برترین های کسب و کارصنعت و تجارت

فویل آلومینیوم و کاربرد های بی شمار آن

توانایی آلومینیوم در شکل دادن به هر شکل و ویژگی های محافظ آن، آن را به پرکاربردترین بسته بندی در جهان تبدیل کرده است. علاوه بر این، یک مزیت کلیدی این است که فویل آلومینیومی، قوطی های آلومینیومی و سایر مواد بسته بندی آلومینیومی را می توان به طور کامل بازیافت کرد و تعداد بی نهایت بار مورد استفاده مجدد قرار داد.

انداختن فویل در ماشین لباسشویی | به جای کاغذ فویل از چی استفاده کنیم

فویل آلومینیومی نازک اما قوی، چشم نواز به دلیل زرق و برق نقره ای خود، یک حضور روزمره در زندگی ما است. خواص عایق منحصر به فرد آن، فویل آلومینیوم را تقریباً برای  بسته بندی هر چیزی ایده آل می کند.

فویل آلومینیوم چیزی نیست جز ورق های آلیاژ آلومینیومی که ضخامتی بین 0.004 تا 0.24 میلی متر دارند. فویل آلومینیومی 8 برابر نازکتر از اسکناس است و در عین حال محافظت کاملی در برابر نور، مایعات و باکتری ها ایجاد می کند. به لطف این ویژگی ها، عمر مفید بسیاری از انواع مواد غذایی بسته بندی شده در موادی که شامل فویل آلومینیومی است، اغلب بیش از 12 ماه است.

فویل در کارخانه های نورد در فرآیندی ساخته می شود که شامل کشیدن یک ورقه آلومینیومی بین دو غلتک دوار تحت فشار است. سپس ورقه های نازک اضافی یا فویل به دست آمده با استفاده از برش های مخصوص به شکل رول بریده می شود. ماده ای که اغلب در تولید فویل استفاده می شود آلومینیوم اولیه خالص یا آلیاژهای سری 1xxx، 3xxx و 8xxxx است که شامل آهن، سیلیکون، منگنز و گاهی اوقات در صورت نیاز به استحکام بیشتر مس است. آلومینیوم گرم شده به ورق هایی با ضخامت 2 تا 100 میلی متر (نورد گرم) نورد می شود. سپس آنها را به صورت سرد در فویل هایی با ضخامت مورد نیاز نورد می کنند.

حدود یک چهارم کل فویل های تولید شده در جهان برای اهداف فنی در ساخت و ساز، حمل و نقل و سایر صنایع استفاده می شود. بخش عمده ای از تولید فویل صرف تولید انواع بسته بندی داخلی و فویل می شود. جالب است بدانید که بزرگ ترین تولیدکننده فویل آلومینیوم در خاورمیانه شرکت آلومینیوم هزار سوم میلاد در ایران است.

بسته بندی ساخته شده از فویل آلومینیوم بیشترین کاربرد را در صنایع غذایی دارد. بسیاری از مواد غذایی به راحتی تحت تأثیر نور خورشید قرار می گیرند که به ظاهر آنها آسیب می رساند و طعم آنها را بدتر می کند. فویل این مشکل را به بهترین شکل ممکن حل می کند، به همین دلیل است که به طور کلی به عنوان ماده بسته بندی هسته ایده آل برای محصولات لبنی، شیرینی ها و نوشیدنی ها در نظر گرفته می شود. به عنوان مثال، شیر خشک در بسته بندی های مهر و موم شده ساخته شده از فویل لمینت، ماندگاری 2 سال دارد.

فویل آلومینیومی غیر سمی است، بنابراین به غذاهای پیچیده شده در آن آسیب نمی رساند، بلکه از آنها محافظت می کند. فویل آلومینیومی در ظروف غذا، سطل ها، درب بطری ها، بسته های نرم برای مایعات یا مواد غذایی فله و بسیاری از انواع دیگر ظروف استفاده می شود.

فویل از غذاها در برابر قرار گرفتن در معرض نور خورشید محافظت می کند که می تواند باعث خراب شدن آنها شود. فویل در دمای بالا ذوب نمی شود و شکل خود را از دست نمی دهد یا بوی بدی به مواد غذایی پیچیده شده در آن منتقل نمی کند. این بدان معناست که فویل را می توان برای کباب کردن غذا یا حتی برای پختن روی آتش باز استفاده کرد.

به عنوان مثال از فویل چند لایه با کاغذ چسبانده شده در داخل برای بسته بندی چای و شیرینی استفاده می شود. این نوع فویل حتی در آب و هوای گرم سه برابر فویل استاندارد ضد آب است: کاغذ رطوبت را جذب می کند در حالی که خود فویل از محتویات در برابر سایر عناصر منفی محافظت می کند.

یکی دیگر ازکاربردهای فویل آلومینیوم در خانه استفاده از فویل روگازی برای اجاق گاز است. که در همه خانه ها نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

در خانه نیز مردم ترجیح می دهند مواد غذایی را در فویل آلومینیومی نگهداری کنند حتی در یخچال به راحتی بوهای خارجی را جذب می کند که می تواند طعم آن را تغییر دهد. فویل این مشکل را به طور کامل حل می کند. همچنین شایان ذکر است که بهترین روش پخت این است که ابتدا محصول را در فویل آلومینیومی بپیچید. اگر فویل استفاده شده در این فرآیند استحکام کافی داشته باشد، می تواند به طور قابل توجهی از ماهی تابه یا سینی محافظت کند. فویل به اندازه کافی قوی می تواند به راحتی وزن غذایی را که در حال پخت هستید تحمل کند. شما می توانید فویل آلومینیوم متری خریداری کنید که از نظر اقتصادی به صرفه باشد.

نمایش بیشتر

مجله خانواده هیلی بیلی

مجله علمی، سرگرمی هیلی بیلی علاقمند در زمینه های مختلف روز و علایق کاربران هر روز مطالب مورد علاقه خود را در این سایت به انتشار برای شما قرار میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا