مهاجرت از طریق ثبت اختراع

افرادی که قصد مهاجرت از طریق ثبت اختراع را دارند باید بدانند که تنها اختراعاتی سبب مهاجرت و اخذ اقامت خواهند شد که قابل عرضه به بازار باشند و در کشور مقصد کاربردی تلقی شوند. برای قدم گذاشتن در این مسیر باید از تمامی شرایط لازم جهت ثبت اختراع در کشورهای مختلف آگاهی داشته باشید. هر کشور برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع ویزای مختلفی را در نظر گرفته است، به طور مثال کشور آمریکا ویزای EB-1 و کشور  کانادا ویزای استارت آپ را برای این امر در نظر گرفته اند.

مهاجرت

مهاجرت

مفهوم و منظور از اختراع چیست؟

مفهوم و منظور از اختراع این است که اثر ایجاد شده در صنعت های مختلف مانند بازرگانی، کشاورزی، تولیدی و… بیان کننده یک ابتکار جدید باشد و در این صنعت ها کاربردی باشد. از جمله شرایطی که برای ثبت یک اختراع در کشورهای مختلف باید رعایت شود شامل:

  • اختراع باید دارای کاربرد صنعتی باشد.
  • ثبت اختراع در صورتی تایید می شود که یک اثر جدید باشد.
  • اختراع صورت گرفته باید دارای ابتکار باشد.

انواع اختراعات برای مهاجرت (از نظر ماهیتی)

در روش مهاجرت از طریق ثبت اختراع، هر یک از اختراعات انجام شده برای مهاجرت دارای قوانین و شرایط خاص خود می باشد که متقاضیان باید نسبت به آن ها آگاهی کسب نمایند. در زیر به انواع اختراعات برای مهاجرت اشاره می کنیم:

  • اختراع کاربردی
  • اختراع تولیدی
  • اختراع ترکیبی
  • ثبت اختراع روش

اختراع کاربردی

اختراع کاربردی به نوعی از اختراعات گفته می شود که ممکن است یک ایده نو و جدید بوده که تاکنون کسی آن را ایجاد نکرده است و یا نوع شبیه آن قبلا وجود داشته باشد، اما اکنون فرد مخترع ترکیبی ایجاد کرده باشد که کاربردی اختصاصی و نو در این صنعت مورد نظر داشته باشد. این قبیل اختراع مرود استقبال اکثر کشورهای اروپایی و ایالت متحده آمریکا است.

اختراع تولیدی

در اختراع تولیدی همان طور که از نام آن پیداست اثری اختراع می شود که در بین سایر اختراعات در زمینه خود متمایز بوده و خصوصیات و ویژگی های متمایزی خواهد داشت.

اختراع ترکیبی

اختراع ترکیبی زمانی اتفاق می افتد که فرد مخترع از اختراعات دیگر و شناخته شده به ترکیبی جدیدی دست پیدا کند. به عنوان مثال فرد مخترع می تواند با استفاده از ترکیب تولید نوشابه به ترکیب تولید مواد نوشیدنی دیگری دست یابد که در نوع خود جدید می باشد.

ثبت اختراع روش

در ثبت اختراع روش سعی بر آن است که محصولی تولید شود تا در زمینه صنعتی و یا کشاورزی موجب رفع مشکلات فنی و سایر موارد شود، یعنی به گونه ای با اختراع وسیله ای جدید در این صنایع به سایرین کمک می کند.
به طور مثال با ثبت وسایلی مانند آبیاری قطره ای در کشاورزی وسیله ای مفید تولید کنند که در کم ترین زمان ممکن بیشترین بازدهی را داشته باشد و در کنار آبیاری تمام مزارع، آب کمی مصرف شود.

مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت اختراع – ثبت اختراع در آمریکا

مهاجرت به آمریکا از طریق ثبت اختراع با استفاده از ویزای امکان پذیر می باشد، اما برای این کار شرایط خاصی نیاز است که در ادامه به آن اشاره می کنیم:

  • ارائه مدارک و شواهد مبنی بر موفقیت شما در ثبت اختراع
  • ارائه مدارکی که نشان دهد به وسیله اختراع انجام شده نام شما در نشریات معتبر ثبت شده باشد
  • ارائه مدارک مبنی بر موفقیت اختراع شما در سطح ملی و بین المللی
  • اختراع انجام شده کاربردی بوده و ایده ای نو و خلاقانه باشد

مهاجرت ثبت اختراع به آمریکا دارای هزینه هایی نیز می باشد که متقاضی باید آن ها را پرداخت نماید. هزینه این امر در هر مرحله توسط دولت آمریکا به فرد اعلام می شود، اما برای صدور ویزا و بررسی پرونده به مبلغی در حدود 1100 دلار نیاز خواهید داشت.

مهاجرت به سوئیس از طریق ثبت اختراع – ثبت اختراع در سوئیس

 

کشور سوئیس برای ثبت اختراع شرایطی از جمله مبتکرانه و جدید بودن اختراع، امکان استفاده از اختراع در صنعت و … را قرار داده است. افراد  با ثبت اختراع در کشور سوئیس امکان همراه کردن خانواده را نیز با خود خواهند داشت.
از جمله مدارکی که برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع به سوئیس نیاز است شامل عدم تشابه و کپی اختراع با موارد دیگر در جهان، اثبات ثبت اختراع توسط فرد، مورد نیاز در کشور سوئیس و … می باشد. هزینه انجام این کار نیز هنگام اقدام توسط دولت سوئیس به متقاضی اعلام خواهد شد.

مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت اختراع – ثبت اختراع در استرالیا

 

برای مهاجرت به استرالیا از طریق ثبت اختراع می توان از ویزای 188 این کشور استفاده نمود. ثبت اختراع در این کشور دارای شرایط خاصی می باشد که در ادامه به برخی از مهم ترین آن ها اشاره می کنیم:

  • فرد مخترع باید زیر 55 سال سن داشته باشد
  • اثبات اختراع ثبت شده توسط فرد
  • ارائه مدارکی مبنی بر دریافت دعوتنامه از سازمان و یا ادارات مرتبط در این کشور
  • دریافت حداقل امتیاز 65 با توجه به سیستم تقسیم بندی امتیازات کشور سوئیس
  • ارائه مدارک عدم سوء پیشینه و سلامت روانی و جسمانی
  • تسلط به زبان مورد استفاده در این کشور ( انگلیسی )
  • ارائه مدارک تمکن مالی

هزینه مهاجرت از طریق ثبت اختراع به استرالیا هر ساله دستخوش تغییرات می باشد و میزان دقیقی را نمی توان برای آن بیان نمود، اما به طور کلی برای انجام این کار باید مبلغی در حدود 30.000 دلار استرالیا در نظر گرفت. پرداخت این مبلغ در هر مرحله از اقدام صورت می گیرد و نیاز به پرداخت تمام آن در نخستین مرحله نمی باشد.

مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع – ثبت اختراع در کانادا

برای مهاجرت به کانادا از طریق ثبت اختراع، اختراع شما باید دارای شرایط خاصی باشد، از جمله مبتکرانه و خلاقانه بودن آن، جدید و نبودن نمونه آن در دنیا، مورد استفاده عموم مردم و کاربردی بودن آن و … .
مهاجرت ثبت اختراع در کانادا دارای مراحل تعیین شده ای نیز می باشد که متقاضیان باید نسبت به آن ها آگاهی کسب کنند. هزینه ثبت اختراع در کانادا به طور کلی مبلغی در حدود 3800 دلار کانادا می باشد که مخترعان جهت ثبت ملزم به پرداخت آن هستند.

مزایای ثبت اختراع در کانادا

ثبت اختراع در کشور کانادا دارای مزایای خاصی می باشد که مخترعین می توانند با ثبت اختراع خود در این کشور از آن بهره مند شوند. در زیر به برخی از مهم ترین مزایای ثبت اختراع در کانادا اشاره می کنیم:

  • محفوظ ماندن امتیاز ثبت اختراع برای فرد و عدم امکان سوء استفاده از اختراع ثبت شده
  • ارائه ایده و طرح اختراع ثبت شده به دانشگاه ها و مراکز پژوهشی برای تولید آن و کسب درآمد بالا
  • امکان بهره مندی از برنامه استارت آپی کشور کانادا جهت اخذ اقامت دائم و پاسپورت این کشور

مهاجرت به آلمان از طریق ثبت اختراع – ثبت اختراع در آلمان

 

مهاجرت به آلمان از طریق ثبت اختراع دارای شرایطی است که افراد باید از آن آگاهی داشته باشند. مهم ترین شرط انجام این کار را می توان توانایی راه اندازی کسب و کار و تجاری سازی اختراع دانست. از دیگر شرایط مهاجرت ثبت اختراع به آلمان شامل:

  • تایید اختراع و کسب کار مورد نظر توسط دولت آلمان
  • اثبات توانایی و سابقه کار متقاضی در این زمینه
  • ارائه مدارک تمکن مالی جهت راه اندازی بیزینس و کسب و کار خود در کشور آلمان

هزینه ثبت شرکت در کشور آلمان نیز با توجه به کسب کار مورد نظز متغییر می باشد و برای انجام این کار به مبلغی بین 50 هزار تا 250 هزار یورو نیاز خواهید داشت.

اگر چه برای دانشگاه های فعال در سطح بین المللی داشتن یا نداشتن تاییده از وزارت علوم ایران معنایی ندارد اما از این حیث دانشگاه آداکنت Ada kent  در سال ۲۰۲۲ توسط وزارت علوم ایران در لیست دانشگاههای تائید شده این وزارت در رده ج قرار گرفت. علاوه بر آن دانشگاه آداکنت قبرس شمالی با دانشگاه علوم پزشکی همکاری آکادمیک دارد.

مهاجرت به امارات از طریق ثبت اختراع – ثبت اختراع در امارات

با ثبت اختراع در امارات افراد می توانند از ویزای طلایی یا ویزای 10 ساله این کشور بهره مند شوند. برای مهاجرت به امارات از طریق ثبت اختراع باید شرایط این کشور را دارا بود. در زیر به برخی از مهم ترین شرایط کشور امارات جهت ثبت اختراع اشاره می کنیم:

  • تایید متقاضی توسط دولت و ادارات مربوطه در کشور امارات
  • ثبت اختراع در نشریات معتبر جهانی
  • حق ثبت اختراع باید به تایید کشور امارات برسد
  • کسب عناوین جهانی برای اختراع ثبت شده و تایید این کشور

هزینه مهاجرت از طریق ثبت اختراع به امارت شامل دو نوع ویزای ده ساله و پنج ساله می باشد که به ترتیب باید مبلغ 1150 درهم و 650 درهم امارات را پرداخت نمود.

مهاجرت به سایر کشورها از طریق ثبت اختراع

افرادی که قصد دارند از طریق ثبت شرکت به کشورهای دیگر مهاجرت کنند، می توانند از شرایط بسیار مطلوبی برخوردار شوند. برای مهاجرت از طریق ثبت شرکت اختراع افراد باید دارای ویژگی ها و شرایط خاصی از جمله مبتکرانه، جدید و کپی نبودن، مورد استفاده و کاربردی و … باشد.
برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع در ابتدای کار باید هزینه این امر را پرداخت نمود. در صورت مهاجرت با ثبت اختراع مزایایی از جمله همراه کردن خانواده، امکان اخذ اقامت دائم و پاسپورت کشور مقصد و … نصیب مخترعان خواهد شد.

اقامت از طریق ثبت اختراع – اقامت با ثبت اختراع

اقامت از طریق ثبت اختراع در کشورهای مختلف شرایط مختلفی دارد. به عنوان مثال برای اخذ اقامت با ثبت اختراع در کشور آمریکا باید ویزای eb1  این کشور را دریافت کنید، یا برای اخذ اقامت کانادا از طریق ثبت اختراع باید از طریق ویزای استارت آپ این کشور اقدام نمایید.
اخذ اقامت آلمان از طریق ثبت اختراع نیازمند ثبت شرکت و راه اندازی کسب و کار مربوط به اختراع مورد نظر می باشد. به طور کلی محبوب ترین مقصد برای مهاجرت و اخذ اقامت از طریق ثبت اختراع کشور آمریکا می باشد که توانسته به تنهایی 57 درصد از مخترعان را در کشور خود جای دهد.

سوالات متداول مهاجرت از طریق ثبت اختراع

  • انواع اختراعات که به مهاجرت افراد منتهی می شود معمولا چیست؟

برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع می توان از اختراعات تولیدی، اختراعات کاربردی، اختراعات ترکیبی، ثبت اختراع روش بهره برد.

  • شرایط لازم برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع چیست؟

اختراع ثبت شده باید دارای ابتکار، جدید و مورد استفاده در صنعت باشد.

  • آیا مهاجرت از طریق ثبت اختراع به اقامت افراد منتهی می شود؟

بله مهاجرت با ثبت اختراع در کشورهای مختلف دارای ویزای مختلف است که در نهایت می تواند به اخذ اقامت آن کشور منتهی شود.

  • کشورهای اروپایی و ایالت متحده بیشتر از کدام نوع اختراع استقبال می کنند؟

اکثر کشورهای اروپایی به علاوه آمریکا و … بیشتر از روش ثبت اختراع کاربردی استقبال می کنند.

سخن پایانی

مهاجرت از طریق ثبت اختراع یکی از روش هایی است که افراد به وسیله آن می توانند اقامت کشور مقصد را به دست آورند. کشورهای مختلف برای مهاجرت از طریق ثبت اختراع ویزاهای مختلفی را در نظر گرفته اند. مهاجرت با ثبت اختراع دارای شرایطی است که متقاضیان قبل از اقدام باید نسبت به تمامی آن ها آگاهی های لازم را به دست آورند.
از جمله شرایط حال حاضر برای ثبت اختراع ابتکارانه بودن آن، کاربرد صنعتی داشتن آن و جدید بودن اثر اختراع شده می باشد. برای سهولت در امر مهاجرت از طریق اختراع می توانید از موسسات معتبر مهاجرتی درخواست کمک نمایید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا