تفاوت جراحی بینی استخوانی و بینی گوشتی چیست؟

مهم‌ترین تفاوت بینی گوشتی با استخوانی که نیاز است بدانید

اگرچه جراح بینی استخوانی در کرج می‎تواند بینی شما را به بهترین شکل ممکن متناسب با صورت شما فرم دهد، اما نمی‎توان انکار کرد که جراحی بینی استخوانی ساده‎تر از بینی گوشتی است. چراکه بینی استخوانی پوست نازکی دارد، درحالی‎که پوست بینی گوشتی ضخیم است. غضروف‎های بینی استخوانی قوی هستند، اما بینی گوشتی غضروف ضعیفی دارد. بینی استخوانی معمولا روی تیغه خود دارای قوز است و نوک بینی گوشتی صاف و آویزان است.

به همین دلیل، تصمیم گرفته‌ایم در این مطلب از Bone nose surgery youtube به تفاوت بینی گوشتی و استخوانی اشاره کنیم تا با آگاهی بیشتری برای جراحی بینی یا رینوپلاستی اقدام کنید. عکس بینی گوشتی و استخوانی و عکس قبل و بعد عمل بینی گوشتی و استخوانی نیز در Bone nose surgery twitter  قرار داده شده‎اند.

بهترین جراح بینی در کرج | بهترین جراح بینی گوشتی در کرج

بینی استخوانی چیست؟

در بینی استخوانی، اسکلت استخوانی بیشتر از پوست و چربی برجسته است و ساختار غضروف بزرگتر و قوی‎تری دارد. اصولا پوست این نوع بینی نازک و غدد چربی کمتری دارد و به‎همین‎دلیل مستعد بروز آکنه‌ نیست. بهتر است بدانید که برحسب اندازه قوز تیغه بینی و ضخامت غضروف آن انواع بینی استخوانی وجود دارد. در ادامه می‎توانید عکس بینی استخوانی را قبل و بعد از عمل مشاهده کنید.

بینی گوشتی چیست؟

یکی از شایع‎ترین اشکال بینی است که هم در مردان و هم در زنان یافت می‎شود. معمولا دارای غضروف ضعیف و شکلی بزرگ و بیرون‎زده با نوک گوشتی به سمت پایین است. اغلب غدد چربی در زیر پوست ضخیم بینی گوشتی فعال‎تر هستند و این مساله آن را مستعد بروز آکنه می‎کند.

اگرچه گاهی سایز بینی گوشتی خیلی بزرگ نیست، اما تا زمانی‎که پهن‎تر و حجیم‎تر از بینی استخوانی به نظر می‎رسد، نمی‎توان به‎عنوان یک بینی ظریف به آن نگاه کرد. جالب است بدانید که بیش از ۲۴ درصد از مردم جهان بینی گوشتی دارند.

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی یکی از متداول ترین سوالات افراد متقاضی برای جراحی بینی می باشد، یکی از مهم ترین عوامل تعیین کننده فرق بینی گوشتی و استخوانی ضخامت پوست می باشد. بینی استخوانی دارای اسکلت محکم و پوست نازک می باشد در حالی که بینی گوشتی اسکلت ضعیف تر و پوست بینی ضخیم دارد. تفاوت بینی گوشتی و استخوانی به شرح ذیل می باشد:

عده ای از مردم این تصور را دارند که اگر بینی قوزدار باشد پس جزء بینی استخوانی است. در حالی که بینی ممکن است دارای قوز باشد اما پوست نوک و کناره های بینی کیفیت خوبی نداشته باشد که در این صورت جزء انواع بینی گوشتی محسوب می شود. بر عکس این موضوع نیز صدق می کند یعنی بینی هایی وجود دارد که فاقد قوز بوده و پوست خوبی داشته است در این صورت آن را می توان جزء انواع دماغ استخوانی دانست. به طور کلی می توان گفت هر چه مشکلات پوستی بینی بیشتر باشد بینی گوشتی تر و هر چه جنس بینی بهتر باشد بینی استخوانی است.

تفاوت پوست بینی گوشتی و استخوانی در جراحی

معمولا اکثر افراد به راحتی می توانند تفاوت بینی گوشتی و استخوانی را تشخیص دهند. اگر پوست سر بینی های گوشتی را با دو انگشت فشار دهیم چربی از سوراخ های ریزی که بر روی بینی قرار دارد بیرون میریزد، اما در بینی های استخوانی این اتفاق رخ نمی دهد.

هر چه از سمت بالایی بینی به سمت پایین بینی حرکت کنیم پوست در شکل دادن و زیبایی بینی پس از عمل بیشتر می شود و بنا به نوع پوست و کیفیت آن نتیجه حاصل از جراحی زیبایی بینی بهتر خواهد شد. اما در صورتی که کوچک ترین مشکلی در بینی وجود داشته باشد برای مثال لبه استخوان مقداری تیز باشد به آسانی از زیر پوست نمایان می شود. لذا از نظر برخی از جراحان بینی ، جراحي بيني هایی که دارای پوست نازک هستن به مراتب سخت از جراحی بینی با پوست ضخیم است.

بینی استخوانی با نوک گوشتی

در برخی از مواقع ممکن است اسکلت میانی و بالایی بینی استخوانی و نوک بینی گوشتی باشد که در این صورت به بینی استخوانی با نوک گوشتی نامیده می شود، اما ممکن است در این صورت افرادی که در خانه می خواهند نوع بینی خود را تشخیص دهند دچار سردرگمی شوند. در این مواقع توصیه ما به این عزیزان این است که برای تشخیص نوع بینی حتما به جراح بینی مراجعه کنند. اگر تا اینجا مقاله تفاوت بینی گوشتی و استخوانی براتون مفید بوده پس ادامه مقاله را نیز مطالعه کنید.

عمل بینی استخوانی بهتر است یا گوشتی ؟

برای بعضی از داوطلبین عمل بینی این سوال پیش می آید که نتیجه عمل بینی استخوانی بهتر است یا بینی گوشتی ؟ در پاسخ به این سوال باید بگوییم که با توجه به پیشرفت علم پزشکی در این زمینه دیگر تفاوتی بین جراحی این دو نوع بینی وجود ندارد.

دیگر تفاوت های بینی گوشتی و استخوانی

در این بخش از مقاله می خواهیم به دیگر موارد مربوط به تفاوت بینی گوشتی و استخوانی بپردازیم.

  • در عمل بینی کسانی که بینی استخوانی دارند، می توانند انواع مدل بینی اعم از بینی فانتزی ، نیمه فانتزی ، طبیعی و غیره را انتخاب کند، در حالی که این انتخاب برای کسانی که بینی گوشتی دارند محدود تر شده و در برخی از موارد فرد تنها می تواند مدل بینی طبیعی را انتخاب کند.
  • ایرادات بینی استخوانی به دلیل پوست نازکی که دارد بیشتر نمایان می شود اما در بینی گوشتی این چنین نمی باشد.
  • اغلب جراحی بینی گوشتی با تقویت اسکلت بینی ( غضروف بینی ) همراه می باشد، اما این اتفاق برای جراحی بینی استخوانی کمتر رخ می دهد.
  • از دیگر تفاوت بینی گوشتی و استخوانی می توان به دوره نقاهت پس از عمل بینی اشاره کرد، دوره نقاهت در دماغ گوشتی معمولا بیشتر از دماغ استخوانی است.
  • همچنین کاهش تورم و کبودی در بینی های استخوانی سریع تر از بینی های گوشتی می باشد.

تفاوت بینی گوشتی و استخوانی در مراقبت های پس از جراحی :

باید بگوییم در مراقبت های بعد از جراحی میان این دو نوع بینی هیچ تفاوتی وجود ندارد و تمامی نکات برای هر دو یکسان است.

در ادامه مقاله برخی از این مراقبت های را توضیح می دهیم:

  • وجود حالت تهوع و سرگیجه مختصر تا چند ساعت اول بعد از عمل امری طبیعی است.
  • گاهی اوقات ممکن است بیمار در ساعات اولیه بعد از عمل جراحی زیبایی بینی استخوانی و گوشتی ، احساس سرماخوردگی و گلودرد داشته باشد كه این امر به خاطر لوله بیهوشی است که طی عمل مورد استفاده قرار گرفته و خوردن مایعات گرم می تواند به حل این مشکل كمک کند.
  • به دلیل عدم وجود تامپون داخل بینی ، خونابه تا ٤٨ ساعت اول بعد از عمل از بینی خارج می شود.
  • برای تمیز کردن خونابه بینی از گذاشتن و برداشتن مكرر دستمال كاغذی خودداری كنید چرا که منجر به ایجاد آلودگی می شود، لذا به منظور پیشگیری از بروز آلودگی می توانید از گاز استریل استفاده نمایید.
  • طی روزهای ابتدایی پس از عمل دماغ گوشتی یا دماغ استخوانی ، زیر كمر خود دو الی سه بالش قرار دهید و در حالت نیمه نشسته بخوابید یعنی به نحوی که سر ، سینه و بالاتنه تان بالاتر از پاها ی تان قرار گیرد.
  • تا ٧٢ ساعت بعد از عمل ، تورم و كبودی افزایش بیدا میكند و از روز چهارم به بعد به تدریج برطرف می گردد.
  • به مدت 2 الی 3 هفته ، پس از عمل به صورت طاقباز بخوابید و از خوابیدن به پهلو خودداری نمایید.
  • از فریاد زدن با صدای بلند خودداری نمایید.
  • در هنگام خنده دقت داشته باشید که با فشار نخندید.
  • درصورتی كه عطسه داشتید با دهان باز عطسه كنید تا به بینی تان فشار وارد نشود.
  • از روز بعد از عمل ، روزانه 3 نوبت داخل بینی را با  سرم شستشو دهید و در هر بار سرنگ را ١٠ سی سی پر كنید و  با فشار سرنگ و طی یک حرکت محتوای سرنگ را در هر یک از حفره های بینی خالی کنید.
  • از كشیدن سیگار وقلیان جدا خودداری نمایید ، چرا که مصرف سیگار منجر به کاهش خونرسانی شده و از ترمیم زخم ها جلوگیری به عمل می آورد و به طور کلی اثر تخریبی روی كل عمل جراحی پلاستیک دارد بخصوص در جراحی بینی های ترمیمی و پیوند غضروف از دنده یا گوش ، لذا رعایت این امر مسئله ای حیاتی است.

آیا هزینه جراحی در بینی های گوشتی و استخوانی تفاوت دارد؟

به طور کلی باید بگوییم که خیر تفاوتی بین هزینه عمل بینی استخوانی و گوشتی وجود ندارد، اما در برخی از مواقع ممکن است به دلیل ایرادات بسیار زیاد موجود در بینی هزینه توسط جراح بینی کمی بیشتر اعلام شود.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا