هنر آشپزی رومی

[ad_1]

وقتی رومانی می گوید شما شروع به فکر کردن در مورد ترانسیلوانیا می کنید و دراکولا را حساب می کنید. اما آنچه کمتر کسی می داند این است که رومانی کشوری با مناظر عالی و سنت های عالی در هنر آشپزی است.

این کشور توسط مهاجمان بسیاری مانند رومیان یونانیان و ترکها در اشغال بود. به همین دلیل بسیاری از دستور العمل ها ریشه های باستانی دارند حتی امروز این سنت در آشپزی باقی مانده است. هر منطقه در رومانی ویژگی های خاص خود را دارد.

بنابراین اگر به سمت کوه بروید در هتل نمانید. پیشنهاد می کنیم در یکی از ویلاهای محلی خود یک اتاق تهیه کنید. مدیران ویلا انواع غذاهای سنتی را سرو می کنند و شما از آن پشیمان نخواهید شد. میهمان نوازی گران قیمت در داخل خانه است.

در لیست اصلی ما در همه موارد مورد علاقه: Sarmale. Sarmale یک دستور العمل است که زمان زیادی را برای تهیه آن نیاز دارد. برای اینکه نتیجه عالی باشد ظرف را باید مدتها قبل آماده کرد. افراد محلی معمولاً کلم تازه مصرف می کنند و آن را با آب و نمک در بشکه می گذارند. به عنوان مثال آنها انواع گیاهان معطر مانند ریحان را اضافه می کنند. کلم باقی مانده است تا 3-4 ماه در آب نمک خیس شود. این روند معمولاً از ابتدای پاییز آغاز می شود بنابراین کلم تا کریسمس آماده است.

اکثر رومانیایی ها خواهند گفت که شیرینی من در ایام تعطیلات فوق العاده است. پس از آماده شدن کلم مخلوطی از برنج و گوشت چرخ کرده تهیه می شود. سپس قسمت هایی از ترکیب را به اندازه یك كباب می گیرند و آن را درون یك برگ كلم می گذارند. از کاسه گوشت گاو و کلم باید حدود 20 تخته سرمالی تهیه کنید. سپس حدود یک ساعت در فر پخته می شود. سس گوجه فرنگی می تواند هنگام پخت و پز باعث شگفتی برای آنها شود. اگر می خواهید این کار را در خانه امتحان کنید فراموش نکنید که گوشت را فصلی کنید. باید آن را با نان سنتی گرم سرو کرد. ما همچنین از یک فنجان پالینکا استقبال می کنیم. Ballinka نوشیدنی سنتی شبیه به ویسکی است. تفاوت در این است که پالینکا دارای طعم آلو است.

مرکز شهر همچنین با پنیر محبوب است. اگر به این روش آمدید مقداری پنیر را امتحان کنید. خدای من خوشمزه پیدا می کنی

نکته دیگری که رومیان به آن مشهور هستند سوپ (ciorba) است. سوپ آنها بسیار مناسب است به خصوص با فلفل دلمه ای شده در سرکه سرو می شود.

سنتی ترین غذای رومانی Mamaliga (ذرت مش) است. داغ را با پنیر کره و ماست سرو کنید. ترکیب این ترکیب با sarmale و tuica (انگور انگور) به یک تجربه آشپزی فراموش نشدنی تبدیل خواهد شد.

اگر تا کنون دوره ای در مورد هنر آشپزی رومانیایی پیدا کرده اید آن را از دست ندهید زیرا این امر به شما کمک می کند تا بسیاری از موارد را در مکانی ناشناخته اما خوشحال در این سیاره درک کنید. غذاهای رومانیایی را می توانید در بسیاری از رستوران ها در سرتاسر جهان پیدا کنید که به خاطر غذای عالی و محیط مناسب شناخته شده اند. اگر نتوانید مکانی پیدا کنید نتوانید طرز تهیه آشپزی رومی یا سایر سبکهای دلخواه را بیاموزید زیرا کتابهای زیادی وجود دارند که به شما کمک می کنند طرز تهیه طبخ غذا را نیز یاد بگیرید و حتی بعد از آن دانش خود را در رستوران خود بکار بگیرید.

[ad_2]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا