کباب برگ

کباب برگ شاهکار طعم و هنر آشپزی!

همیشه یه چیزی تو ذهنمون می چرخه: کباب برگ! اون طعم بی نظیر و ظاهر خوشگلش هرکسی رو وسوسه می کنه. اما میدونین راز پختن یه کباب برگ عالی چیست؟

از انتخاب گوشت تا رسیدن به کباب عالي

برای رسیدن به کباب برگ ایده آل مهمترین عامل انتخاب گوشت خوبه. گوشت گوسفندی با چربی متناسب به خاطر طعم و نرمی بیش تر برای این نوع کباب مناسب تر هست. البته گوشت گوساله هم میشه استفاده کرد اما ممکن هست کمی سخت تر باشه.

مرحله اول: آماده سازی گوشت

قبل از هر چیز گوشت رو خوب بشورین و سعی کنین رطوبتش رو به طور کامل بگیرین. بعد گوشت رو به قطعات نازک با ضخامت حدود یک سانت برش بدین. نکته مهم اینه که سطح برش ها صاف باشه.

مرحله دو: مزه دار کردن گوشت

این مرحله مهمترین قسمت پخت کباب برگه چون به طعم نهایی تاثیر مستقیم داره. برای مزه دار کردن گوشت از ترکیب فلفل سیاه نمک زعفران پودر زردچوبه پیاز رنده شده سیر رنده شده و ماست استفاده میشه. البته می تونین با توجه به سلیقه خودتون به این ترکیب عطر و طعم دیگه ای مثل دارچین زنجبیل یا فلفل قرمز هم اضافه کنین.

مرحله سه: مخلوط کردن و مزه دار کردن گوشت

گوشت برش خورده رو با مخلوط مزه دار کننده به خوبی مخلوط کنین و به مدت حداقل 2 ساعت در یخچال قرار بدین تا به خوبی مزه دار بشه. این مدت زمان بسته به نوع گوشت و سلیقه شما متفاوت هست.

مرحله چهار: آماده سازی سیخ ها

برای کباب برگ از سیخ های فلزی با قطر حدود 5 میلی متر استفاده میشه. سیخ ها رو قبل از استفاده با آب بشویین و خوب خشك کنین.

مرحله پنج: قرار دادن گوشت روی سیخ ها

گوشت مزه دار شده رو به طور یک نواخت و با فاصله روی سیخ ها قرار بدین. برای حفظ شکل کباب میشه از روبان یا نخ برای بستن گوشت روی سیخ ها استفاده کرد.

مرحله شش: کباب کردن گوشت روی منقل

منقل رو به طور کامل ذغال بگذارین و اجازه بدین ذغال ها خوب گرم بشن. سپس سیخ های کباب رو با فاصله روی منقل قرار بدین. در طول پخت کباب رو چند بار برگردانین تا از هر طرف به طور یک نواخت پخته بشه. زمان پخت بسته به شعله منقل و ضخامت گوشت متفاوت هست.

نکات مهم برای پخت کباب برگ

  • در طول پخت با استفاده از یک قاشق چربی اضافی رو از روی کباب رو بردارین.
  • برای کباب کردن میشه از کباب پز هم استفاده کرد.
  • برای حفظ رطوبت کباب میشه در طول پخت چند بار روغن روی کباب بریزین.
  • برای رسیدن به طعم دلچسب تر میشه در آخر پخت کمی زعفران دم کرده روی کباب بریزین.
  • کباب برگ با برنج نان دوغ و سبزیجات تره بار طعم فوق العاده ای داره.

نکات مهم در مورد انتخاب گوشت برای کباب برگ

نوع گوشت مزایا معایب
گوسفندی طعم و نرمی بالا قیمت بالا
گوساله قیمت مناسب تر ممکن هست سخت تر باشه

نکات مهم در مورد چربی گوشت

  • چربی زیاد در گوشت باعث چرب شدن کباب و طعم ناخوشایند میشه.
  • چربی کم در گوشت باعث سخت شدن کباب میشه.

نتیجه گیری

پختن کباب برگ با رعایت نکات مهم آسان و سرگرم کننده هست. با انتخاب گوشت خوب مزه دار کردن به خوبی و استفاده از منقل مناسب میشه یه کباب برگ عالی و خوشمزه تهیه کرد و از طعم بی نظیر آن لذت برد.

سوالات متداول کاربران

1. چه نوع منقلی برای پخت کباب برگ مناسب تر هست؟

منقل ذغالی به خاطر گرما و طعم بی نظیر آن برای پخت کباب برگ مناسب تر هست.

2. چقدر زمان لازم هست تا کباب برگ به طور کامل پخته بشه؟

زمان پخت بسته به شعله منقل و ضخامت گوشت بین 15 تا 30 دقیقه هست.

3. برای حفظ رطوبت کباب چطور میشه عمل کرد؟

در طول پخت میشه چند بار روغن روی کباب بریزین. همچنین می تونین کباب رو در یک فویل آلومینیومی بپیچین و چند دقیقه روی منقل قرار بدین تا به خوبی پخته بشه.

نمایش بیشتر
دکمه بازگشت به بالا