میوه به خارجی

میوه به خارجی: راهنمای جامع برای مبتدیان

میوه

میوه

میوه به یک میوه خوشمزه و با طعمی دلپذیر و خاصه که میشه در انواع غذاها و دسرها استفاده کرد. اما میدونستی میوه به در واقع میشه به دو نوع اصلی تقسیم کرد: به معمولی و به خارجی. این دو نوع از لحاظ ظاهری و طعمی تفاوت هایی با هم دارن.

میوه

این مقاله قراره شما رو با دنیای جذاب میوه به خارجی آشنا کنه و بهتون کمک کنه تا نحوه خرید نگهداری و استفاده از این میوه رو به بهترین شکل یاد بگیرید. پس همراه ما باشید.

میوه به خارجی: چه جور میوه ایه؟

میوه به خارجی از نظر ظاهری شباهت زیادی به به معمولی داره. پوستش خشن و زبر و رنگش زرد مایل به قهوه ایه. اما تفاوت اصلی به خارجی با به معمولی در طعمش نهفته است. به خارجی طعم شیرین تر و ملایم تری داره و به همین دلیل در انواع دسرها و شیرینی ها استفاده میشه.

تفاوت های میوه به خارجی با به معمولی

برای اینکه تفاوت های این دو نوع میوه رو بهتر درک کنید یه جدول مقایسه ای از ویژگی های اصلی این دو نوع به رو آماده کردیم:

ویژگی به معمولی به خارجی
طعم ترش شیرین
بافت سفت نرم
کاربرد غذا دسر
رنگ زرد مایل به سبز زرد مایل به قهوه ای
اندازه کوچک بزرگ
شکل گرد بیضی

خرید میوه به خارجی

برای خرید به خارجی باید به چند نکته مهم توجه کنید:

  • رنگ: به خارجی خوب باید رنگش زرد مایل به قهوه ای باشه و بدون لکه و کبودی باشه.
  • بافت: باید سطحش صاف و بدون فرورفتگی باشه و هنگام لمس کردن سفت و محکم باشه.
  • بو: به خارجی خوب بویی شیرین و دلنشین داره.
  • شکل: به خارجی خوب شکل بیضی و کشیده داره.

نگهداری میوه به خارجی

به خارجی رو میتونید در دمای اتاق و دور از نور مستقیم خورشید نگهداری کنید. بهتره به خارجی رو بعد از خرید در یک ظرف مناسب یا در یخچال نگهداری کنید.

نکته: به خارجی رو در کنار میوه های گازی مانند سیب و گلابی نگهداری نکنید.

چطور میوه به خارجی رو مصرف کنیم؟

به خارجی یه میوه همه کاره است که میشه به روش های مختلفی ازش استفاده کرد.

  • خام: میشه به خارجی رو خام پوست کنده و با نمک و یا با سس و عسل میل کرد.
  • پخته: میشه به خارجی رو پخته و در انواع دسرها و شیرینی ها استفاده کرد.
  • در انواع مربا و شربت: میشه از به خارجی در تهیه مربا شربت و کمپوت استفاده کرد.

روش های پخت میوه به خارجی

  • به خارجی پخته: برای پختن به خارجی اون رو پوست کنده و به قطعات کوچک تقسیم کنید. سپس اون رو با شکر آب و عطر و طعم دهنده های مورد نظر مثل دارچین یا هل در یک ظرف مناسب با حرارت ملایم بپزید.
  • به خارجی برای دسر: میشه به خارجی رو پخته و با خامه شکر عسل و یا انواع میوه های دیگر ترکیب کرد.

روش های نگهداری میوه به خارجی

  • خشک کردن: میشه به خارجی رو به صورت خشک در آورد و در ظرف مناسبی نگهداری کرد.
  • فریز کردن: میشه به خارجی رو به صورت خرد شده و یا به صورت قطعات کوچک فریز کرد.

فواید میوه به خارجی

به خارجی سرشار از ویتامین ها مواد معدنی و آنتی اکسیدان های مفیده.

  • بهبود سلامتی قلب: به خارجی به دلیل حاوی بودن پتاسیم به تنظیم فشار خون کمک میکنه و خطر بیماری های قلبی رو کاهش میده.
  • کمک به هضم: به خارجی فیبر بالایی داره که به هضم غذا کمک میکنه و از یبوست جلوگیری میکنه.
  • تقویت سیستم ایمنی: به خارجی سرشار از ویتامین C است که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنه.

نتیجه گیری

به خارجی یه میوه خوشمزه و مفیده که میشه به روش های مختلفی ازش استفاده کرد. این مقاله اطلاعات مفیدی در مورد این میوه ارائه داد و به شما کمک کرد تا نحوه خرید نگهداری و استفاده از این میوه رو به بهترین شکل یاد بگیرید.

پرسش و پاسخ

  • چه نوع به خارجی برای تهیه مربا مناسب تره؟ به خارجی با طعم شیرین و بافت نرم برای تهیه مربا مناسب تر است.
  • چه مقدار به خارجی برای یک نفر کافی است؟ یک به خارجی متوسط برای یک نفر کافی است.
  • نحوه شستشوی به خارجی چطور است؟ به خارجی را قبل از مصرف با آب سرد و صابون بشویید و به خوبی با آب شستشو دهید.

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا