صنعت و تجارت

اسفنج آشپزخانه و محیط زیست

اسفنج آشپزخانه و محیط

بیشتر بحث ها در مورد اسفنج های آشپزخانه شامل تعداد باکتری های قابل انتشار است. البته ، این چیز خوبی است ، اما در مورد تأثیر این عناصر غفلت شده در محیط زیست چه می توان گفت؟ چند بار می خواهید اسفنج آشپزخانه را هفته ای یک بار ، دو بار عوض کنید؟ تصور کنید هر هفته میلیون ها بار آن را در سراسر جهان تکرار می کنید. این زباله های زیادی است ، به خصوص از آنجا که بسیاری از اسفنج ها از پلاستیک ساخته شده اند ، که این امر باعث می شود ماده دیگری از روغن در خانه های ما ساخته شود و این یک عادت است که به طور مرتب اسفنج ها را جایگزین کنید. بهداشت خوب است. سعی کنید اسفنجهایی را که فقط از الیاف سلولز ساخته شده اند بخرید – سلولز یا در مزرعه ساخته می شود یا قابل بازیافت است. بسیاری از اسفنج های مصنوعی اکنون خطرناک تر هستند. اغلب با مواد شیمیایی مانند تریکلوزان آغشته می شود. تریکلوزان یک عامل ضد باکتری و ضد قارچ است و به عنوان یک آفت کش در آژانس حفاظت از محیط زیست ثبت شده است. همچنین در بسیاری از انواع صابون ها ، دئودورانت ها ، خمیردندان ها و مواد آرایشی ضد باکتری استفاده می شود.علاوه بر این شواهد زنده مانده تریکلوزان از مشکلات سلامتی ، اعتقاد بر این است که اکوسیستم های شکننده آبزی را نیز از بین می برد. . به خصوص جلبک هایی که سایر حیوانات ممکن است به طور مستقیم یا غیرمستقیم به آن وابسته باشند ، زیرا تصفیه خانه های فاضلاب و فاضلاب نمی توانند تریکلوزان را حذف کنند ، بنابراین این ترکیب می تواند برای مدت طولانی پایدار بماند. این یک مشکل فزاینده در آبراه های ما است – در حال حاضر یکی از متداول ترین مواد شیمیایی ساخته شده توسط بشر در ایالات متحده است و هرگونه بسته بندی کف ضد باکتری یا دئودورانت باید تا آنجا که ممکن است در قفسه های سوپرمارکت ها نگهداری شود. حاوی تریکلوزان یا هر ماده مضر برای محیط زیست است ، برای اینکه اسفنج سلولزی “سبز” عاری از باکتری های مضر نباشد ، لطفاً بین هر بار استفاده ، آن را تا حد ممکن خشک نگه دارید. می توانید آن را با خیساندن چند دقیقه در آب جوش یا آزمایش محلول سفیدکننده / پراکسید هیدروژن ، که فقط در برابر باکتری ها م dilثر است ، رقیق کنید. به نظر می رسد ما درباره این موجودات پارانویا هستیم. نه تنها باکتری های خوبی وجود دارد ، بلکه باید در معرض برخی از آنها قرار بگیریم تا در برابر برخی از گونه های جذاب کمتر مقاومت کنیم. اگرچه بهداشت اساسی هرگز کنار گذاشته نخواهد شد ، اما هر کاری که با حذف هر چیزی که لمس می کنیم انجام می دهیم ، باعث تضعیف سیستم ایمنی و تولید باکتری های قوی تر می شود.
منابع:
https://ezinearticles.com/؟Spongges-And-The-En Environment&id=400682.

نمایش بیشتر

مجله خانواده هیلی بیلی

مجله علمی، سرگرمی هیلی بیلی علاقمند در زمینه های مختلف روز و علایق کاربران هر روز مطالب مورد علاقه خود را در این سایت به انتشار برای شما قرار میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا