Heavy Metal Toxicity – An Unsuspected Illness

سمیت فلزات سنگین: یک بیماری غیر منتظره است
مسمومیت با فلزات سنگین یک نگرانی فزاینده است و اغلب دلیل ناشناخته ای برای چندین مشکل جدی سلامتی است. فلز سنگین به هر عنصر شیمیایی فلزی گفته می شود که دارای چگالی بالا باشد و در غلظت های پایین سمی یا سمی باشد. بسیاری از فلزات سنگین به طور طبیعی در اکوسیستم های اطراف وجود دارند و به طور کلی در غلظت های کم مشکلی ندارند. با این حال با صنعتی شدن از فلزات سنگین در بسیاری از محصولاتی که روزانه استفاده می کنیم استفاده می شود و به مواد غذایی ما نفوذ می کند. قرار گرفتن در معرض این مقادیر کم تا متوسط ​​فلزات برای مدت زمان طولانی است که اثرات مخربی بر سلامتی ما می گذارد. مشکل اصلی فلزات سنگین در بدن توانایی تجمع زیستی آنها است. تجمع زیستی به این معنی است که فلزات به تنهایی بدن را ترک نمی کنند و در بافتهای خاصی تجمع می یابند. به دلیل تجمع زیستی فلزات سنگین از کوچکترین گونه (ماهی) به انسان های موجود در زنجیره غذایی منتقل می شوند. بافتهای اصلی که فلزات سنگین هدف قرار می دهند شامل: کبد کلیه ها روده مغز و سیستم عصبی طحال و چشم ها است. این سیستم فلزات را حذف نمی کند مگر اینکه از نوعی مداخله برای کلاته شدن فلزات و حذف آنها استفاده شود. برخی از سمیت های فلزات سنگین وجود دارد که بیشتر از سایرین وجود دارد مانند جیوه حاصل از پر کردن دندان و سرب ناشی از لوله کشی و رنگ سرب. قرار گرفتن در معرض فلزات سنگین در طول زندگی بستگی به محل زندگی و قرار گرفتن در معرض شما دارد. من از هر یک از بیمارانم می پرسم چه نوع مواجهه سمی در طول زندگی خود داشته اند و همچنین در معرض تماس با مادر قرار گرفته است. متاسفانه امروزه بسیاری از نوزادان وقتی از طریق جفت و شیر مادر به کودک می رسند با فلزات سنگین سمی متولد می شوند. کودکان در معرض خطر ویژه ای هستند زیرا بسیاری از واکسن ها حاوی فلزات سنگین عمدتا آلومینیوم و جیوه هستند. تیمروزال یک ماده نگهدارنده در بسیاری از واکسنهای دوران کودکی است که دارای وزن 49.5٪ اتیل جیوه است. جیوه به ویژه برای نوزادان و کودکان خردسال سمی است. مطالعات اکنون ارتباط بین اوتیسم و ​​قرار گرفتن در معرض تیمروزال را در کودکانی که با جیوه مشکل دارند نشان می دهد. آژانس حفاظت از محیط زیست ایالات متحده 1/0 میکروگرم جیوه به ازای هر کیلوگرم وزن بدن در روز را مجاز می داند. FDA همچنین اظهار داشت که دوز بی خطر روزانه است. با این حال در شش ماه اول زندگی کودک دوزهای تیمروزال در واکسن ها در سه روز مشخص در سه واکسن متمرکز می شود.متاسفانه موضوع واکسیناسیون بسیار بحث برانگیز است. آنچه حتی بیشتر نگران کننده است این است که اکثر افراد و والدین بدون شک حتی از بحث و جدال و خطرات مربوط به واکسیناسیون آگاهی ندارند.
در عمل منبع اصلی مسمومیت با فلزات سنگین قرار گرفتن در معرض پودرهای دندانی فلز نقره به نام آمالگام ها است. آمالگام به معنی مخلوط یا ترکیبی از فلزات یعنی جیوه است. آمالگام های دندانی دارای وزن حداقل 50٪ جیوه هستند.جیوه فلز پایداری نیست. جویدن بزاق اسیدی و مصرف غذاها و نوشیدنی های گرم یا سرد باعث می شود که جیوه موجود در آمالگام ها پراکنده و استشمام یا بلعیده شود. اکنون جیوه می تواند وارد جریان خون شود و به این ترتیب است که در اندام های اصلی مانند کبد و کلیه تجمع می یابد. برخی از کشورها به طور فزاینده ای از مشکل جیوه در آمالگام آگاه هستند و برخی دیگر چندان نگران نیستند. آلمان استفاده از آمالگام حاوی جیوه را در سال 1992 ممنوع کرد. سازمان بهداشت جهانی محاسبه کرده است که میانگین دوز روزانه جیوه در انسان از منابع مختلف: آمالگام دندان = 3.0-17.0 میکروگرم در روز (بخار جیوه )
ماهی و صدف = 2.3 میکروگرم در روز (متیل جیوه)
غذاهای دیگر = 0.3 میکروگرم در روز (جیوه غیر آلی)
هوا & amp؛ آب = آثار ناچیز آمالگام های دندان به وضوح بزرگترین منبع قرار گرفتن در معرض جیوه در روز هستند. در مورد ایمنی از بین بردن آمالگام در بین دندانپزشکان اختلاف نظر وجود دارد. برخی خواهند گفت كه در عمل سوراخ كردن آمالگام برای از بین بردن آن بخار جیوه بیشتر از آن است كه اگر آن را تنها بگذارید. این درست است اما دندانپزشکان بیولوژیکی از اقدامات احتیاطی اضافی مانند ماسک گاز و روش مانع برای جمع آوری هرچه بیشتر جیوه در طول فرآیند استفاده می کنند. جیوه سایر منابع مسمومیت با جیوه عبارتند از: ماهی – به خصوص ماهی های بزرگی که زندگی می کنند جیوه بیشتر تجمع یافته و زیست تجمع می یابد. :
ماهی تن شمشیر ماهی ماهی خال مخالی کوسه کاشی زغال سنگ باس بزرگ پایک ماهی قزل آلا گل مینا زبر پرتقال هامور پایک مشک و قمه
غذاهای دریایی – میگو
رنگ های لاتکس واکس های کف
قارچ کش سموم دفع آفات
مواد آرایشی: رنگ مو کرم های روشن کننده پوست محلول لنز تماسی کرم بواسیر عطرها
دماسنج ها
بخارات تصفیه خانه فاضلاب
باتری ها
چراغ های فلورسنت
فرآورده های نفتی
واکسن زدن
شایعترین علائم مسمومیت با جیوه عبارتند از: خستگی سردرد بی خوابی عصبی بودن اختلال در قضاوت و هماهنگی از دست دادن میل جنسی بی ثباتی عاطفی کم کاری تیروئید تفکر فازی عفونت مزمن مخمر کاندیدیازیس اوتیسم آلزایمر و اختلالات گفتاری. بدون شک با آسیب مغزی در کودکانی که در معرض سطح بالایی هستند ارتباط دارد. قرار گرفتن در معرض بارداری می تواند باعث نقایص هنگام تولد سقط جنین و نوزادان رشد نکرده شود. منابع آلودگی سرب به شرح زیر است: جواهرات کودک
غذا
خطوط لوله
رنگ مبتنی بر سرب
قوطی های حلبی در لحیمی است که به آنها می پیوندد
ظروف سفالی لعاب دار
آفت کش ها
مهمات
برنجی
دود سیگار
مواد آرایشی سرب به کلیه ها مغز خون (به گلبول های قرمز خون) عضلات و استخوان ها آسیب می رساند. علائم مسمومیت با سرب می تواند شامل بیماری مزمن کلیه فشار خون بالا انسفالوپاتی کم خونی نقرس ناباروری سقط جنین خستگی تحریک پذیری افزودن بیش فعالی از دست دادن حافظه کاهش زمان واکنش حسی و حرکتی و درد شکم باشد. آلومینیوم آلومینیوم سومین عنصر فراوان در پوسته زمین است.این را می توان از منابع زیر یافت: مواد افزودنی غذایی (عوامل فرایند دهنده)
آنتی اسیدها
آسپرین بافر شده
داروی بواسیر
واکسن زدن
خمیر دندان
ضد تعریق ها
مواد سفید کننده
گلدان ها
فویل
آب شهری
باران اسیدی
سیمان های دندانی
دندان مصنوعی آلومینیوم به مغز آسیب می رساند و با بیماری آلزایمر مرتبط است. عضلات کبد ریه ها کلیه ها پوست اندام های تولید مثل معده تیروئید و استخوان ها را تحت تأثیر قرار می دهد. علائم سمیت آلومینیوم شامل: یبوست بی اشتهایی تحریک دستگاه گوارش بیش فعالی اختلالات گفتاری زوال عقل استئومالاسی سردرد بیش از حد ریتم غیرطبیعی قلب بی حسی دست و پا تاری دید و اختلال حافظه است. آلومینیوم تنظیم کلسیم در بدن را مختل می کند و همچنین به فسفر و آهن در دستگاه گوارش متصل می شود. منابع باریم شامل موارد زیر است: عامل مصرف شده توسط بیماران برای برخی روشهای اشعه ایکس
سرامیک
پلاستیک
جام
لوله های تصویری
صابون
لاستیک
آفت کش ها باریم پتاسیم را در سلول ها جابجا می کند که می تواند منجر به ضعف عضلانی تغییر در عملکرد سیستم عصبی و ناهنجاری های قلبی شود.
باتری ها
لعاب و لعاب سرامیکی
دود سیگار
شیر آب بزنید
آب چاه
غذا (از آلودگی خاک)
نقاشی ها
غذای دریایی
نیروگاه ها و کارخانه های ذوب
قارچ کش ها مسمومیت کادمیوم باعث خنثی سازی اسکلت می شود و خطر پوکی استخوان و شکستگی را افزایش می دهد. علائم دیگر سمیت کادمیوم عبارتند از: کم خونی خشکی پوست ریزش مو بیماری های قلبی درد مفاصل و سنگ کلیه.
کادمیوم به ویژه مضر است زیرا نفوذپذیری سلول ها را افزایش می دهد و به سایر فلزات سنگین اجازه نفوذ به سلول را می دهد. مس را می توان در منابع زیر یافت: صدف
گلدان های مسی
خطوط لوله
دستبندهای مسی
دیالیز
آمالگام های دندانی
سیم کشی برق
تصفیه خانه های فاضلاب
تعلیق
قارچ کش
جلبک کش ها
سکه
مکمل های مس بر کبد مغز استخوان کلیه ها طحال قلب ریه ها معده روده مو مغز و چشم تأثیر می گذارد. علائم مسمومیت با مس می تواند شامل: ناراحتی شکمی طعم فلزی دهان اسکیزوفرنی افسردگی جنون اختلالات یادگیری اضطراب افسردگی هیپوکندری ضعف حافظه تحریک پذیری خستگی و از بین بردن فلزات اعصاب باشد. مس اغلب در مکمل های غذایی و مولتی ویتامین ها / مواد معدنی یافت می شود. فردی که مسمومیت با مس دارد هرگز نباید مس بیشتری از منبع خارجی مصرف کند. مس برای جذب با روی رقابت می کند بنابراین مکمل روی اغلب روش انتخابی است. سم زدایی از فلزات سنگین در سم زدایی از فلزات سنگین چهار مرحله وجود دارد: 1) تشخیص فلزات سنگین در سیستم.
سمیت فلزات سنگین را می توان به روشهای مختلفی آزمایش کرد. بدن مقدار کمی از فلزات سنگین را در مو مدفوع و ادرار دفع می کند. تجزیه و تحلیل مو میزان فلز دفع شده و وضعیت مواد معدنی بیمار را نشان می دهد.برخی از الگوهای کمبود مواد معدنی و افراط در مو با سمیت فلزات سنگین سازگار است حتی اگر فلزات دفع شده حداقل باشند. نمونه مدفوع و ادرار را می توان با یا بدون ماده تحریک کننده (یک ترکیب کیلیت برای تسریع در دفع فلزات) یا بدون آن تهیه کرد. بسته به شکایت بیمار یا روند بیماری آزمایشات تحریک کننده با مجموعه ای از عوارض جانبی خاص خود می تواند خطرناک باشد زیرا بدن را مجبور می کند تا بلافاصله از فلزات بیشتری خلاص شود. به همین دلیل ترجیح می دهم مدفوع را بدون عامل کیلیت در ابتدا آزمایش کنم تا ببینم بدن به تنهایی چه چیزی را دفع می کند. پس از پروتکل کلاتاسیون آزمایش می تواند مجددا انجام شود تا تغییر در دفع فلز را نشان دهد. 2) منبع سمیت را از بین ببرید
اگر منبع سمیت با آمالگام های دندانی مشخص باشد باید پروتکل استخراج با دندانپزشک در میان گذاشته شود. به طور كلی من پیشنهاد می كنم كه بیش از یك آمالگام بزرگ در یك ویزیت برداشته نشود و بازدیدها باید تقریباً با یك ماه فاصله داشته باشند. این به بدن اجازه می دهد مقادیر کمتری از جیوه را برای مدت زمانی سم زدایی کند.
با این حال اگر منبع سمیت ناشناخته باشد اینجاست که کار کارآگاهی آغاز می شود. دانستن منابع فلزات سنگین می تواند زمینه ایجاد مکان های احتمالی در معرض خطر را کاهش دهد. توجه داشته باشید که قرار گرفتن در معرض ممکن است سالها قبل به دلیل تجمع بیولوژیک بدن در فلزات سنگین باشد. 2) اندام های دفع را باز کنید.
اندام های دفع هنگام شروع کلات یا خارج کردن فلزات سنگین از بدن باید عملکرد بهینه داشته باشند. ارگانهای اصلی دفع فلزات سنگین شامل: کبد کلیه ریه ها روده ها و پوست است. اگر این اندام ها در طی فرآیند سم زدایی فلزات به طور کارآمد دفع نشوند خطر سمی شدن و بروز علائم مسمومیت بیشتر وجود دارد.
یک روش ساده برای تحریک سم زدایی کبد فشردن آب لیموی تازه (1/4 تا 1/2 لیمو) در آب گرم و نوشیدن اولین چیز صبح است. داروهای گیاهی مانند خار خار و ریشه قاصدک معمولاً برای سم زدایی کبد استفاده می شوند.
برای سم زدایی از کلیه ها حداقل یک لیتر آب در روز بنوشید و مرتباً ادرار کنید. نوشیدن مقادیر کم آب در طول روز مهم است به جای نوشیدن زیاد در یک جلسه زیرا شما می توانید هر بار فقط 2 اونس آب جذب کنید. داروهای گیاهی مانند برگ قاصدک ابریشم ذرت و دم اسب کلیه ها را پاک می کنند.
با تمرینات تنفس عمیق می توان ریه ها را سم زدایی کرد. بیشتر ما فقط از 1/3 بالاتر از & frac12؛ از ظرفیت ریه ما استفاده از کل ریه هنگام تنفس برای تبادل هوای بیات بیشتر تا حد امکان با هر تنفس مهم است. به همین دلیل تمریناتی مانند یوگا و پیلاتس بسیار شگفت انگیز هستند زیرا شامل تنفس مناسب و ریه ها را برای سم زدایی آموزش می دهند.روده
با افزایش میزان فیبر در رژیم غذایی می توان سم زدایی روده را به دست آورد. فیبر دو نوع است محلول و نامحلول. جدول زیر نمونه هایی از هر یک را نشان می دهد: محلول (پکتین ها لثه ها موسیلاژها همی سلولزها)
به تخمیر در دستگاه گوارش کمک می کند
جذب و دفع کلسترول نامحلول (سلولز و همی سلولز) را افزایش می دهد
باعث افزایش حجم مدفوع و کاهش سمیت در روده بزرگ می شود.
سیب
موز
پرتقال ها
سیب زمینیها
کلم
هویج
انگور
بلغور جو دوسر
سبوس جو دوسر
دانه کنجد
دانه های کتان
پسیلیوم سبوس گندم
سیب / گلابی با پوست
توت فرنگی
هویج خام
نان های سبوس دار: افزایش میزان حرکات روده در روز هنگام سم زدایی از فلزات سنگین ضروری است. من به طور کلی توصیه می کنم که بیماران در حالی که از پروتکل سم زدایی فلزات سنگین پیروی می کنند حداقل به دنبال دو بار اجابت مزاج در روز باشند.
پوست به عنوان بزرگترین اندام سم زدایی از طریق تعریق فلزات سنگین را از بین می برد. القای تعریق را می توان با سوناهای مادون قرمز دور (FIR) به دست آورد. گزارش شده است که سونا های FIR در مقایسه با سونا و اتاق های بخار دارای اثرات سم زدایی بهتری هستند. FIR برابر با گرمای ما از آفتاب است اما با اشعه ماوراio بنفش که می تواند برای پوست مضر باشد برابر نیست. این دقیقاً زیر نور قرمز روی طیف الکترومغناطیسی نور است و شما نمی توانید آن را ببینید فقط احساس گرما می کند. انرژی FIR توسط بدن ما جذب شده و به چربی و عضلات بدن نفوذ می کند نه تنها به صورت سطحی مانند سونا های معمولی. به همین دلیل توانایی بیشتری در سم زدایی از سیستم لنفاوی و سلولهای چربی دارد. دوش گرفتن کمی بعد از سونا برای از بین بردن سموم بسیار مهم است.
کلاته (به معنی key-layshun تلفظ می شود) به معنی اتصال ماده ای به فلز سنگین است تا بتواند از بدن دفع شود. دو نوع کلاتراپی وجود دارد وریدی و خوراکی. من كلات دهان را ترجیح می دهم زیرا تجویز آن آسان است و بیشتر فلزات سنگین از طریق روده دفع می شوند. کلات وریدی به طور کلی از طریق کلیه ها دفع می شود. مکمل های شلات دهان و دندان یک مکمل عالی شلات دهانی VitaDetox از VitaTree Nutritionals نامیده می شود. این ماده حاوی کلرلا به علاوه داروهای گیاهی است که برای سم زدایی از تمام اندام های اصلی داخلی طراحی شده است. دوز استاندارد برای بزرگسالان 2 کپسول است دو بار در روز با معده خالی. برای پاک کردن کامل فلزات سنگین از سیستم ممکن است نیاز به سم زدایی طولانی مدت ماهها یا سالها داشته باشید.
منبع:
https://ezinearticles.com/؟Heavy-Metal-Toxicity—An- Unnsuspected-Illness&id=2849376.

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا