نقد و بررسی کلاسیک گوشی گلکسی A34

احتمالا این جمله‌ی معروف را شنیده‌اید که دیگر قرار نیست انقلاب بزرگی در حوزه‌ی گوشی‌های هوشمند اتفاق بیفتد. اما معمولا این جمله برای گوشی‌های پرچم‌دار مطرح می‌شود که این گوشی‌ها طبیعتا از جدیدترین تکنولوژی‌ها بهره می‌برند. اما این موضوع برای گوشی‌های میان‌رده و اقتصادی صدق نمی‌کند زیرا این گوشی‌ها از جدیدترین تکنولوژی‌ها استفاده نمی‌کنند و طراحی قدیمی‌تری دارند. اما در این میان سامسونگ تصمیم گرفته برای گوشی‌های اقتصادی خود رویکرد متفاوتی در پیش بگیرد و به همین خاطر بیشتر گوشی‌های این شرکت، از طراحی مشابه با گوشی‌های پرچم‌دار این شرکت بهره می‌برند. یکی از این مدل‌ها گوشی گلکسی A34 است که در این ویدیو به بررسی آن می‌پردازیم.

نقد و بررسی کلاسیک گوشی گلکسی A34
گوشی موبایل سامسونگ مدل Galaxy A34 5G دو سیم کارت ظرفیت 128 گیگابایت و رم 6 گیگابایت - ویتنام

بدون شک یکی از مهم‌ترین تغییرات گوشی گلکسی A34 نسبت به نسل قبلی، بهره‌گیری آن از طراحی جدید است. گلکسی A34 برخلاف نسل قبلی، از همان زبان طراحی گوشی‌های پرچم‌دار سری گلکسی S23 استفاده می‌کند. اما به غیر از طراحی جدید، این گوشی چه حرفی برای گفتن دارد؟

بعد از سال‌ها اعتراض کاربران، سامسونگ بالاخره متوجه شده که کاربران از کیفیت پردازنده‌های اگزینوس رضایت ندارند و به همین خاطر گوشی‌های سری S23 هم با چیپست پرچم‌دار اسنپدراگون راهی بازار شده‌اند. اما در مورد گوشی گلکسی A34 از چیپست اسنپدراگون استفاده نشده و در عوض سامسونگ تصمیم گرفته یکی از چیپست‌های میان‌رده‌ی مدیاتک را مورد استفاده قرار دهد. به طور مشخص شاهد استفاده از چیپست دایمنسیتی 1080 هستیم که نسبت به اگزینوس 1280 استفاده شده در نسل قبلی، حدود 20 درصد عملکرد بهتری در بنچمارک‌ها ارائه کرده است. اما واقعیت این است که برای کاربران، تفاوت زیادی با نسل قبلی ندارد.

اجرای بازی‌ها تفاوت زیادی با نسل قبلی این گوشی ندارد و اگر استفاده سنگین از گوشی داشته باشید، بدنه تا حدی گرم می‌شود که البته این موضوع آزاردهنده نیست. در مورد بازی‌های محبوبی مانند Call Of Duty باید بگوییم که می‌توانید این موارد با گرافیک High اجرا کنید و در این زمینه ضعف خاصی ندارد. ظرفیت باتری این گوشی مانند نسل قبلی 5000 میلی‌آمپر ساعت است و سرعت شارژ به 25 وات محدود شده است. همراه با این گوشی خبری از ارائه‌ی شارژر نیست و این یعنی در این زمینه نسبت به رقبای چینی خود حرفی برای گفتن ندارد.

نمایشگر استفاده شده برای این گوشی 6.6 اینچ اندازه دارد که بزرگ‌تر از نمایشگر تعبیه شده در نسل قبلی محسوب می‌شود. در ضمن باید خاطرنشان کنیم حالا به جای رفرش‌ریت 90 هرتز، با رفرش‌ریت 120 هرتزی روبرو هستیم. با وجود اینکه افزایش رفرش‌ریت به معنای روان‌تر شدن حرکت بین منو‌ها است، ولی باید تاکید کنیم که در برخی اپ‌ها همچنان رفرش‌ریت 60 هرتز استفاده می‌شود که البته این موضوع ربطی به سامسونگ ندارد و توسط توسعه‌دهندگان این انتخاب صورت گرفته است.

در پنل پشتی دیگر خبری از دوربین تشخیص عمق نیست ولی سه دوربین دیگر تفاوتی با نسل قبلی ندارند. دوربین اصلی مبتنی بر سنسور 48 مگاپیکسلی است و در کنار آن اولترا واید 8 مگاپیکسلی به همراه ماکرو 5 مگاپیکسلی قرار دارد. نقطه قوت دوربین اصلی، ثبت گستره دینامیکی مناسب و رضایت‌بخش است. اما این دوربین در زمینه‌ی ثبت جزئیات و کاهش نویز، نمی‌تواند عملکرد خوبی ارائه دهد. دوربین سلفی 13 مگاپیکسلی هم در بهترین حالت می‌تواند کیفیت متوسطی داشته باشد.

اما در نهایت برگ برنده‌ی گوشی گلکسی A34 نه پردازنده‌ی آن است و نه نمایشگر؛ برگ برنده‌ی این گوشی قیمت مناسب آن است. با وجود اینکه این گوشی جدیدتر از A33 است و از امکانات بیشتری بهره می‌برد، ولی در بازار ایران گوشی گلکسی A34 با قیمت پایین‌تری نسبت به نسل قبلی به فروش می‌رسد. بنابراین اگر به دنبال خرید A33 بوده‌اید، می‌توانید به جای این گوشی، نسل بعدی آن یعنی A34 را خریداری کنید.

نقد و بررسی کلاسیک، یکی از نوستالژیک‌ترین برنامه‌های ویدیویی دیجی‌کالا مگ، یک بار دیگر بازگشته است؛ با شکل و شمایلی جدید، اما در عین حال با حفظ المان‌هایی که شما همراهان همیشگی دیجی‌کالا مگ طی این سال‌ها دوست داشته‌اید.

سری جدید نقد و بررسی کلاسیک دیجی‌کالا مگ به نویسندگی «محمد یوسفی‌زاده»، فیلمبرداری و تدوین «فرزان دلدار» و روایت گرم و آشنای «شاهین شرافتی» هر هفته به نقد و بررسی گجت‌های خاص دنیای فناوری می‌پردازد؛ گجت‌هایی که شاید بسیاری از شما دوست داشته باشید آن‌ها را خریداری کنید اما نیاز به یک راهنمای دقیق و تخصصی برای این کار دارید.

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا