[ad_1]
کنسرسیوم خرده فروشی انگلیس (BRC) هفتمین نسخه استاندارد جهانی ایمنی غذایی BRC را که یک استاندارد شناخته شده بین المللی است در ژانویه 2015 منتشر کرد.
استانداردهای جهانی BRC در سطح بین المللی به عنوان رهبران بازار شناخته شده اند كه مرجع روشهای خوب تولید در مواد غذایی بسته بندی ذخیره سازی توزیع عوامل واسطه ها و محصولات مصرفی هستند. صدور گواهینامه ایمنی غذایی BRC مشتریان را قادر می سازد تا به تامین کنندگان خود اعتماد کنند و به ارائه دهندگان خدمات کمک می کند تا بتوانند نشان دهند که استانداردهای بالایی از نظر ایمنی کیفیت و انطباق قانونی را حفظ می کنند.
اهمیت رساندن رژیم به استاندارد جهانی BRC برای مسئله غذایی 7
توسعه BRC Food ISSUE 7 نسخه 7 پس از یک مشاوره گسترده برای درک نیازهای ذینفعان و بررسی مسائل در حال ظهور در صنعت مواد غذایی انجام شد. اطلاعات توسط گروه های کاری متشکل از ذینفعان بین المللی به نمایندگی از تولیدکنندگان مواد غذایی خرده فروشان شرکت های خدمات غذایی سازمان های صدور گواهینامه و کارشناسان فنی مستقل تهیه و بررسی شد.
مزایای ارتقا سیستم غذایی به BRC 7
- استاندارد را با انعطاف پذیری فراهم کنید تا ماژول های داوطلبانه اضافی را برای کاهش بار تأیید در اختیار داشته باشید.
- ادامه اطمینان از ثبات حسابرسی.
- این سایت تشویق به راه اندازی سیستم هایی برای کاهش مواجهه آنها با کلاهبرداری می کند.
- شفافیت و قابلیت ردیابی بیشتر در زنجیره تأمین را تشویق کنید.
- تشویق به تصویب استاندارد به عنوان راهی برای بهبود امنیت غذایی در سایت ها و شرکت های کوچک که عملیات آنها هنوز در دست توسعه است.
- این یک استاندارد و پروتکل واحد را ارائه می دهد که بر روند حسابرسی توسط نهادهای صدور گواهینامه معتبر توسط اشخاص ثالث نظارت می کند و اجازه اعتبار می دهد.
- ارزیابی مستقل از سیستم های کیفیت و ایمنی مواد غذایی این شرکت.
- شرکتهای دارای مجوز مجاز به حضور در بخش عمومی کتابچه راهنمای استاندارد BRC هستند اجازه می دهند دستاوردهای آنها شناخته شود و از آرم برای اهداف بازاریابی استفاده شود.
- آیا این یک دامنه جهانی است که حوزه های کیفیت قانونی بودن و ایمنی محصول را پوشش می دهد؟
- برخی از الزامات قانونی صنعت غذا و مشتریان آن را برطرف می کند.
- این شرکت ها را قادر می سازد تا اطمینان حاصل کنند که تأمین کنندگان آنها از روشهای خوب مدیریت ایمنی مواد غذایی پیروی می کنند.
توسعه BRC Food ISSUE 7 نسخه 7 با تکیه بر مقادیر نسخه های قبلی ضمن اطمینان از اینکه نسخه به روز منعکس کننده بهترین روش ها است. مشاوره با کاربران استاندارد هدف اصلی بازنویسی را تعیین می کند که کاهش نیاز به ممیزی های متعدد و تشویق به ثبات روند ممیزی است. ما معتقدیم که گروه های کاری به این هدف رسیده اند.
[ad_2]