سوپ بادام اسپانیایی

[ad_1]

این دستور غذایی عالی برای سوپ بادام اسپانیایی را امتحان کنید. پر است

در بین تمام مواردی که رژیم غذایی مدیترانه را سالم تر می کند

در جهان.

این ظرف نمونه دیگری از چرایی اثبات یکی بودن آن است

سالم ترین دنیا. بادام نه تنها سرشار از ویتامین E و منیزیم است

همچنین مملو از فیتوشیمیایی است که به محافظت در برابر بدن کمک می کند

بیماری های دژنراتیو مانند سرطان و بیماری های قلبی. بادام او

همچنین نشان داده شده است که سطح کلسترول را کاهش داده و به انسداد بدن کمک می کند

جذب چربی ها و کربوهیدرات ها و در نتیجه کنترل چاقی است.

دستور العمل سوپ بادام اسپانیایی نیز حاوی سیر است و هر دو یک محصول مهم و سالم هستند

مواد لازم برای رژیم مدیترانه ای.

بنابراین از این غذای شگفت انگیز اسپانیایی با دانش اضافه لذت ببرید

شما از سلامتی خود بهره مند می شوید.

سوپ بادام اسپانیایی به طور سنتی در اسپانیا به عنوان اولین دوره در خدمت است

کریسمس اما هر زمان از سال می گذرد.

اختلافات منطقه ای زیادی از آن وجود دارد و این از آن ناشی می شود

او یادآوری اندکی دارد که او مغربیه است

آخرین در مورد تأخیر

عناصر.

50 میلی لیتر روغن زیتون

400 گرم بادام پوست کنده.

2 میخک سیر.

1/4 قاشق چایخوری تاخیر.

1/4 قاشق چایخوری زعفران.

4 برش نان پخته

10 عدد فلفل دلمه ای.

آبگوشت مرغ و پین

1 قاشق چایخوری سرکه.

نمک دریایی برای طعم دادن.

جعفری خرد شده برای تزئین.

روش.

روغن را گرم کنید و از بادام سیر نان و زعفران محافظت کنید.

هنگامی که رنگ قهوه ای طلایی نان ها را برای تزئین کنار می گذارد

سپس بقیه را در مخلوط کن با گل های فلفل زیره و نمک مخلوط کنید.

کمی آبگوشت و سرکه را به پوره اضافه کنید. بقیه آبگوشت را گرم کنید

سپس مخلوط بادام پوره شده را اضافه کرده و به جوش بیاورید. پخته شده Genly

15 دقیقه گاهی اوقات هم بزنید سپس با جعفری و کروتون داغ سرو کنید.

خوب!

[ad_2]

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا