم و کبودی از جمله عوارض رایج و موقتی روش های ساکشن چربی هستند که بدون هیچ گونه اقدامی برطرف خواهند شد اما برخی عوارض نظیر عفونت جهت برطرف شدن ، به مصرف آنتی بیوتیک به مدت چند هفته نیاز خواهد داشت و عوارض دیگر نظیر جمع شدن مایع در زیر پوست با پوشیدن گن مخصوص می توان از آن جلوگیری کرد که در صورت بروز چنین عارضه ای نیز ، به کمک یک سرنگ ساده می توان مایع را از زیر پوست خارج نمود .
زمانی که افراد دارای خصوصیات زیر باشند نمی توانند عمل لیپوساکشن را انجام دهند:
- هنگامی که بیمار بیش از حد چاق نیست
- زمانی که بیمار لیپوساکشن بیش از حد در روز را نداشته باشد
- بیمار دیگر روش جراحی غیر مرتبط (جراحی سینه، چهره سازی ، هیسترکتومی، و غیره) در همان روز را نباید داشته باشد استفاده از بیهوشی عمومی یا آرامبخش IV برای لیپوساکشن ممکن است یک بیمار یا یک جراح را برای انجام مصرف بیش از حد تحریک کند. هر دو (بیمار و جراح) باید آگاه باشند که جراحی بیش از حد در یک روز ممکن است خطرناک باشد.
احتمالا در مورد لیپوساکشن چربی های پهلو شنیده باشید. زندگی مدرن ماشینی به واسطه تغییرات در سبک زندگی و سوقدادن بشر به سمت عادات غذایی ناسالم و کم تحرکی باعث بهوجودآمدن پدیده چاقی در قسمت شکم و پهلوها شده است. در بین اندامهای بدن، داشتن شکم و پهلوهای صاف و تخت تقریبا خواسته هر خانم و آقایی است. چربیهای پهلو و شکم زودتر از دیگر اندامها انباشته میشوند و جزء سرسختترین چربیها هستند که با رعایت رژیم غذایی و ورزش کمتر میشوند. اما گاهی برای از بین بردن چربیهای پهلو و شکم دیگر تغذیه و فعالیت جسمانی هم جواب نمیدهد؛ اینجاست که پای عمل جراحی زیبایی لیپوساکشن چربی های پهلو به میان میآید.
لیپوساکشن چربی های پهلو و شکم، عمل جراحی زیبایی و پیکرتراشی است که باعث لاغری موضعی و دفع چربیهای پهلو و شکم شده و توسط پزشک متخصص انجام میشود. یادمان بماند که ساکشن شکم و پهلو را نباید روش لاغری بدانیم، چرا که فقط قرار است چربیهای قسمتهای مشخصی از بدن یعنی پهلوها و شکم را حذف کند. در ادامه با ما باشید تا با لیپوساکشن شکم و پهلو، مزایا و معایب ساکشن شکم و پهلو و هزینه لیپوساکشن چربیهای پهلو بیشتر آشنا شوید.
لیپوساکشن چربی های پهلو چیست؟
لیپوساکشن پهلو نوعی عمل جراحی زیبایی برای بیرونکشیدن و ساکشن چربی پهلو و شکم توسط دستگاه است. در واقع این چربیها با ایجاد سوراخهای کوچک بدون برش جراحی، از پهلوها و شکم بیرون کشیده میشوند. با لیپوساکشن میتوان چربیهای نواحی مختلف بدن را بیرون کشید. چربی شکم و پهلو جز قسمتهایی است که بسیاری از افراد بهدنبال ازبینبردن آن هستند.
در مواقعی که رژیم و ورزش دیگر جوابگوی چربیهای جمع شده در پهلوها، شکم، ران و بازوها نیست، تنها راه ممکن لیپوساکشن چربی پهلوها و شکم خواهد بود. در چربیهای لایه عمقی برداشته میشود و چربیهای لایه سطحی بدن تغییری نمیکنند.
انواع لیپوساکشن چربی های پهلو
لیپوساکشن شکم و پهلو انواع مختلفی دارد که شامل این موارد میشوند:
- لیپوساکشن تامسنت که متداولترین روش لیپوساکشن است.
- لیپوساکشن اولتراسوند (UAL)
- لیپوساکشن با لیزر (LAL)
- لیپوساکشن با کمک نیرو (PAL)
علاوه بر این نوع دستهبندی انواع جراحی ساکشن چربی پهلو باید بگوییم که انواع لیپوساکشن پهلو و شکم بسته به نوع چربی شکم هم دستهبندی میشوند. در واقع، براساس طبقهبندی سطح دیواره شکمی، لیپوساکشن شکم و پهلو روی نواحی زیر انجام میشود:
- بالای شکم یا ناحیه اپی گاستریک
- پایین شکم
- منطقه پریمیبولی
- منطقه کمر
- منطقه آخر شامل ناحیه پریمبیلیال یا بین شکمی (بین شکم بالا و پایین)
کاربرد لیپوساکشن پهلو
مهمترین کاربرد لیپوساکشن پهلو و حذف چربیهای پهلو و شکم، ازبینبردن چربیهای سرسختی است که با تغذیه و ورزش از بین نمیروند. ژنتیک، بارداری و افزایش سن از جمله فاکتورهایی هستند که تاثیر منفی روی زیبایی ظاهری پهلوها میگذارند و موجب تجمع چربی در این نواحی میشوند. کاربرد لیپوساکشن پهلو، باریک کردن این نواحی بدن و ایجاد اندام و ظاهری زیبا است. لیپوساکشن یکی از روشهای است و روی نواحی خاصی از بدن تاثیر میگذارد. بعد از ساکشن شکم و پهلو، بدن به نسبت قبل، سلول چربی کمتری در ناحیه شکم دارد.
آیا لیپوساکشن پهلو و شکم بهترین روش برای آب کردن و کوچک کردن شکم است؟
لیپوساکشن شکم و پهلو یکی از روشهای مطلوب برای کوچککردن شکم و محسوب شده که برای حذف چربیهای عمقی جمع شده زیر پوست توصیه میشود. این چربیها با رژیم و ورزش از بین نمیروند. البته این نکته مهم را باید به خاطر بسپارید که لیپوساکشن پهلو و لاغری شکم را نمیتوان درمان چاقی دانست؛ بلکه این روش لاغری شکم صرفا برای کمکردن چربیهای انباشتهشده در ناحیه شکم و پهلوها به کار میرود. بهعبارتی، ساکشن چربیهای شکم و پهلو صرفا یک عمل زیبایی است برای کوچککردن شکم و بههیچوجه قابلیت درمانی ندارد.