برترین های کسب و کارپزشکی

پودر زعفران چیست؟

 پودر زعفران چیست؟ درباره آن چه می دانید؟ با فروشگاه آنلاین زعفران به آدرس zaferanet.com همراه باشید تا درباره آن برای شما توضیح دهیم.

درباره پودر زعفران

پودر زعفران چیست؟ پودر زعفران از خرد شدن قسمت های مختلف زعفران به دست می آید. زعفران یا همان طلا سرخ ارزش غذایی بالا دارد. بیشترین تولید کننده پودر زعفران شهرستان قائنات و گناباد و تربت حیدریه می باشد. امروزه شرکت ها و تولید کننده پودر زعفران و زعفران را در بسته بندی های مختلف قرار می دهند تا عطر آن کم و یا از بین نرود. در اینجا به سوال پودر زعفران چیست و نحوه خرید اینترنتی زعفران به آدرس zaferanet.com/buy-saffron پاسخ دادیم.

پودر زعفران | پودر زعفران تقلبی

هنگام خرید پودر زعفران باید به چه نکاتی توجه کرد؟

همان طور که  می دانیم زعفران ارزش غذایی بالا دارد و متاسفانه افراد سوءاستفاده کننده از مواد تقلبی و غیر مجاز استفاده می کنند و زعفران تقلبی را به عنوان زعفران اصل و درجه یک به مشتری می فروشند. یکی از راههای شناخت زعفران اصل خرید از شرکت ها و مغازه های مطمئن می باشد. از راههای دیگر شناخت زعفران اصل از زعفران تقلبی، توجه به بسته بندی و تاریخ انقضا و آدرس کارخانه می باشد. هنگام خرید پودر زعفران بهتر است که با توجه به مقدار نیازتان خرید کنید زیرا با نگهداری غیر اصولی پودر زعفران عطر و طعم زعفران از بین می رود.

فواید پودر زعفران در غذا و دسر

پودر زعفران نسبت به زعفران آسیاب نشده رنگ بهتری به غذا و دسرو… می بخشد. از دیگر فواید پودر زعفران می توان این پودر مستقیم در غذا یا دسر ریخت و یا مقداری از این پودر با آب ولرم دم کرد.

برای اینکه زعفران رنگ و عطر خوبی به غذا و دسر ببخشد لازم است که زعفران آسیاب شود.

برخی از افراد زعفران را در فر می گذارند که خشک شود سپس زعفران را آسیاب می کنند البته در این روش حتما باید دقت کرد که زعفران نسوزد البته این روش برای خشک کردن توصیه نمی شود زیرا زعفران از گیاهان بسیار حساس می باشد و بی دقتی و بی احتیاطی در این روش خشک  کردن باعث سوخته شدن زعفران می شود.

یکی از مزایای پودر زعفران نسبت به زعفران دم کرده، مقدار زعفرانی است که برای طعم و عطر برای غذا لازم است که در پودر زعفران کمتر از زعفران آسیاب شده می باشد. به عنوان مثال برای درست کردن شله زرد برای ۱۰ نفر نیاز به نصف پیمانه زعفران دم کرده می باشد در حالی که می توان از پودر زعفران یک قاشق مربا خوری استفاده کرد.

از دیگر مزایای پودر زعفران نسبت به زعفران دم کرده این است که برای نگهداری نیاز به فریز کردن و یا نگهداری در یخچال نمی باشد.

چرا باید در رژیم غذایمان از  پودر زعفران استفاده کنیم؟

  •       پودر زعفران یک ادویه  بسیار کاربردی و مفید در پخت غذا و درست کردن دسر می باشد که این گیاه با ارزش مصرف کننده جهانی دارد.
  •       باعث سلامت روان می شود.
  •       در سیستم عصبی انسان هورمون دوپامین و هورمون سروتونین وجود دارد که به هورمون های شادی معروف می باشند طبق تحقیقات دانشمندان زعفران باعث افزایش ترشح این هورمون می شود و در نتیجه  از افسردگی جلوگیری می کند.
  •       باعث بهبود سلامتی قلب می شود.
  •       باعث تقویت سیستم گوارش می شود.
  •       باعث بهبود دستگاه تنفسی می شود.
  •       جالب است که بدانید پودر زعفران باعث جلوگیری از ریزش مو می شود.
  •       طبق تحقیقات دانشمندان زعفران به دلیل داشتن مواد معدنی که دارد باعث افزایش هوش می شود.
  •       زعفران باعث کاهش چربی خون و کلسترول  خون می شود.
  •       زعفران باعث افزایش اشتها می شود.
  •       زعفران یک طعم دهنده و رنگ دهنده طبیعی می باشد و دیگر نیازبه استفاده از رنگ های شیمیایی ندارید.
  •       پودر زعفران تقویت کننده معده است و در هضم غذا کمک می کند.
  •       طبق مطالعات دندانپزشکان، پودر زعفران مسکن خوبی برای درد های لثه می باشد.
  •       پودر زعفران به افراد دچار بیماری آسم کمک می کند.
  •       پودر زعفران داروی گیاهی خوبی برای درمان بیماری پوستی، یرقان، کم خونی ،بیماریهای چشم، نفخ شکم،درمان نفخ شکم و تنظیم دوران قاعدگی  موثر می باشد.
  •       طبق تحقیقات و مطالعات دانشمندان زعفران خاصیت ضد سرطانی دارد.

چه مواد معدنی در پودر زعفران وجود دارد؟

زعفران دارای مواد معدنی زیادی از جمله منگنز،آهن ،مس، روی، سلنیوم می باشد.

نوشیدنی چای با پودر زعفران

این چای با چای سیاه یا چای سبز با پودر زعفران درست می شود و این چای بهترین چای برای بیماران قلبی می باشد زیرا زعفران باعث عدم تجمع کلسترول در رگ ها می شود.

چای زعفران برای درمان سرماخوردگی،گلودرد و درد سینه موثر می باشد. این چای برای هنگام استرس و اضطراب نوشیدنی بسیار خوبی می باشد.

روش مصرف پودر زعفران:

می توان پودر زعفران را در نمکپاش ریخت و به راحتی استفاده کرد. این پودر احتیاج به مخلوط کردن با آب و یا دم کردن ندارد و به راحتی رنگ می دهد. همچنین می توانید از این پودر برای تهیه دمنوش زعفران استفاده کنید به این صورت که یک قاشق چای خوری از این پودر را داخل قوری ریخته روی آن اب جوش بریزید به مدت 5 الی 7 دقیقه صبر کنید سپس نوش جان کنید.

نکته:

  • پودر زعفران را در جای خشک و خنک همانند هر ادویه یا طعم دهنده دیگری نگه دارید.
  • حتما پودر زعفران را در ظرف در بسته بریزید تا از نفوذ رطوبت به داخل آن جلوگیری کنید.
  • اگر به زعفران حساسیت دارید از مصرف پودر زعفران هم خودداری کنید.
  • اگر مبتلا به تعریق بیش از حد دستان خود هستید نیز از مصرف این پودر خودداری کنید زیرا تعریق را بیشتر می کند.

طرز استفاده از زعفران پودر شده چگونه است؟

زعفران آسیاب نشده رنگ کمتری نسبت به زعفران آسیاب شده دارد. بنابراین برخی از افراد زعفران را به هنگام استفاده پودر می کنند. پودر کردن زعفران ممکن است وقت گیر باشد بنابراین بهتر است از همان ابتدا زعفران را به صورت پودر شده تهیه کنید. طرز استفاده پودر زعفران هیچگونه تفاوتی با زعفران آسیاب نشده ندارد. می توان آن را در تهیه انواع غذا ها  دسر استفاده کرد. می توان پودر زعفران را در یک نمکپاش نگهداری کرد. به هنگام استفاده از زعفران آسیاب شده شما نیاز به دم کردن آن نخواهید داشت می توان آن را مستقیم به مواد غذایی اضافه کرد.

معایب و مضرات مصرف پودر زعفران

درست است که پودر زعفران دارای خواص بسیاری است، با این وجود مصرف بیش از اندازه این ادویه حتی ممکن است موجب مرگ شود. تحقیقات نشان داده است مصرف ۱۲-۲۰ گرم زعفران خطر مرگ را به همراه دارد. در ادامه به برخی از موارد منع مصرف و مضرات پودر زعفران اشاره خواهیم کرد.

  • افزایش تعرق بدن مخصوصا کف دست
  • با مصرف زیاد زعفران احتمال سقط جنین برای افراد باردار وجود دارد.
  • آسیب زدن به کلیه ها
  • مصرف بیش از اندازه این ادویه موجب کاهش فشار خون و در نتیجه ایجاد مشکلات بیشتر در بدن می شود.

چگونه پودر زعفران اصل را تشخیص دهیم؟

تشخیص پودر زعفران اصل امروزه یکی از دغدغه های بسیاری از افراد است، زیرا برخی از افراد به پودر زعفران مواد دیگری اضافه می کنند. در صورتی که می خواهید زعفران اصل را تشخیص دهید به هنگام خرید این نکات را به یاد داشته باشید. زعفران اصل دارای مزه تلخی می باشد. در صورتی که زعفران آسیاب شده شیرین باشد، زعفران مواد افزوده دارد. همچنین توجه کنید که رنگ زعفران تیره باشد. همچنین زعفران اصل از بوی تندی برخوردار است.

به نقل از سایت draxe.com

نمایش بیشتر

مجله خانواده هیلی بیلی

مجله علمی، سرگرمی هیلی بیلی علاقمند در زمینه های مختلف روز و علایق کاربران هر روز مطالب مورد علاقه خود را در این سایت به انتشار برای شما قرار میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا