صنعت و تجارت

هشدار سلامتی: غذای بی ارزش و سالاد صدها نفر را بیمار کرده است

هشدار بهداشت: غذای بی ارزش و سالاد صدها نفر را بیمار کرده است

از اول ماه مه 2018 ، بیش از 400 نفر در رستوران های مختلف زنجیره ای فست فود از خوردن سالاد ، بسته بندی مواد غذایی و سایر موارد حاوی سبزیجات تازه (نپخته) بیمار شده اند. دیگران اخیراً پس از خوردن سالاد آماده یا استفاده از سبزیجات بسته بندی شده به عنوان مواد سالاد بیمار شده اند. خانه ای از زنجیره های مواد غذایی. بعضی از افرادی که دوست دارند بعد از مخلوط کردن کلوچه های خانگی یا بسته بندی شده یا خمیر کیک یک قاشق لیس بزنند ، از آرد (که قبلاً نامیده می شد) یا تخم مرغ (سالمونلا) در خمیر سیر می شوند. چرا مواردی مانند سبزیجات تازه و آرد ناگهان به یک تهدید بالقوه برای سلامتی تبدیل می شوند؟ هیچ کس جواب را دوست نخواهد داشت ، اما این درست است. بیش از بیست سال است که در مورد آن می نویسم. در اواخر دهه 1990 و اوایل سال 2000 بسیاری از افراد به سختی بیمار شدند و برخی پس از خوردن سبزیجات تازه یا غذاهای آماده مانند سالاد ، تاکو ، بسته بندی و غیره جان خود را از دست دادند. دیگران از مخلوط خام و برخی میوه ها بیمار شدند. لطفا توجه داشته باشید که این فقط مورد مسمومیت غذایی ناشی از غذای خراب یا نپخته نبوده است. اینها شامل قاتلان احتمالی مانند کمپیلوباکتر ، E. coli و لیستریا بود. چرا این تعداد زیاد است و چگونه آنها وارد غذای ما می شوند؟ ممکن است فکر کنید این امر مربوط به عدم شستن سبزیجات تازه توسط آشپزهای خانگی و کارمندان رستوران قبل از استفاده در سالادها ، ساندویچ ها یا ساندویچ ها است. متأسفانه این مشکلی نبود. آلاینده های خارجی مانند آفت کش ها می توانند از سبزیجات پاک شوند. شستن برای سبزیجات آلوده به کمپیلوباکتر ، e-coli و لیستریا هیچ کاری نمی کند. امروزه سبزیجات بیش از هر زمان دیگر به این آلاینده ها آلوده شده اند و سالها همین گروه از کارگران مهاجر و فرزندانشان محصولات کشت شده در ایالات متحده را انتخاب می کنند. آنها می خواستند در سراسر کشور حرکت کنند زیرا بیشتر سال کار می کردند. وقتی هیچ محصولی برداشت نشد ، آنها در کارخانه های فرآوری مواد غذایی کار کردند. با این حال ، در دهه 1980 و 1990 ، با محبوبیت رایانه های فست فود و رستوران های زنجیره ای ، کشاورزان رشد کردند و افراد بیشتری مجبور به برداشت و کمک به برداشت محصولات خود شدند. این باعث هجوم عظیمی از چهره های جدید از مکزیک و آمریکای جنوبی شد. یک شوخی قدیمی (و همچنین عنوان فیلم) می گوید: “آب جنوب مرز را ننوشید”. زیرا؟ زیرا منابع آب در بسیاری از این کشورهای فقیر به شدت با انواع باکتری ها آلوده است. دلیل این امر این است که فاضلاب خام به هر آبی که از مناطق پرجمعیت و به مکانی که امکانات تصفیه ندارند منتقل می شود ، تخلیه می شود. این امر با آلودگی منظم آب دریا در سواحل سان دیگو نشان داده می شود ، که گاهی اوقات به فاضلاب مکزیکی آلوده شده و شنا را خطرناک می کند. در بسیاری از موارد ، از همان آب شیرین که به شدت آلوده به فاضلاب است ، برای نوشیدن و شستن لباس استفاده می شود. تبدیل می شود. همانطور که مدتهاست ادامه دارد ، مردم در این مکانها از اکثر آلاینده ها در امان مانده اند.با این حال ، آنها در بدن شما باقی می مانند. بعضی اوقات ، کشاورزان توالت فرنگی قابل حمل یا امکانات کافی برای جمع کنندگان یا کارگران فراهم نمی کنند. آلاینده های موجود در بدن آنها در نهایت روی زمین قرار می گیرند. به همین ترتیب ، پرسنل پردازش غذا که شستن دست یا سایر اقدامات ایمنی غذا را انجام نمی دهند در صورت تماس فیزیکی کارکنان با غذا از طریق لمس یا تعریق با مشکل مشابهی روبرو می شوند. باکتری های خطرناک حاصل از محصولات آب حاصل از زمین جذب می شوند. این نوع آلودگی را نمی توان از بین برد. در غذا ، اگر باكتری ها از روی سهل انگاری وارد غذای فرآوری شده شوند ، این مسئله درست است. آزمایشات به پردازش امکانات کمک می کنند ، اما معمولاً برای تحویل به موقع همه غذاهای آلوده خیلی دیر است تا همه در امنیت باشند. سال گذشته ، سبزیجات خام و برخی میوه های تازه از هر شش نفر یک نفر را در ایالات متحده و کانادا آلوده کردند. بیشتر بیماری ها به دلیل گوشت گاو ، مرغ ، گوشت خوک یا غذاهای دریایی نپخته یا آلوده ایجاد می شوند. ما مصونیت لازم برای برداشت مواد غذایی و کارگران مواد غذایی برای مبارزه با آلاینده های خطرناک را نداریم. بنابراین چه کاری می توان انجام داد؟ چندین کار وجود دارد که می توانید برای محافظت از خود و عزیزانتان در برابر این خطرات انجام دهید. ابتدا مشکل غذاهایی را که مردم تمایل به مصرف آنها به صورت نیمه پخته دارند ، شناسایی کنید. اینها شامل کاهو ، کرفس ، کلم ، هر نوع سبزی برگ دار ، جوانه ، خیار ، فلفل جلاپنو و سایر دانه های سبزیجات است. من توصیه می کنم سبزیجات خام را با قدرت بالا به مدت 1-2 دقیقه در مایکروویو قرار دهید. دانشمندان در مورد فواید استفاده از اجاق مایکروویو اختلاف نظر دارند ، اما این سالها برای من و خانواده ام مفید بوده است. توجه ویژه ای به توت فرنگی ، خربزه و انگور داشته باشید. همچنین روش های زیادی برای پخت میوه با حفظ طعم و مزه فواید آن وجود دارد. همیشه میوه ها (یام) همیشه وجود دارد. گوشت و تخم مرغ را خوب بپزید و از شیر و پنیر غیر پاستوریزه خودداری کنید. مراقب گوشت یا غذاهای دریایی باشید که در کشورهای دیگر تولید و فرآوری می شوند. چندی پیش ، مردم به میگوهایی که در استخرهای تولید مثل آلوده در خارج از ایالات متحده پرورش داده شده بودند ، آلوده شدند. http://jsi4.tripod.com برای هشدارهای بهداشتی در بخش “بهداشت و تغذیه”.
منبع:
https://ezinearticles.com/؟Alart-Health–Fraps-Food-Fraps-and-Salad-Hown-Sickened-Hundreds&id=9990421

نمایش بیشتر

مجله خانواده هیلی بیلی

مجله علمی، سرگرمی هیلی بیلی علاقمند در زمینه های مختلف روز و علایق کاربران هر روز مطالب مورد علاقه خود را در این سایت به انتشار برای شما قرار میدهد.

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا