خرید تجهیزات تعمیرگاهی دست دوم یا نو ؟

معرفی انواع تجهیزات تعمیرگاهی خودرو نو و دست دوم

در این بخش از محصولات فروشگاه صنایع پیشرو شما میتوانید انواع تجهیزات تعمیرگاهی و مکانیکی دست دوم، کم کارکرد و نو را با اطمینان خاطر مشاهده کنید و نسبت به خرید تجهیزات آپاراتی و تعمیرگاهی با قیمت مناسب اقدام کنید. از انواع تجهیزات تعمیرگاهی نو و دست دوم میتوان به انواع جک های تعمیرگاهی نو و دست دوم، لاستیک درار درجه یک، دستگاه بالانس چرخ، نیتروژن ساز، دستگاه تنظیم باد، میزان فرمان کارکرده و نو و بسیاری موارد دیگر اشاره کرد.

تجهیزات

تجهیزات

انواع تجهیزات تعویض روغن تعمیرگاهی

اگر قصد خرید تجهیزات صافکاری و راه اندازی یک آپاراتی تعویض روغنی دارید، تجهیزاتی که مورد نیاز است موارد زیر می باشند که تمام این تجهیزات تعویض روغنی تعمیرگاهی هم دست دوم سالم و هم نو در فروشگاه صنایع پیشرو موجود می باشد.

  • ساکشن روغن موتور
  • ساکشن روغن گیربکس اتوماتیک
  • گریس پمپ (پمپ گریس)
  • واسکازین پمپ (پمپ واسکازین)

دیگر ابزارهای لازمه برای مراکز و مغازه های تعویض روغنی

  • لاستیک درآر
  • دستگاه بالانس چرخ خودرو
  • کمپرسور باد یا پمپ باد
  • دستگاه باد نیتروژن یا مولد نیتروژن
  • دستگاه آپارات تیوپ
  • آپارات لاستیک و تیوپ
  • دستگاه آج زن لاستیک خودرو
  • دستگاه تنظیم باد اتوماتیک
  • جک سوسماری ،جک روغنی
  • بکس بادی

ساکشن روغن موتور یکی از تجهیزات تعویض روغنی تعمیرگاهی

با توجه به اینکه تخلیه روغن موتور طبق خواست مشتری از روی موتور یا از زیر پیچ کارتل صورت می گیرد، در صورت تخلیه از روی موتور نیاز به دستگاه ساکشن روغن موتور از نوع ساکشن روغن بادی یا ساکشن روغن برقی می باشد. گرچه بدون وجود این دستگاه نیز می توان به تعویض روغن خودرو اقدام نمود اما برای افزایش رضایتمندی مشتریان باید آن را جزو لیست مهمترین تجهیزات تعویض روغنی برشمرد.

ساکشن روغن گیربکس اتوماتیک یکی دیگر از وسایل مورد نیاز جهت راه اندازی تعویض روغنی است

جهت تعویض روغن واسکازین گیربکس اتوماتیک از این دستگاه استفاده می شود که جزو دستگاههای واجب برای اتو سرویس تعویض روغنی نمی باشد ولی با توجه به اینکه امروزه خودروهای گیربکس اتوماتیک در ایران زیاد می باشند و مشتری تمایل دارد به اتوسرویسی برود که کلیه سرویسهای خود را یکجا انجام بدهد این دستگاه کاربری و درآمد زایی زیادی برای صاحبان مراکز تعویض روغنی دارد. در ضمن امکان تخلیه و تعویض کامل روغن واسکازین گیربکس اتوماتیک بصورت دستی وجود ندارد، لذا اهمیت داشتن دستگاه تعویض روغن گیربکس اتوماتیک بسیار بالا است.

پمپ گریس (گریس پمپ) یکی دیگر از تجهیزات تعویض روغنی است.

جهت تزریق گریس از آن استفاده می گردد که دو نوع گیریس پمپ دستی و گیرس پمپ بادی در بازار موجود می باشد. پمپ گریس نیز یکی دیگر از تجهیزات تعویض روغنی است که از اهمیت بسیار بالایی برخوردار می باشد.

واسکازین پمپ (پمپ واسکازین)

از این تجهیزات تعویض روغنی جهت تزریق واسکازین از استفاده می گردد و جزو ابزارهای واجب برای اتوسرویس تعویض روغنی می باشد.

تجهیزات تعمیرگاهی مکانیکی خودرو را از کجا بخریم؟

آیا دوست دارید هر اتومبیلی که به تعمیرگاه شما می‌آید بتوانید تمام سرویس‌های لازم را در اختیارش قرار دهید؟ پاسخ اکثریت به این سوال مثبت است. مسلما هر تعمیرکاری باید برای بکارگیری مهارت‌های خود علاوه بر تخصص تجهیزات لازم را در اختیار داشته باشد تا مشتری‌ها رضایت کافی را داشته باشند.

بسیاری از تعمیرکاران بعد از زمانی که تمام تخصص‌های خود را در زمینه تعمیرات اتومبیل های سبک و سنگین بدست می‌آوردند قصد راه اندازی تعمیرگاه خود را دارند اما تجربه کافی برای خرید تجهیزات را ندارند، ما در این مقاله سعی داریم نکات مهم در خرید تجهیزات تعمیرگاهی و همچنین چند نمونه از تجهیزات اولیه که برای هر تعمیرگاهی ضروری است را را در اختیار شما عزیزان قرار دهیم.

4 نکته در خرید تجهیزات تعمیرگاهی

برای خرید تجهیزات تعمیرگاهی خودرو باید به چند نکته توجه کرد که این موارد عبارت است از:

  • متراژ مغازه شما هرچه کوچکتر باشد تجهیزاتی که میتونید تهیه کنید کمتر است.
  • قبل از هر چیزی حتما از چند متخصص برای تهیه لیست قیمت و مقایسه قیمتی اقدام کنید.
  • فهرستی از تجهیزاتی که مورد نیاز است را تهیه کنید.
  • فروشگاهی که برای خرید خود انتخاب می‌کنید باید کارشناسان با تجربه و دارای اطلاعات دقیق باشند که بتوانند خدمات درستی در اختیار شما قرار بدهند که از خرید خود رضایت کافی را داشته باشید.

چند نمونه از تجهیزات تعمیرگاهی اتومیبل

تا اینجا اطلاعات کافی درمورد نحوه خرید تجهیزات را باهم مرور کردیم. حال در ادامه می‌خواهیم قبل از بستن فاکتور خرید چند نمونه از این تجهیزات را که برای هر تعمیرگاهی ضروری است را برای شما نام ببریم که شما با داشتن اطلاعات کافی از کارکرد هر کدام به تهیه لیست خود بپردازید.

دستگاه دربیار جا بنداز

در زمان قدیم از چکس برای جدا کردن لاستیک از رینگ رواج داشته است که این عمل علاوه بر آسیب رسانی ممکن بود اپراتور یا تعمیرکار زمان زیادی برای تعمیرات خودرو صرف کند. اما امروزه دستگاه لاستیک درار صنایع پیشرو، به منظور جداکردن لاستیک از رینگ ساخته شده که یکی از مهمترین دستگاه‌های تعمیرگاه شما به حساب می‌آید.

این دستگاه بیشتر در آپاراتی‌ها، تعویض روغنی‌ها، پنچرگیری ها و … مورد استفاده قرار می‌گیرد. جالب است بدانید که این دستگاه به اسم های دیگری مانند: دستگاه لاستیک جازن، دستگاه تیوبلس، تایر درآر، دستگاه لق کن لاستیک و بسیاری دیگر از اسامی هم خوانده می‌شود.

مزایای استفاده از دستگاه لاستیک جازن

  • تعویض و سوار کردن لاستیک به صورت اتوماتیک
  • صرفه جویی در زمان
  • احتمال کمترین آسیب به تایر و رینگ لاستیک
  • حفظ ایمنی تعمیرکار یا اپراتور به منظور عدم استفاده از چکش و پتک
  • پنچرگیری لاستیک بدون دخالت دست
  • تعویض رینگ

کوره رنگ خودرو

صنعت خودروسازی یکی از پیشرفته‌ترین صنعت‌‌ها به شمار می‌آید که با پیشرفت تکنولوژی در صنعت و فناوری در تلاش است که بهترین تجهیزات را برای خودروها در نظر بگیرد. اتاق رنگ یکی از این تجهیزاتی است که برای سرعت بخشیدن به زنگ آمیزی خودرو و هر جسم فلزی دیگری ساخته شده است.

یکی از ویژگی های مهم آن ساختار این اتاق است که به شکل ایزوله شده بدور از هرگونه ذرات معلق در هوا که مانع از ایجاد رنگ پاشیدگی در روند رنگ آمیزی شود. یکی از اصلی ترین تجهیزات بکار رفته در آن (IR) است که برای خشک شدن یکنواخت سطح رنگ شده در اتاق بکار میرود. در ادامه به چند نکته در مورد استانداردهای استفاده از آن اشاره میک نیم:

  • دمای اتاق بین 23 تا 24 درجه سانتی گراد
  • سطح گرمایش به منظور یکنواختی در خشک شدن 61 درجه سانتی گراد
  • استفاده از چراغ (IR) برای خشک شدن یکنواخت

جک دو ستون

در قدیم با استفاده از چال برای مشاهده ایرادات اتومبیل استفاده می‌کردند ولی امروزه با تکنولوژی که در ساخت ابزارهای به روز تعمیرگاه‌ها وجود دارد این فرایند منسوخ شده است. جک دو ستون و جک چهار ستون یکی از پر کاربردترین و پر فروش‌ترین تجهیزات لازم در تعمیرگاه است که دارای دو پایه برای بالا بردن اتومبیل با میزان ارتفاع دلخواه تهیه شده که دسترسی کاملی به تمامی قسمت های اتومبیل برای بررسی درست میدهد که این امر باعث رضایت مشتری‌ها شده است.

علاوه بر استفاده در تعمیرگاه‌ها در کارواش، اگزوزسازی و یا تعمیر باک خودرو هم از این جک ها استفاده می‌شود. از جک چهار ستون هم برای بالا بردن اتومبیل های سنگین استفاده می‌شود که دارای چهار ستون و دو سطح فلزی می‌باشد. از این جک بیشتر در جلوبندی سازی و میزان فرمان استفاده می‌شود.

انواع جک‌های دو ستون

این مدل جکها انواع مختلفی دارد که ما در اینجا به چند نمونه از آن اشاره میکنیم

جک هیدرولیکی

اغلب افراد در بین جک‌ها جک های پیچی یا برقی را انتخاب می‌کنند با این حال به واسطه کارکرد بهتر روز به روز جک هیدرولیک محبوبیت بیشتری پیدا می‌کند. ساختار این جک هیدورلیکی اصلا پیچیده نیست و به برق تک فاز احتیاج دارد کار می‌کند و صدای کمتری نسبت به جک‌های برقی دارد و بسیار سریعتر و بادوام‌تر عمل می‌کند و با توجه به برق تک فاز استفاده شده در آن هزینه کمتری برای نگهداری نیاز دارد. برای اطلاع از قیمت جک دو ستون هیدرولیکی دست دوم یا نو فقط کافی است به سایت صنایع پیشرو پدیده فرزان سر بزنید.

جک ماردونی

این جک فاقد جک هیدرولیک می‌باشد و یا استفاده از الکتروموتوری که در بالای هر ستون قرار دارد ماردون را میچرخاند. در این جک به دلیل استفاده از برق 3 فاز و بالارفتن هزنه نگهداری تقاضای کمتری دارد.

کلام آخر

در آخر باید اضافه کنیم که به جز تجهیزاتی که به شما معرفی کردیم ابزارهای بسیاری از جمله: بالانس چرخ، کمپرسور باد، دستگاه میزان فرمان و … برای داشتن یک تعمیرگاه مجهز احتیاج دارید که تمامی مشکلات خودرو مشتری های خود را رفع کنید تا بتوانید مراجعه کننده های زیاید داشته باشید.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا