ساختمان و مسکن

تاریخچه مرکبات

بسیاری از مسافران باستانی از زیبایی دلپذیر مرکبات و درختان میوه یاد می کردند ، اگرچه میوه درختان مرکبات به چنین ماده غذایی مهمی تبدیل نمی شد و عطر تمام قسمت های درختان مرکبات از جمله گل و میوه عطر مناسبی برای اتاق ها بود و به نظر می رسد حشرات را دفع می کنند.

اعتقاد بر این بود که ظهور میوه مرکبات در اروپا و خاورمیانه به طور طبیعی درختان بوته ای و بوته هایی بوده است ، اما مورخان امروزه بر این باورند که جد درختان مرکبات ، مرکبات medica L. توسط اسکندر بزرگ از هند به یونان ، ترکیه و شمال آفریقا در اواخر قرن چهارم قبل از میلاد معرفی شده است. قدیمی ترین میوه مرکبات “مرکبات” نامیده می شد.

شواهد قدیمی در نقاشی های دیواری در معبد مصر در کارناک وجود دارد که نشان می دهد درخت مرکبات در آنجا رشد می کنند. پیشنهادهای دیگری نیز وجود داشت که درختان مرکبات احتمالاً در زمان تبعید و برده داری توسط بابلی ها در قرن ششم قبل از میلاد با یهودیان آشنا بوده اند. اگرچه گمانه زنی ها حاکی از آن است که عبری ها درختان مرکبات را می شناختند و رشد می کردند ، اما در کتاب مقدس مرکبات هیچ اشاره مستقیمی وجود ندارد.

اولین مرکبات ثبت شده به نام مرکبات medica L. در تاریخ اروپا توسط تئوفراستوس در سال 350 قبل از میلاد و پس از معرفی میوه توسط اسکندر بزرگ ساخته شد.

در تاریخ اولیه اروپا ، این کتاب در مورد مرکبات فارسی نوشت ، که حاوی رایحه ای فوق العاده است و تصور می شد که درمانی برای مسمومیت ، شیرین کننده های تنفسی و دفع کنه ها باشد.

مرکبات به فرهنگهای باستانی یونانیان و بعدها رومیان مشهور بودند. کاشی های سرامیکی زیبا پس از تخریب شهر توسط فوران آتشفشانی کوه وسوویوس در سال 79 میلادی در ویرانه های پمپئی یافت شد. یکی دیگر از کاشی های معرق موجود در ویرانه های ویلای رومی در کارتاژ ، شمال آفریقا ، در حدود قرن دوم A.D. ، میوه مرکبات و میوه لیمو را که روی شاخه درخت رشد می کند ، به وضوح نشان می دهد.

کاشی موزاییک اولیه مسیحی که قدمت آن به 300 میلادی باز می گردد به رنگ نارنجی و لیمو به رنگ های زرد و نارنجی با لیمو احاطه شده توسط برگ های سبز روشن و اخیراً شاخه های درخت بریده شده نمایش داده می شود. بناهای تاریخی در استانبول ، ترکیه هنوز هم در مساجد دیده می شود که زمانی کلیساهای امپراتور کنستانتین بود.

مشخص نیست که چگونه ، کجا یا چه موقع انواع مرکبات استثنایی فعلی ، مانند پرتقال شیرین ، لیمو ، کومکت ، آهک ، گریپ فروت یا پامیلو ، تکامل یافته اند ، اما به نظر می رسد اتفاق نظر عمومی وجود دارد که همه این پیشرفت ها و پیشرفت مرکبات از طریق انتخاب طبیعی بدست آمده است. و توسعه صنعتی و طبیعی. کاملاً مشهور است که رومیان با پرتقال ترش ، Citrus aurantium L. و درخت لیمو ، مرکبات لیمونونی آشنا بودند. پس از سقوط رم به تهاجمات وحشیانه و مسلمانان ، کشورهای عربی به سرعت در اکثر مناطق آفریقای شمالی ، اسپانیا و سوریه به انواع و درختان مرکبات بهبود یافتند. گسترش پرتقال ترش ، لیمو orantium L. و لیموترش ، برای گسترش سطح زیر کشت این درختان و رشد آنها در سطح جهانی با کاشت بذر ، که درختان مرکبات بسیار شبیه به درختان والد تولید کرده اند ، گسترش یافته است. حمله صلیبی به عربها بعداً باعث رشد و رشد مرکبات در سراسر اروپا شد.

پرتقال شیرین ، Citrus sinensis ، در اواخر قرن 14 میلادی ، نزدیک به زمان کریستوفر کلمب ، که آمریکا را کشف کرد ، ظاهر شد. پس از بسته شدن راه های تجاری هنگامی که ترک ها در سال 1453 امپراتوری روم شرقی را که در قسطنطنیه (استانبول) مستقر شده بود ، بسته شدند ، بسیاری از پادشاهان اروپایی شروع به جستجوی مسیرهای دریایی جایگزین تجارت کردند تا تجارت با کشتی ها با چین و هند باز شود. معرفی درخت نارنج شیرین به اروپا پویایی اهمیت مرکبات در جهان را تغییر داد. سفر کاوشگر پرتغالی ، واسکو دی گاما ، ثبت کرد که در سال 1498 ، بسیاری از درختان نارنج در هند وجود داشت و همه میوه ها طعم شیرینی داشتند. انواع جدید شیرین پرتقال شیرین ، معروف به “پرتقال پرتقال” ، باعث شکوفایی عمده در مرکبات مانند ظهور درخت “واشنگتن ناف نارنجی” در کالیفرنیا شده است.

آهک ، مرکبات لاتیفولیا ، نخستین بار در تاریخ اروپا توسط سر توماس هربرت در کتاب خود با عنوان سفرها ذکر شد ، که ثبت کرد که او در اواسط دهه 1600 در جزیره موزامبیک در حال رشد در حال رشد “نارنج ، لیمو و لیمو” بود که اکنون درختان آهک در انواع مختلفی موجود است.

در سال 1707 مأموریت های اسپانیا طبق اسناد باغبانی ، پرتقال ، درخت انجیر ، سفارتخانه ، انار ، هلو ، زردآلو ، سیب ، گلابی ، انواع توت ها ، آجیل و سایر درختان را کاشت.

پرتقال ماندارین ، مرکبات رتیکولاتا ، در اواخر قرن یازدهم در تاریخ چین توصیف شد ، اما در اروپا مشخص نبود ، تا اینکه در سال 1805 از استان ماندارین در چین به انگلیس آورده شد ، زیرا به سرعت در سراسر اروپا گسترش یافت.

همچنین بنفش ، مرکبات ، سایه بان و “سیب آدم” نامیده می شود که در اوایل قرن دوازدهم میلادی در فلسطین در حال رشد بود ، که توسط اعراب کاشت و بزرگ شد. اعتقاد بر این است که منشا پامیلو آسیایی به عنوان دانه در دنیای جدید کاشته شده است.

گریپ فروت ، مرکبات paradisi ، اعتقاد بر این است که به عنوان جهش درخت Pomelo سرچشمه گرفته است. گریپ فروت به این دلیل نامگذاری شد زیرا در خوشه هایی مانند انگور رشد کرده بود ، اما بیشتر باغبانان آن را غیرقابل خوردن تلقی می کردند تا اینکه دانکن یک گریپ فروت مجزا به نام گریپ فروت دانکن در سال 1892 پیدا کرد. درخت اصلی در فلوریدا هنوز زنده و در حال رشد است.

کریستوفر کلمب میوه های مرکبات را در سال 1493 در جزیره هائیتی معرفی کرد. اعتقاد بر این است که وی تخم مرکبات را برای پرورش و پرورش پرتقال ترش ، پرتقال شیرین ، مرکبات ، لیمو ، لیمو و میوه به ارمغان آورد. سوابق نشان می دهد که این درختان اسیدی ریشه در مستعمرات آمریکایی حدود سال 1565 در سنت آگوستین ، فلوریدا و کارولینای جنوبی ساحلی داشتند.

ویلیام بارتام در کتاب معروف گیاه شناسی خود ، سفر ، در سال 1773 ذکر کرد که هنری لارنس از چارلستون ، کارولینای جنوبی ، که به عنوان رئیس کنگره در کنگره خدمت می کرد ، “زیتون ، لیمو ، زنجبیل ، توت فرنگی دائمی ، توت قرمز و انگور آبی” ارائه کرد. در مستعمرات ایالات متحده پس از سال 1755.

ویلیام بارتام در کتاب خود با عنوان سفر ، در نزدیکی ساوانا ، جورجیا اظهار داشت: جالب است بدانید كه تا سال 1790 پرتقال ها به مقداری در كنار ساحل كشت می شدند و در آن سال حدود 3000 گالن آب پرتقال صادر می شد.

بسیاری از این باغ های پرتقال وحشی طبق کتاب خود در سفر ، در سال 1773 هنگام بازدید از رودخانه سنت جان در فلوریدا ، یک کاوشگر سابق آمریکایی ، ویلیام پرتام را تماشا کردند. بارتام به اشتباه فکر کرد که این درختان نارنج متعلق به فلوریدا است. با این حال ، قرن ها پیش توسط کاشفان اسپانیایی تاسیس شد.

صنعت مرکبات به سرعت در سال 1821 شروع به توسعه کرد وقتی اسپانیاییها سرزمینهای خود و بیشه های بیشمار نارنج ایالات متحده را رها کردند. باغ های درخت نارنج وحشی با گونه های بهبود یافته بهتر انجام می گرفتند و ساکنان سفر به فلوریدا متوجه شدند چطور طعم دهنده آب پرتقال هستند. بدین ترتیب محموله های پرتقال ، گریپ فروت ، لیمو و لیمو که در دهه 1880 توسط راه آهن و کشتی به فیلادلفیا و نیویورک ارسال می شدند ، آغاز شد.

کشت مرکبات توسط مبلغان اسپانیایی به طور گسترده در کالیفرنیا انجام شد. با این حال ، صنعت بازرگانی با رونق گلدن راش در سال 1849 شروع به رشد کرد ، و تلاش برای تهیه معدن مرکبات سان فرانسیسکو با مرکبات موفقیت آمیز بود. تکمیل راه آهن بین قاره ای صنعت مرکبات را تحریک کرده است ، زیرا مرکبات می تواند به سرعت به بازارهای شرقی ارسال شود. اصلاحات برودت بعدی باعث افزایش سطح زیر کشت و کاشت مرکبات ، به طور عمده پرتقال ، لیمو و لیمو در سراسر جهان در سال 1889 شد.

فلوریدا در ابتدا تولید مرکبات را در ایالات متحده کنترل می کرد ، اما به دلیل برخی یخ های ویرانگر در سال 1894 و 1899 ، درختان نارنجی Satsuma تقریباً در کشورهای حوزه خلیج فارس از بین رفتند. هزاران جریب درخت نارنجی ساتسوما در آلاباما ، تگزاس و لوئیزیانا در یخ شدید سال 1916 از بین رفت. بنابراین ، تولید مرکبات در ایالات متحده شروع به تغییر از فلوریدا به کالیفرنیا کرد.

محصولات مرکبات در سراسر جهان به عنوان یک میوه سالم سالم به بازار عرضه می شود که حاوی ویتامین C و بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی دیگر موجود در پرتقال ها ، محصولات مرکبات ، مربای آهک ، میوه های تازه و کنسانتره مرکبات تازه و گرم است.

کپی رایت 2006 پاتریک مالکوم

نمایش بیشتر

مجله خانواده هیلی بیلی

مجله علمی، سرگرمی هیلی بیلی علاقمند در زمینه های مختلف روز و علایق کاربران هر روز مطالب مورد علاقه خود را در این سایت به انتشار برای شما قرار میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا