پروونس بیرون بطری را رها کرد

[ad_1]

این زمان سال است که گرمای آتشین و نور شدید در تابستان فروکش می کند و پروونس درخشش طلایی گرم فرو می رود که شبیه مقدمات قبل از روزهای سخت زمستان است. فصل معمول پاییز زمان مناسبی برای کاوش در این قطعه کوچک از بهشت ​​روی زمین است که همچنین قدیمی ترین منطقه تولید شراب در فرانسه است.

تاکستان ها بخشی از چشم انداز روشن پرووان در پرووانس بوده اند زیرا از زمان ملوانان یونانی برای اولین بار در قرن ششم قبل از میلاد در سواحل خود فرود آمدند. ردیف هایی در ردیف انگورها که شاخه های تاریک و آفتابی آن تا خورشید امتداد دارد بخشی از چشم انداز و تاریخ منطقه به عنوان اشکال عذاب آور درختان زیتون است که به آنها شباهت دارد.

اکنون که جریان اصلی بازدید کنندگان را ترک کرده است امکان سرگردان شدن در اوقات فراغت را ایجاد می کنیم و مکث کنید که روح و روح شما در کجا حرکت می کند برای وعده غذایی یا اقامت یک شبه بیایید شما را در تور پنج شراب با کیفیت بالا در منطقه – مناطق رو به رشد قرار دهیم.

همه در یک ما یک دستور العمل ساده برای سعادت زمین را به شما پیشنهاد می کنیم: یک زن و شوهر از تاکستان های نفیس انتخابی از رستوران های خوب و هتل های جذاب – که بعضی از آنها زیر یک سقف را می توانید به آنها اضافه کنید – اضافه کنید و در یکی از شاهکارهای طبیعت لذت ببرید.

هنگامی که مارسی را تأسیس کردند اولین تاکستان ها توسط یونانیان در ساحل کاشته شدند اما این رومی ها هستند که شایستگی اعتبار برای گسترش تاکستان ها در سراسر پرووانس را دارند. اکنون آنها در حال فرش کردن منطقه از سواحل مدیترانه گرفته تا دره های داخلی سبز و تپه های جنگلی تا رشته های حک شده کوهستانی هستند.

در زمان روم تمام شراب تولید شده صورتی بود و این هنوز هم رنگ شراب است که اغلب با پرووانس همراه بود. اما علاوه بر گل سرخ ها و میوه ها که برای نوشیدن در تابستان ایده آل است این منطقه طیف گسترده ای از قرمزهای تیره و برخی تخم مرغ های شگفت آور را نیز تولید می کند. انگورهایی که به طور سنتی برای قرمز آن مورد استفاده قرار می گرفت انواع محلی مانند Mourvèdre (معروف به Strangler!) Tibouren و Cinsault است اکنون با نامهای بین المللی مانند Cabernet Sauvignon Syrah و Grenache مخلوط شده اند. این سفیدپوستان با پرووانهای قدیمی مانند کلرایت اوگی بلان مارسان و تازه واردان منطقه مانند سووینون بلان و سمیلون ازدواج کرده اند.

از سال 1935 هنگامی که فرانسه یک سیستم سختگیرانه از قوانین شراب را توسعه داد به شرابهای با کیفیت بالا از یک منطقه خاص وضعیت A.O.C – Appellation d’Origine Contrôlée اعطا شد. این یک گواهی مبدا کاملاً تعریف شده است و اطمینان می دهد که شراب با A.O.C است. این برچسب با لیست طولانی مورد نیاز از جمله انواع انگور مجاز حداکثر بازده حداقل میزان الکل و تکنیک های سرکه روبرو شد.

همه مناطق شراب سازی زیر در پرووانس دارای برچسب رتبه بندی شده اند: از سال 1936 و دیگری در سال 1995. با این نوع کیفیت تضمین شده لغزش شراب را به راحتی پیدا خواهید کرد که فکر می کردیم بهتر است انتخاب هتل ها یا رستوران های مجاور را تهیه کنید که در آن بتوانید از سلیقه خود استراحت کرده و جمع کنید. در دور بعدی تور خود قرار دهید.

همه تاکستان هایی که ما توضیح دادیم از بازگشت شما و چشیدن شراب آنها خوشحال هستند و اکثریت قریب به اتفاق کارکنان انگلیسی زبان دارند. ساعات کاری که در انتهای مقاله درج می کنیم در هنگام مراجعه به مطبوعات صحیح بود اما هرگز به آنها اطمینان نمی دهد که قبل از رفتن با آنها تماس بگیرید فقط برای اینکه مطمئن شوید هیچ تغییری وجود ندارد.

سرانجام قبل از شروع کار کاملاً واضح خواهیم بود که قصد داریم چند گلدان کوچک از انبار شراب وسیع و متنوع پرووانس بگیریم. ما فقط تعداد معدود بطری نمونه را در تعداد انگشت شماری از تاکستان های عالی باز می کنیم. این منطقه دارایی های مایع بی شماری دیگر برای کشف و افزودن به کتاب آدرس شخصی شما دارد. رأی دهنده سنت!

Cassis: قدیمی ترین AOC در پروونس (1936)

بیایید از همان ابتدا پایین سواحل مدیترانه شروع کنیم. در جایی که دریانوردان یونانی 26 سال پیش مارسی را تأسیس نکردند بندر کوچک پاستلی کاسی در پای Cap Canale بالاترین صخره فرانسه واقع شده است. از میان بندر دیدنی آن می توانید یک قایق گشت و گذار از کالکشن ورودیهای آب کریستالی و آبهای آبی عمیق حک شده در ساحل آهکی سفید را بچینید یا گزینه ای پرانرژی تر برای لذت بردن از اعماق شفاف آن از بالا با قدم زدن در کنار یک نشانه به خوبی مشخص شده یک مسیر خیره کننده GR98- 51 با ساحل مرز دارد.

هنگامی که نگاه این اعماق های درخشان تشنه می شود یک بهبود داخلی در دسترس است به شکل شراب عالی از کاسی یک پدیده بی نظیر در پرووانس است. برخلاف سایر مناطق تولید شراب که عمدتا قرمز و صورتی تولید می کنند 75٪ شراب کاسی سفید و خالص خالص هستند و همراه با سفره معروف سوپ محلی به نام Bouillabaisse کاملاً مناسب هستند.

در تپه های بالای Cassis Ch standsteau de Fontecruz خانه ای باشکوه متعلق به سرهنگ تد یک افسر ارتش انگلیس است که عاشق منطقه شد و خود را در سال 1922 وارد کار شراب سازی کرد. در حال حاضر این ملک با خطوط کامل توسط ژان فرانسوا براندو اداره می شود. رئیس اتحادیه کارگران کاسی.

در خود روستای Cassis عاری از هرگونه تور اتوبوس که در آن نزدیکی ها پارک نشوند ظریف ظریف Clos Sainte-Magdeleine است که بیشتر انگورهای خود را دارد بصورت ارگانیک کاشته شده در تراس هایی در دامنه های Cap Canaille در اطراف کاخ Art Deco چشمگیر. سفیدی شکوفه آن با طعم دریا برای آنها روشن است به راحتی برخی غذاهای دریایی تازه را برای همراهی با آنها فریاد می زنید.

شما می توانید طیف گسترده ای از رستوران ها را که در این هتل سرو می کنند پیدا کنید یکی از بهترین ها Nino +33 (0) 4 42 01 74 32 (لیست: 32 یورو) .. bouillabaisse مقاله اصلی است و سرویس راحت و دوستانه است. فاصله كوتاهی از كاسی كه در حالت ایده آل در نوك باریك كوچك (مستقل) بندر میو واقع شده است La Presqu’Ile (33/33 (0) 4 42 01 03 77 منوها: 29 – 46EUR) ارزش جستجوی مخلوطی از غذاهای عالی با منظره دریا عاشقانه شگفت انگیز. در هر دو صورت اشتها آور باشید یا از شر وعده های غذایی خود خلاص شوید پنج زمین تنیس ساحلی وجود دارد که می توانند در هر ساعت اجاره کنند.

اگر می خواهید غروب خورشید را از دریا تماشا کنید باید تا 1 نوامبر برای رزرو در Les Roches Blanches (+33 (0) 4 42 01 09 30؛ اتاق 90 – 260EUR) هتل 24 اتاق و 4 ستاره در یک مکان عالی بسته برای زمستان . هتل 27 اتاقه د راد در نزدیکی (+33 (0) 4 42 01 02 97؛ اتاق های 90 – 140 €) در طول سال باز است و به شما این احساس را می دهد که بدون مسافرت از ساحل در مسافرت هستید. بالکن ساج آن با دستگیره پوشیده از پارچه مشرف به دریا یک تم دریایی داخل آن با تزئین صدف و چاله های مسی حمل شده است.

بندول: مشهورترین AOC پروونس (1941)

با رانندگی کوتاه به شرق دیدنی کاسی منطقه بندول توچال بندول را در بر می گیرد که باغ های انگور کوهنوردی از دریا به سمت کوه کوه St Pomme صعود می کنند.

کیفیت نه کمیت شعار تولید کنندگان شراب در منطقه است و آنها برای رعایت این عقیده به یک مجموعه تنبیهی از مقررات پایبند هستند. گلاب تازه 55٪ شراب بندول را به خود اختصاص داده است اما این یک قرمز شجاع قرمز است که با انگورهای ممتاز و پیر و مورودر پیر و حداقل 18 ماه در بشکه های بلوط ساخته شده است و این باعث شهرت این منطقه شده است.

روز یکشنبه 4 دسامبر Bandol جشنواره سالانه Fête du Millésime خود را برگزار می کند که فرصتی عالی برای طعم شراب های جدید برای محصول امسال است. همیشه یک موضوع وجود دارد – بازی های امسال و سازندگان شراب از لباس پوشیدن لذت می برند. او به جمع جمعیت که بسیار زیاد اما خوشحال بود می پیوندید و از سر یک بندر از یک چادر به دیگری سرگردان شده و نمونه ها و تف می گیرید یا در شکافی که تهیه شده است یا مستقیماً در دریا. در پایان روز ماهی در بندر باید شنا در یک خط مستقیم را دشوار کند!

Bandol مانند اکثر شهرهای ساحل دارای زنجیره ای از رستوران های غذاهای دریایی در امتداد ساحل است. یکی از بهترین ها Auberge du Port است (+33 (0) 4 94 29 42 63؛ منوها: 32 – 42EUR). اگر به گالری شراب می روید حتماً رزرو کنید! نوار شراب غیررسمی در اوبرگ قدیمی ترین میخانه بندول منوی معقول 18EUR گوشت و ماهی کبابی همراه با شراب در شیشه ارائه می دهد.

برخی از بزرگترین مهمانی های Red Bandol با متوسط ​​امید به زندگی 20 سال یا بیشتر در سال های خوب از Château Pradeaux می آیند که از سال 1752 در خانواده Portalis قرار داشته است. دقیقاً در خارج از Saint-Cyr-sur-sur-Mer با یک نسیم دریا ثابت محافظت می کند. تاکستان های بیماری ها این کاخ به سبک ویلای رومی طراحی شده است. این گل با گل های زیگزاگ پوشانده شده است و انواع سگ های دوستانه دارد که در زوایای مختلف می خوابند.

به طور مستقیم در Saint-Cyr یک هتل چهار ستاره از 133 اتاق Dolce Frégate (+33 (0) 4 94 29 39 39؛ اتاق ها: 147 – 560EUR) هتلی با کلیه امکانات و راحتی های مدرن و همچنین یکی از بهترین زمین های گلف در فرانسه. از امکانات آن می توان به استخر سرپوشیده 3 زمین تنیس و اسپا نیز اشاره کرد.

فقط 15 دقیقه با پای پیاده روستای قرون وسطایی La Cade d’Azur آلن پاسکال ستاره جدید در میان گرینز باندول نام میدانی وی Le Gros’Noré به طور خلاصه به یاد پدرش مردی چاق بنام Honoré یا Nuri به طور خلاصه به یاد می آید. آلن بوکسور سابق مردی است که از سخنان یا مصالحه خود غافل نمی شود – به خصوص در مورد کیفیت شراب. او از سال 1997 در حال تولید رنگ قرمز و زرق و برق دار درخشان از گلهای رز تحت سلطه مورودر است.

در بالای روستا L’Hostellerie Bérard (+33 (0) 4 94 90 11 43؛ اتاق ها: 80 – 259EUR؛ منوها از 44EUR) یک توقف جذاب برای یک وعده غذایی یا شب است. هم یک مهماندار 40 اتاق پذیرایی که در صومعه 11th C واقع شده است و هم یک رستوران با شکوه منطقه ای از منظره ای باشکوه از اتاق ناهار خوری با نور لذت می برد. سرآشپز رنه پیارد عشق و دانش آشکار خود را از غذاهای Provencal در دوره های آشپزی 4 روزه که هر ماه بجز ژانویه و آگوست برگزار می کند به اشتراک می گذارد.

Cote de Provence: بزرگترین AOC پروونس (1977)

با نام 45000 هکتار کروم پراکنده از Aix-en-Provence تا Nice این نام شراب با هر رنگ و سبکی ارائه می دهد. Rosés 75٪ از تولید را تشکیل می دهد قرمز 20٪ و سفید٪ 5٪ را تشکیل می دهد.

سریعترین راه برای بدست آوردن یک نمای کلی از تعداد زیادی تاکستان بازدید از Maison des Vins منطقه – Vinotheque – در قرون وسطایی Les Arcs در رودخانه Argens است. شما در اینجا به بعضی منظره های دیدنی مانند تنگه پنفورت نزدیک هستید زیرا آب در زیر صخره های قرمز تیره ای که از درختان کاج سرچشمه می گیرند جریان دارد. در Vinotheque می توانید دسته ای از Côtes de Provence را که هر هفته تغییر می کند طعم دهید و با قیمت تولید کنندگان هر 600 شراب موجود در انبار را خریداری کنید.

Château Sainte-Roseline در یک تاکستان مدرن قرار دارد که در یک صومعه قرن دوازدهم در حومه ای بتونی واقع در خارج از Les Arcs قرار دارد. این دو به دلیل رنگهای قرمز تخم مرغ و گل سرخ خوب بازدید شده و دارای کلیسایی رومانیایی است که حاوی موزائیک های گسترده ای از چگال است و در یک جسد بلور چهاردهمین جسد که به خوبی در خود سنت روزلین نگهداری می شود.

همچنین در Les Arcs Château Font du Broc چشمگیر و تازه ساخته وجود دارد که دو تلاش اصیل را با هم ترکیب می کند: شراب سازی و پرورش اسب. این کاخ با انبار شگفت انگیز خود از انبار کوپتیک چهار سال کار به طول انجامید و حتی اگر نمی خواهید طعم شراب بخورید ارزش دیدن دارد. با این حال تصویب آن اشتباه بود. همه چیز در این خاصیت بزرگ جایی که طاووس در مورد علاقه شخصی لوکس و به خوبی ساخته شده برنده جایزه قرمز درخشان و همچنین گل سرخ های پر جنب و جوش سرگردان است نیز از این قاعده مستثنا نیست.

برای شام و شب شگفتی دیگری را در منطقه مشاهده کنید: Chez Bruno (+33 (0) 4 94 85 93 93؛ menu 56 – 110 EUR؛ اتاق ها: 84 – 130EUR) پادشاه ترافل در Lorgues. غول سخاوتمندانه سخاوتمندانه برونو حضوری از شما استقبال می کند گرمای یک دوست قدیمی. او همچنین مانند عیسی می درخشد از یک طنز برای آخرین شام که روی دیوارهای رستورانش نقاشی شده است! ناامید نشوید اما کمک دوم کنید! منوهای ترافل یک تجربه مزه دار نیست که از دست نرود و چهار اتاق در انتظار کسانی هستند که مایل به آرامش در هضم آنها هستند.

روبروی صخره های عمیق قرمز تنگه بنافورت که در شب روشن می شود لوئیز د بنفورت ستاره میشلن با ستاره میشلین +33 (0) 4 94 76 66 51؛ لیست ها: 49 – 110 یورو؛ اتاق ها: 185 – 220 یورو) مقصدی که غذاهای لذیذ خود را نگذرانند. فیلیپ دا سیلوا جاه طلب و سرگرم کننده آن غذاهای خوشمزه ای مانند فوی گرا راویولی را با پارمسان می نوشاند و همیشه چند عدد اضافی را اضافه می کند و باعث می شود تا در پایان وعده غذایی با لذت ناله کنید. همسر وی مارتین هتل 16 اتاق زیبا را تماشا می کند و مطمئن می شود همه چیز در همان سطح بالایی است که شوهرش اعمال می کند.

Côteaux d’Aix-en-Provence: شیک ترین AOC در پروونس (1985)

این رودخانه حدوداً 4000 هکتار را در بر می گیرد و از 75 نجار 50٪ گل سرخ 45٪ قرمز و 5٪ تخم مرغ از رودخانه Durance در جنوب تا دریای مدیترانه و از Mont Sainte-Victoire در غرب به دره Rhône گسترش می یابد. گلهای رز از نوع میوه ای و به راحتی شبیه به آن هستند و رنگ قرمز بالایی نه تنها به دلیل بید انگور به دلیل انگور Cabernet Sauvignon که در آن استفاده می شود شباهت زیادی به بوردو ندارد بلکه به دلیل توانایی خوب آنها در پیر شدن نیز وجود دارد.

قطب منطقه شهر زیبایی Aix-en-Provence است که همه کسانی را که با چشمه های کم نظیر عمارتهای لانه زنبوری کافه های سرسبز و مغازه های مرسوم مد روز بازدید می کنند مجذوب خود می کند. پل سزان نقاش بزرگ متولد شد و در سال 1906 در اینجا درگذشت. برای جشن صدمین سالگرد درگذشت سال آینده ایکس و گالری ملی هنر واشنگتن در حال برگزاری نمایشگاه چشمگیر و فراموش نشدنی از 110 اثر او در موزه گرانیت تازه نوسازی شده در شهر هستند.

اگر می خواهید از جذابیت های Aix لذت ببرید Hôtel Le Pigonnet (+33 (0) 4 42 59 02 90؛ اتاق ها: 200 – 380 یورو)) پایگاه خود را برای اکتشاف تاکستان ها تهیه کنید. در زمین های شاهکارهای واقع در حومه جنوبی شهر واقع شده است متعلق به بخش خصوصی است بی عیب و نقص اداره می شود و رستوران ای را در خود جای داده است که به خودی خود یک جاذبه است.

از Aix یک درایو کوتاه شمال غربی در امتداد N7 تا یکی از معتبرترین مزارع شراب موجود در برچسب است. Château de Beaupré رله قبلی این حلقه در اواخر قرن نوزدهم توسط بارون امیل دوبل با تاکستان کاشته شد. در کاخ لوکس با پاسیو و چشمه های آن به احتمال زیاد از طرف شخص بارون دوبل موجود به گرمی استقبال می شوید. نمونه های سخاوتمندانه از طیف وسیعی از شراب در همه رنگ ها ریخته می شود. Château de Beaupré قرمز و سفید به خصوص خوب و ارزش خوبی دارد.

قلعه های زیبا مانند Beaupré با تاکستان های پیوست در حومه شهر Aix فراوان است. علاوه بر این اخیر این مجموعه از سنگهای معماری تنها 7 کیلومتری شمال Aix باشکوه Domaine de la Brian است. بنای باشکوه اوچ که از پنج سال گذشته از زیر زمین ساخته شده است در 18 هکتار تاکستان هایی که قبل از آن ساخته شده ساخته شده است اما باید رابرت بیرچ خالق میدان مسحور کننده و پویا ایجاد شود. او به همراه مری مرتنس شریک زندگی خود در مورد همه ماجراهای زندگی سه رنگ قرمز قرمز تولید کرد که به سرعت شروع به جمع آوری ستایش مشتاقانه از تجارت شراب کردند. پنج اتاق تزئین شده با زیبایی با چشم اندازهای عالی از هر پنجره این فرصت را به شما می دهد تا زندگی روزانه تاکستان ها را به طور مستقیم تجربه کنید.

یکی از رستوران هایی که با رابرت و مری سرو کار دارد ممکن است آن را با شما به اشتراک بگذارد Relais Sainte Victoire (+33 (0) 4 42 66 94 98؛ منوها: 25-65 €) در پای کوه جادویی Aix که سزان بارها ترسیم کرده است. رنه برگ صاحب سرگرم کننده آن در بهار امسال عناوین اصلی خود را ایجاد کرد و تصمیم گرفت که میشلین را برگرداند زیرا او از فشار مداوم تغذیه مطابق انتظارات بالای رستوران تغذیه می شد. از زمان اعلام آن قیمت های خود را پایین آورده است اما نه معیارهای آن و تعداد بیشتری از مردم برای لذت بردن از تخصص های پروانسیل خود می آیند.

در محیط های اطراف که هیچ یک از شکوه و جلال طبیعی Relais را در خود جای نمی دهد در کنار یک مرکز خرید بزرگ در 5 کیلومتری جنوب Aix اتاق 30 اتاق Chauteau de la Pioline (+33 (0) 4 42 52 27 27؛ اتاق ها: 185 – 290EUR: منوها: 45 – 60EUR (ثابت می کند که زیبایی می تواند در مکان های غیر منتظره زندگی کند). در قرن شانزدهم این خانه عمیقاً مرمت شده با یک پارک جنگلی از صداها و صحنه های معاشرت در خارج از کشور محافظت می شود. سر آشپز جوان با استعداد الیویه پرسی غذاهای خوب و زیبایی را در زیبایی کلاسیک اتاق طراحی طلایی ارائه می دهد.

Les Baux-de-Provence: The AOC Distinctive of Provence (1995)

در یک ساعت رانندگی آسان در شرق Aix-en-Provence کوه های Alpilles شکل حک شده خود را به سمت آسمان بالا می برند. احاطه شده توسط باغ های زیتون باغ های بادام و تاکستان با یادگارهای چشمگیر قلعه قرون وسطایی لی پو که از آن جنگسالاران توانمند منطقه شناخته می شوند و از نژاد عقاب می ترسند اوج می گیرند.

تاکستان ها که در زیر پراکنده شده اند بخشی از Côteaux d’Aix-en-Provence بودند اما نام خود را برای قرمز و گل سرخ که 90 درصد از تولید منطقه را تشکیل می داد در سال 1995 به دست آوردند. از نظر طبیعت آنها شراب های مشخصی خاکی هستند. آنها را متمایز می کند. روش های تولید ارگانیک و پویا در بین برندگان محلی که معتقد به کار با ریتم های طبیعت هستند برای ایجاد غیر قابل تغییر ترین شراب امکان پذیر است.

روش های بیودینامیکی که از هرگونه استفاده از مواد شیمیایی مصنوعی جلوگیری می کند و سخاوت به عنوان یک موجود زنده را که باید مورد احترام قرار بگیرد از سال 1989 در Château Romanin در چند کیلومتری شرق سنت رمی اعمال می شود. انبار کلیسای جامع زیرزمینی باشکوه که در پای کوه حک شده است مکانی جادویی است که بر اساس اصول تیلوریسم یعنی روی خطوط تلاقی قدرت سیارات ساخته شده است. این که آیا شما به این زمینه های انرژی اعتقاد دارید یا خیر قرمزهای پیچیده و گلهای تازه طراع شده در زیر قوسهای بلند آنها مرتباً جوایز کسب می کنند.

یک سفر کوتاه مشتق شده توسط یک سری منظره شما را به La Cabro d’Or (+33 (0) 4 90 54 33 21؛ منوها: 45-85 €؛ اتاق ها: 180 – 450 €) هتل ایده آل 31 اتاق Auberge در باغ های زیبا در پای لس باکس قرار دهید. آشپزخانه دارای یک ستاره میشلن است اما شما می توانید در آنجا 45 یورو بخورید زیرا آشپز جوان آن میشل هولین بیشتر از حاشیه سود بزرگ به رضایت مشتری علاقه دارد. La Cabro از نوامبر تا اواسط دسامبر بسته می شود و دوباره در زمان کریسمس دوباره به موقع برای یک غذای ویژه باز می شود.

در فاصله چند کیلومتری در دهکده لو پارادو 15 اتاق Domaine Le Hameau des Baux (+33 (0) 49 54 10 30؛ اتاق ها: 170 – 210 یورو) یکی از این عناوین خصوصی است که می تواند با صاحبان آن به اشتراک بگذارد. گروهی از بناهای پر از شخصیت قدیمی – آشیانه کابین نمازخانه کبوتر و آسیاب بادی – با سلیقه ای بی عیب و نقص احیا شده اند ضمن حفظ حس راحتی برای یک خانه خصوصی با خط تردستی از جسارت معاصر.

دومین شراب شراب در اطراف Les Baux که به شما پیشنهاد می کنیم از آن دیدن کنید شاهکار واقعی در خارج از فونتویلل در نزدیکی آسیاب بادی است که نویسنده فرانسوی Alphonse Daudet را به نوشتن Lettres de mon moulin الهام بخشید. Château d’Estoublon که در ابتدا در قرن پانزدهم توسط راهب های بندیکتین ساخته شده بود در طول جنگهای دین سوخته و در قرن هجدهم بازسازی شد. در ژانویه سال 1999 توسط خانواده اشنایدر صاحبان ساعتهای Breitling خریداری شد. آنها برای ترمیم ساختمانها پیوند و احیای تاکستان ها و زیتون ها هیچ هزینه و انرژی صرف نکردند. این ملک به صنعت شراب ارگانیک تغییر یافت و Eloi Drrbach یکی از پیشخوان های پیش فرض فرانسه را فراخوانی کرد تا در زمینه تولید شراب شخصی سازی شده و چشیدن خاکی که در آن رشد می کنند از متخصصین کمک بگیرند. بازدید از Estoublon به شما فرصتی می دهد تا از شرابهای سبز و روغنهای زیتون پریمیوم نمونه برداری کنید.

از آنجا یکی از مسیرهای دیدنی و جذاب را انتخاب کنید که شما را فراتر از لس Baux قرار دهد به خیابان های کوچک شیک سن Remy-Provence با مغازه ها و بازارهای وسوسه انگیز خود. بسیاری از ستاره های جهانی فیلم رازترین جذابیت خود را به استراحتگاه های ساحل دریای مدیترانه ترجیح می دهند. برای ترساندن مانند یک ستاره از طریق تلفن شلوغ Hostellerie du Vallon de Valrugues متوقف شوید: +33 (0) 4 90 92 04 40 اتاق: 150 – 260EUR). بسیاری از امکانات خوب این رستوران شامل رستوران لذیذ (منوها: 53-88 €) آبگرم فضای سبز خصوصی اتاق بیلیارد زمین تنیس و البته استخر عالی است.

[ad_2]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا