[ad_1]
غذاهای معروف ایتالیایی قطعاً یکی از بهترین دلایل بازدید از این کشور است. نه تنها در سراسر جهان محبوب است بلکه یکی از مشهورترین نیز هست. با این حال با وجود توضیحات جامع مواد غذایی از منطقه ای به منطقه دیگر متفاوت است – بعضی اوقات حتی از خانواده به خانواده! این اختلافات منطقه ای به قدری مشخص و وحشتناک است که بسیاری از شرکت ها از عشق جهان به غذای ایتالیایی بهره می برند جایی که تورهای غذایی و شراب دلیل بسیار متفاوتی برای بازدید کنندگان برای رزرو اقامت در یکی از ویلاهای ایتالیا است.
در زیر چندین مورد ضروری برای غذاهای ایتالیایی و اینکه چگونه غذای کلاسیک ایتالیایی بسته به منطقه ای که در آن پیدا می کنید متفاوت است ارائه می دهیم.
پیش غذا
Antipasti اولین دوره یا اشتها آور سنتی است. برای کسانی که در ایتالیا در ویلا اقامت می کنند سفر به بازار محلی لذت های بیشماری را برای قرار دادن در غذاهای اشتها آور نشان می دهد. بسیاری از نمایش ها هر روز با غذاهایی که در مزارع یا باغ های خود پرورش می یابند تازه سرو می شوند. یک نمونه لذت بخش نان ساردینیایی است که دارای سوسیس و زیتون های شیرین سبز یا کلم است یک ماکارونی ضد ماکارونی است که با بادمجان زیتون کاپور و کرفس تهیه می شود (این از سیسیل است). در بسیاری از مناطق یکی دیگر از استارت های محبوب انتخاب پنیرهای محبوب در منطقه است مانند سانتیاگو و مونت وروئونز در ونتو و کاسیوکاولو کانستاتاتو ریکوتا و موتزارلا در Puglia.
ماکارونی
بحث در مورد غذاهای ایتالیایی غیرممکن خواهد بود بدون ذکر غذای مورد علاقه میلیونی: ماکارونی! ماکارونی می تواند به همان اندازه ساده و پیشرفته باشد که سازنده (یا خوراک!) می خواهد اما بسیاری از دارندگان رستوران و ویلاهای ایتالیا در سنین بالا به دستور العمل های دقیق خود افتخار می کنند. به عنوان مثال در سیسیل از بهترین و تازه ترین مواد اولیه مانند گوجه فرنگی رازیانه وحشی آجیل کاج و کاسه استفاده می کنند که با ساردین تازه تازه گرفته شده به زیبایی جفت شده اند تا بتوانند خاصیت جزیره اسپاگتی con le sarde را ایجاد کنند. در ساردینیا از سیب زمینی نعنا و پورینو برای تهیه کورگیونهای خوشمزه یا راویولی پر شده استفاده می شود. و در توسکانی شیرینی کوچک بسیار جستجو شده ماده ای دلپذیر است که در گلچین های فوق العاده خوشمزه وجود دارد – اسپاگتی های نازک دستی.
سرعت
هرکسی که بطور خاص در هر یک از ویلاهای ساحلی یا جزیره ای ایتالیا اقامت داشته باشد دسترسی بسیار زیادی به ماهی و غذاهای دریایی تازه تهیه شده در سنت ایتالیایی – به سادگی و با عشق خواهد داشت. بسیاری از مناطق در ماهی های کامل تخصص دارند غالباً با چیزهای عالی پر شده و سپس بو داده یا پخته می شوند. به عنوان مثال در سیسیل ساردین های سرخ شده پر شده یک مورد استاندارد در این منو هستند مانند ماهی کبابی ماهی شمشیر یا اسنپپر. آنچوی ها چه تازه و چه شور ترجیح داده می شوند. در توسکانی تریگلی (مالت قرمز) معمولاً در غذاهای دریایی و ماهی های دیگر از کاسیوکو آلو لیورنز استفاده می شود.
زیبا
برای بسیاری مهمترین قسمت هر وعده غذایی دسر است و آنها زندگی را اصطلاحاً la dolce vita نمی نامند! تعداد بیشماری دسرهای سنتی ایتالیایی برای طعم دادن چه در یک رستوران یا کافه محلی و چه در خانه در ویلاهای شما در ایتالیا وجود دارد. Cavallucci معروف موجود در توسکانی را امتحان کنید (کوکی های تهیه شده با بادام میوه های شیرین شده گشنیز و عسل). Apulian zeppola (کیک های پوشیده از شکر پودر شده و پر از کاستارد ژله خامه شیرینی یا مخلوط کره و عسل). یا ریحان به عنوان zonzellelli (شیرینی های سرخ شده پر از خمیر شاه بلوط و شکلات). البته ژلاتو مورد علاقه همه در همه جا – در هر زمان – موجود است.
[ad_2]