ناگت مرغ

ناگت مرغ: از صفر تا صد

مرغ

مرغ

یه زمانی ناگت مرغ فقط یه غذای فست فودی بود اما الان با تنوعی که در طعم و روش پخت پیدا کرده تبدیل شده به یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار تو خونه ها.

مرغ

خیلی از شماها دوست دارید ناگت مرغ رو خودتون تو خونه درست کنید اما شاید اطلاعات کافی راجع به مواد اولیه و مراحل پختش رو ندارید. نگران نباشید! این مقاله به شما کمک می کنه تا با خیال راحت و به بهترین شکل ناگت مرغ رو تو خونه بپزید.

مواد اولیه ناگت مرغ

گوشت مرغ: اولین و مهم ترین ماده اولیه ناگت مرغ گوشت مرغ هست. برای ناگت مرغ از سینه مرغ بدون استخوان و پوست استفاده میشه.

آرد: آرد یکی از اجزای اصلی ناگت مرغ هست. می تونید از انواع آرد مثل آرد سفید آرد سوخاری آرد نان آرد ذرت و حتی آرد بادام استفاده کنید.

تخم مرغ: تخم مرغ به عنوان چسبنده عمل می کنه و باعث میشه مواد ناگت به هم بچسبن.

پودر سوخاری: پودر سوخاری به ناگت مرغ طعم و تردی دلنشینی می بخشه. انواع مختلفی از پودر سوخاری در بازار وجود داره مثل پودر سوخاری ساده طعم دار (پنیر سیر پیاز و …) و پودر سوخاری با طعم دارچین.

نمک و فلفل: نمک و فلفل به طعم ناگت مرغ عمق می بخشن و باعث میشه طعمش خوشمزه تر بشه.

عصاره مرغ: عصاره مرغ طعم غنی تری به ناگت مرغ میده و به خصوص برای کسانی که طعم مرغ بیشتری میپسندن مناسبتره.

سایر مواد: برای تنوع و طعم بیشتر می تونید از مواد دیگری مثل پودر سیر پودر پیاز فلفل قرمز جعفری خرد شده یا حتی پنیر پیتزا در ناگت مرغ استفاده کنید.

مراحل پخت ناگت مرغ

پخت ناگت مرغ به سه مرحله اصلی تقسیم میشه: آماده سازی پوشش دادن و پختن.

1. آماده سازی:

  • گوشت مرغ رو خرد کنید: سینه مرغ رو به اندازه های دلخواه حدودا 2-3 سانتیمتر خرد کنید.

  • گوشت مرغ رو بکوبید: با استفاده از گوشت کوب گوشت مرغ رو کمی بکوبید تا نرم تر بشه و در هنگام سرخ شدن نرم تر و خوشمزه تر بشه.

  • گوشت مرغ رو طعم دار کنید: نمک فلفل عصاره مرغ و سایر مواد دلخواهتون رو به گوشت مرغ اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید.

2. پوشش دادن:

  • گوشت مرغ رو در آرد بغلطانید: هر تکه گوشت مرغ رو در آرد غلطانید تا به طور کامل با آرد پوشیده بشه.

  • گوشت مرغ رو در تخم مرغ بزنید: هر تکه گوشت مرغ رو در تخم مرغ زده شده غوطه ور کنید تا به طور کامل با تخم مرغ پوشیده بشه.

  • گوشت مرغ رو در پودر سوخاری بغلطانید: هر تکه گوشت مرغ رو در پودر سوخاری غلطانید تا به طور کامل با پودر سوخاری پوشیده بشه.

3. پختن:

  • ناگت مرغ رو سرخ کنید: ناگت مرغ رو در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید تا طلائی رنگ و کاملا پخته بشه.

  • ناگت مرغ رو بپزید: ناگت مرغ رو می تونید به جای سرخ کردن در فر یا مایکروفر هم بپزید.

نکات مهم در پخت ناگت مرغ

  • دمای روغن مناسب: دمای روغن برای سرخ کردن ناگت مرغ باید بین 170 تا 180 درجه سانتی گراد باشه. دمای روغن با استفاده از ترمومتر قابل اندازه گیری هست.

  • زمان سرخ کردن: زمان سرخ کردن ناگت مرغ به اندازه ناگت ها و قدرت شعله بستگی داره. ناگت ها را به طور مرتب برگردانید تا به طور یکسان سرخ بشن.

  • نکات اضافی: برای ایجاد طعم و رنگ بهتر میتونید از چاشنی ها و سس های مختلف مثل سس باربیکیو سس مایونز سس سیر و … استفاده کنید.

جدول اطلاعاتی ناگت مرغ

ویژگی مقدار
مقدار کالری (در هر 100 گرم) 250-300 کالری
پروتئین (در هر 100 گرم) 15-20 گرم
چربی (در هر 100 گرم) 10-15 گرم
کربوهیدرات (در هر 100 گرم) 10-15 گرم

سس های مناسب برای ناگت مرغ

ناگت مرغ رو می تونید با انواع سس ها مثل سس مایونز سس باربیکیو سس سیر سس فلفل و … سرو کنید.

نتیجه گیری

پخت ناگت مرغ تو خونه کار آسونیه و با استفاده از این نکات میتونید ناگت مرغ طعم و کیفیت بالایی رو در منزل تهیه کنید.

پرسش و پاسخ

1. چه طریقه ای برای پخت ناگت مرغ بهتر هست؟

سرخ کردن ناگت مرغ در روغن داغ بهترین روش برای ایجاد طعم و تردی بالاتر هست اما برای کاهش کالری و چربی میتونید ناگت مرغ رو در فر یا مایکروفر بپزید.

2. آیا می تونیم ناگت مرغ رو منجمد کنیم؟

بله میتونید ناگت مرغ رو بعد از پخت منجمد کنید و بعد از انجماد میتونید در فر یا مایکروفر گرم کنید.

3. چه طریقه ای برای نگهداری ناگت مرغ بهتر هست؟

ناگت مرغ رو در ظرف در بسته در یخچال به مدت 3-4 روز میتونید نگهداری کنید و بعد از آن نیز میتونید در فریزر به مدت چند ماه نگهداری کنید.

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا