[ad_1]
باربادوس در حدود 100 مایلی شرق زنجیره جزایر ویندوارد واقع شده است که از سنت مارتین تا ترینیداد و توباگو می گذرد. این نزدیکی به جزایر همسایه فرصتی ایده آل برای تجربه طعم متفاوت بهشت در کمتر از 30 دقیقه با هواپیما است. ما اخیراً از جزیره سرسبز و پر سرسبز سنت لوسیا بازدید کردیم و BodyHoliday را در Le Sport Resort در نوک شمالی جزیره جزیره گروس انتخاب کردیم.
Le Sport یک تسهیلات کاملاً فراگیر است اما اجازه ندهید کلیشه ای از همه چیزهایی که می توانید بخورید به شما این احساس غلط را می دهد: این تجربه ای است که شما برای غذاهای جهانی کارمندان دارای مهارت و اسپا واوی پر انرژی آن به خاطر خواهید آورد. در لو اسپورت سه رستوران وجود دارد که همه زیر نظر یک سرآشپز اجرایی برجسته و بسیار سازمان یافته قرار دارند. در ساحل دریا یک غذای دلپذیر وجود دارد که سالادهای خوشمزه ساندویچ و کرایه سبک را سرو می کند. Cariblue منطقه اصلی ناهار خوری توچال است که صبحانه ناهار و شام را سرو می کند. با تأکید بر فراوانی میوه و سبزیجات تازه و غذاهای دریایی محلی موجود در سنت لوسیا همجوشی قومی ابتکاری و معتبر Cariblue در تعداد بیشماری از انتخاب های بوفه به خوبی ارائه شده لذت اپیکوئیان ها است. بهره وری و لبخندهای سریع با هر رفت و آمد مکرر در کارائیب به همان اندازه آموزش داده می شوند.
اما تائو رستوران امضاء لو اسپرت باید ستودنی باشد. Tao به تازگی رتبه AAA Diamond را دارد وجه تمایز معتبر به رستورانهایی است که مطابق با استانداردهای دقیق کیفیت خدمات دکوراسیون محیط و غذاهای برش خورده است و واقعاً یک رستوران بین المللی است. هنر آشپزی Tao Feng Shui یک معده فوق العاده خوشمزه است که از تازه ترین مواد محلی با یک محیط حاشیه اقیانوس آرام ساخته شده است. یک تریلوژی ساخته شده از Scallop یک شهروند آبیاری مرکبات پیازچه های کباب شده روی شیرینی های Filo و اسکای ها را با سس درخشان Teriyaki می چسباند. سلطان فیدت سالاد بادمجان کبابی را با طعم زیره و گوجه فرنگی همراه با پنیر بز فندنت و زیتون سیاه سیاه به ارمغان می آورد. تازه بودن مواد یک لایه نازک بعد از یک لایه عطر و طعم باعث می شود زانوها واقعاً ضعیف شوند. همه مبتدیان نمایش های حک شده لوکس هستند که بر اساس شیدایی کمال طراحی شده اند.
این یک غذای جذاب و پویا کاملاً جدید از چاقوی غذایی مانند لنگه گوشت برای موارد منو مانند Tamarind Lamb with Taro dauphinoise تندیلین Miso Pork Supreme of Duck with whuffper oil truffle با غذاهای دریایی حاصل از روغن زیتون جوشانده ملاقات می کند چیست؟ به گلدان دریایی.
آموزش سرآشپز اجرایی دانیل اچاسریائو و کام در اروپا نیروی محرکه ایجاد منوی عمدتاً تخیلی است. جسی جوزف صاحب رستوران سر میز ناهارخوری را هدایت می کند و از روی میز به میز حرکت می کند و تیم سرشناس درجه یک سرورهای درجه یک خود را که آموزنده و مشتاقانه هستند هدایت می کند.
رزرو تائو ضروری است و به عنوان بخشی از هزینه اقامتگاه تفریحی و همچنین برای عموم پذیرای مهمانان ملک است.
[ad_2]