برترین های کسب و کارصنعت و تجارت

سبک ساحلی در دیزاین داخلی منزل

سبک ساحلی یکی از سبک‌های محبوب در دکوراسیون داخلی و معماری است. ما در این مقاله شما را با این سبک، انواع آن و ویژگی‌هایش آشنا می کنیم.

سبک ساحلی یکی از سبک‌های محبوب در دکوراسیون داخلی و معماری است. این سبک شما را یاد دریا، ساحل، صدای موج‌های خروشان آرامش مطلق، حال و هوای ساحلی و روزهای شیرین تابستانی و حس و حالی از این قبیل می‌اندازد. این سبک برای افرادی که به دنبال الهام گرفتن از عناصر طبیعت هستند یا شیفته‌ ی ساحل هستند، دوست دارند همیشه آرامش در خانه شان موج بزند و علاقه ‌مند هستند که به دکوراسیون داخلی خود حس و حال ساحلی بدهند، بهترین گزینه است.

ما در این مقاله شما را با سبک ساحلی در دکوراسیون داخلی، انواع آن و ویژگی‌هایش آشنا می کنیم. تا انتهای این مقاله همراه ما باشید تا تابستان خود را در منزل با سبک ساحلی بگذرانید.

این سبک برای دوست داران طبیعت (دریا، ساحل، موج و عوامل دیگر) هستند، گزینه مناسبی است. به کمک این سبک می‌توانید ساحل را برای همیشه مهمان خانه خود کنید. فرقی نمی‌کند در شمال زندگی می‌کنید یا مرکز، به کمک این سبک همیشه ساحل را در آغوش خودتان حس می‌کنید. اگر دنبال آن هستید که آرامش برای همیشه در منزلتان موج بزند، سبک ساحلی را وارد ریز و درشت منزلتان کنید.

سبک ساحلی ویژگی‌ها و انواع مختلفی دارد که در ادامه به آن پرداخته ایم.

انواع سبک ساحلی

سبک ساحلی انواع مختلفی دارد که در ادامه شما را با سه نوع آن آشنا کرده ایم:

  1. سبک ساحلی مدیترانه ای

این سبک از شهرک‌های ساحلی ایتالیا و اسپانیا الگو گرفته است. این نوع از سبک ساحلی به ظرف‌های سفالی، فلزات مشکی و رنگ‌های روشن معروف است.

  1. سبک ساحلی جزایر استوایی

این نوع از سبک ساحلی در جزایر هاوایی و اطراف اقیانوس آرام در حال گسترش است. این نوی از سبک ساحل به روشنایی، بافت‌های استوایی و المان‌های طبیعی معروف است.

  1. سبک ساحلی آمریکایی

این سبک به خاطر وجود آرامش زیاد و راحتی در خودش به نوع آمریکایی معروف شده است که روز به روز در حال گسترش است.

ویژگی‌های سبک ساحلی در دکوراسیون داخلی

سبک ساحلی ویژگی‌هایی دارد که نشان دهنده ساحل هستند. در ادامه به 7 ویژگی سبک ساحلی اشاره کرده ایم:

  1. رنگ در سبک ساحلی

عنصر مهم در هر سبکی «رنگ» آن است که معرفی نوع سبک است. در سبک ساحلی رنگ غالب فضا معمولا رنگ سفید است و در کنار آن از رنگ‌های آبی، کرم روشن، فیروزه ای، لیمویی، سبز و رنگ‌هایی که در ساحل آن‌ها را می‌بینید موجود است. رنگ‌های این سبک به خوبی حس و حال ساحل را در فضا القا می‌کنند.

بیشتر بدانید : foyr.com

حتما بخوانید

  1. نورپردازی در سبک ساحلی

در سبک ساحلی به «نورپردازی» با نور سفید تاکید می‌شود. زیرا ساحل در طی روز روشنایی فراوانی دارد و در شب با نورهای تزئینی کشتی و المان‌های مختلف روشن می‌شود. شما نیز اگر به دنبال ایجاد این سبک جذاب در خانه تان هستید در طی روز از نور فراوان به رنگ سفید استفاده کنید و در شب از نورهای تزیینی در درون فانوس و المان‌های دیگر که نشان دهنده حس و حال ساحلی هستند، استفاده کنید.

  1. استفاده از چوب در سبک ساحلی

استفاده فراوان از چوب یکی دیگر از مواردی است که نشان می‌دهد دکوراسیون داخلی شما از سبک ساحلی پیروی می‌کند. بهتر است مبلمان، کفپوش فضا و دیگر عناصر از چوب باشند. چوب از عناصری است که فضای داخلی را گرم و صمیمی می‌کند و سبک ساحلی نیز صمیمیت خاصی را در محیط ایجاد می‌کند.

حتما بخوانید

  1. پارچه در سبک ساحلی

همانطور که اشاره شد این سبک روزهای شیرین تابستان را در لب ساحل تداعی می‌کند پس بهتر است از پارچه‌هایی که خنکی در آن‌ها احساس می‌شود استفاده شود. برای مثال بهتر است این پارچه‌های استفاده شده در پرده موجود در دکوراسیون داخلی به سبک ساحلی نازک باشد تا به تمام نور اجازه ورود به فضای داخلی را بدهد.

  1. وجود هوای مطبوع در سبک ساحلی

در سبک ساحلی بهتر است پنجره‌ها دائما باز باشند تا جریان هوا احساس شود. وجود نسیم ملایم در خانه باعث می‌شود همیشه هوای تازه را استشمام کنید. که این مورد نیز یکی از نشانه‌‌های سبک ساحلی است‌.

  1. عناصر دکوراتیو در سبک ساحلی

سعی کنید از المان‌ها و مجسمه‌هایی برای تزیین دکوراسیون داخلی استفاده کنید که به شکل طبیعی خود بوده اند. وجود حصیرهای بافته شده، چوب‌های طبیعی، صدف، حلزون، فانوس و عناصری که با این جزییات تزیین شده اند خود تداعی کننده حال و هوای ساحلی هستند. اگر در جایی از خانه تان شیشه وجود دارد آن را به رنگ آب کنید یا اگر تابلویی در خانه دارید قاب آن را با انواع صدف تزیین کنید. به طور خلاصه سعی کنید جزییات نیز تداعی کننده حال و هوای ساحلی باشند.

  1. مبلمان در سبک ساحلی

«مبلمان» در هر فضایی شاخصه مهم آن فضاست که به محیط شخصیت می‌دهند. سعی کنید برای هر فضا مبلمان مخصوص به خودش را خریداری کنید که بهتر است از مصالح چوب، حصیر و متریال‌های طبیعی ساخته شده باشند. برای مثال اگر قرار است برای اتاق خوابتان تخت خواب و رو تختی خریداری کنید پیشنهاد می‌کنیم تخت خواب از چوب طبیعی باشد و روتختی آن پارچه ای نازک و خنک با طرح‌ها و رنگ‌های ساحلی باشد. یا اگر اتاق نشیمنی با سبک ساحلی دارید، مبلمان چوبی خریداری کنید که با کوسن‌هایی با روکش‌های ساحلی پر شده اند.

حتما بخوانید

تصاویری از چیدمان سبک ساحلی

  • سخن آخر

سبک ساحلی برای افرادی مناسب است که دوست دار طبیعت هستند زیرا اگر به دریا و ساحل علاقه چندانی نداشته باشید با گذشت زمان به سرعت از دکوراسیون خانه تان خسته می‌شوید. این سبک سرشار از آرامش است و تابستان را برای همیشه مهمان خانه تان می‌کند. دنیای معماری بسیار بزرگ و نامحدود است. از قدیم تا به امروز سبک های مختلف معماری رواج پیدا کرده اند که هر کدام مخصوص منطقه خاصی هستند.
سبکی که تصمیم داریم در این مطلب مورد بحث و بررسی قرار دهیم ، در معماری داخلی نام دارد که نسبت به سبک های دیگر معماری از محبوبیت بالایی برخوردار است.
در سبک معماری ساحلی از عناصر طبیعی استفاده می کنند و همین امر باعث می شود تا افرادی که در محیطی با این سبک قرار می گیرند ، یاد دریا ، موج های خروشان آن ، آرامش مطلق ساحل و موارد مشابه بیفتند.
اگر می خواهید اطلاعات دقیق تری از سبک ساحلی در دکوراسیون به دست آورید ، پیشنهاد می کنیم این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

تاریخچه سبک ساحلی در معماری داخلی

اگر بخواهیم تاریخچه ای از سبک معماری ساحلی در طراحی داخلی بیان کنیم ، باید بگوییم این سبک دوست داشتنی اولین بار توسط آمریکایی ها در ایالت های مختلفی مانند فلوریدا ، کالیفرنیا و جاهای دیگر این کشور اجرایی شد.
چیدمان فضاها در این مناطق با سبک معماری ساحلی با توجه به شرایط محیطی انجام می شد که امروزه بسیار مورد استقبال قرار گرفته است.

تعریفی از سبک ساحلی در دکوراسیون

کسانی که دوستدار طبیعت هستند ، سبک معماری ساحلی و دکوراسیون برای آن ها حس و حال بسیار خوبی به ارمغان می آورد. خوشبختانه به کمک این سبک از معماری ، فارغ از این که در چه منطقه جغرافیایی قرار دارید ، می توانید از آرامش دریا لذت ببرید. چه بسا که اگر از این سبک دکوراسیون در سواحل دریا استفاده کنید ، این حس و حال را چندین برابر خواهید کرد.

سلیقه متفاوت افراد در سراسر این کره خاکی باعث شده است تا سبک معماری ساحلی با سبک های دیگر دکوراسیون ترکیب شود. از این سبک ها به عنوان زیرمجموعه معماری ساحلی یاد می شود که در ادامه هر کدام را مختصر معرفی خواهیم کرد:

معماری ساحلی مدیترانه ای

در کشور هایی نظیر ایتالیا ، اسپانیا و یونان ، بسیار طرفدار پیدا کرده است. از مشخصه های این سبک دکوراسیون می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • نور طبیعی بسیار زیاد
  • استفاده از رنگ های روشن
  •  به کارگیری ظروف سفالی
  • استفاده از چوب های سنگین برای میز و مبلمان
  • به کارگیری فلزات مشکلی به عنوان جزئیات

معماری ساحلی آمریکایی

معماری ساحلی آمریکایی در واقع یکی از سبک های معاصر و امروزی به شمار می رود که به خاطر حس آرامش و راحتی ، در آمریکا به شدت مورد استقبال قرار گرفته است. مشخصه های معماری ساحلی آمریکایی به شرح زیر است:

  • نور فراوانی که کاملا طبیعی باشد.
  • رنگ های سفید و اقیانوسی در نقاط مختلف استفاده شود.
  • سطوحی به کار گرفته شوند که نور را منعکس می کنند.
  • مبلمان گرم و نرم که فضایی آرام و دنج به وجود آورند.

معماری ساحلی فرانسوی

این سبک از معماری ، مورد علاقه کسانی است که دوستدار عتیقه و وسایل قدیمی گران قیمت هستند. در این سبک باید میان شیک بودن و راحتی تعادل برقرار شود.
در این سبک باید و نباید خاصی وجود ندارد. تنها بهتر است اگر وسیله ای را شلوغ انتخاب کردید ، سعی کنید مابقی وسایل مرتبط مینیمال و ساده باشند.
معماری ساحلی اسکاندیناویایی
یکی از زیرمجموعه های سبک معماری ساحلی که تفاوت آن با سبک های دیگر نسبتا فاحش است ، اسکاندیناویایی نام دارد. در این سبک از معماری ، سعی بر این است تا فضایی آرام و خنک ایجاد شود اما حس سردی انتقال داده نشود.
تنها مشخصه این سبک که با معماری ساحلی آمریکایی ، فرانسوی و سایر موارد متفاوت است ، چوب های رنگ روشنی خواهد بود که در سرویس خواب ، مبلمان ، میز و جاهای دیگر این مکان استفاده می شود.

معماری ساحلی استوایی

اولین مناطقی که از سبک معماری ساحلی استوایی استفاده کردند ، هاوایی ، پولینسیا و جزایر دیگری بودند که در آب های اقیانوس آرام واقع شده اند.
در حال حاضر این سبک دوست داشتنی در سراسر جهان گسترش پیدا کرده است. خیلی از افراد از آن با عنوان معماری جزیره ای یاد می‎کنند و می دانند که در اجرای آن باید به سه چیز پایبند باشند:

  • رنگ ها
  • سنت ها
  • باور مردمان بومی آن مناطق

بد نیست بدانید که این سبک با مشخصه های زیر شناخته می شود:

  • نور طبیعی و روشنایی زیاد
  • الگو ها و بافت های مختص مناطق استوایی
  • تجهیزات طبیعی
  • به کارگیری چوب درختانی مانند ساج
  • لوازم و دکوراسیون دریایی

ویژگی سبک ساحلی در دکوراسیون داخلی چیست؟

مسلما هر سبک معماری با ویژگی های خاصی شناخته می شود که سبک ساحلی از این قاعده مستثنا نیست. در زیر ، هر یک از المان هایی را که ویژگی های خاص سبک ساحلی در طراحی داخلی به وجود می آورند و سبب تمایز آن از سبک های دیگر معماری می شوند ، معرفی کرده ایم:

همان طور که گفته شد ، نور طبیعی خورشید به خاطر گرمایی که به فضا می دهد ، نقش مهمی در سبک معماری ساحلی دارد. پس طراحی باید به شکلی انجام شود که نور کافی بتواند به فضا ورود کند. همچنین برای نورپردازی در شب ، بهترین گزینه استفاده از چراغ های فانوسی شکل خواهد بود.
ممکن است بنا به شرایط موجود ، نیاز به نصب پرده در فضا باشد. در این صورت پیشنهاد می کنیم از پرده هایی با رنگ روشن و نازک استفاده کنید تا مانع ورود نور خورشید به فضا نشوید.

قطعا می دانید که رنگ در معماری و سبک دکوراسیون اهمیت بسیار زیادی دارد و باید در انتخاب آن دقت فراوانی شود. یکی از ویژگی های بارز سبک ساحلی در دکوراسیون داخلی ، استفاده از رنگ های روشنی است که اکثر آن ها در طبیعت وجود دارد.
در فضایی با سبک معماری ساحلی اصیل ، باید بیشتر از رنگ سفید استفاده شود و به کارگیری رنگ های زیر در کنار سفید کمک می کند تا حس و حال آرامش فضا به مراتب قوی تر شود:
• آبی
• فیروزه ای
• سبز
• لیمویی
• طیف های مختلف رنگ کرم

انواع سبک دکوراسیون داخلی | دکور ساحلی

پارچه در مبلمان ، سرویس خواب ، پرده و جاهای مشابه به کار گرفته می شود و نوع ، رنگ ، طرح و سبک آن در دکوراسیون منزل نقش اساسی ایفا می کند.
کسی که دوست دارد فضایی ساحلی در منزل خود ایجاد کند ، قطعا حس و حال تابستان در کنار دریا را می پسندد. بنابراین از پارچه هایی در سبک معماری ساحلی استفاده می کند که کاملا سبک و نازک هستند و احساس خنکی را القا می کنند.

چوب در حالت عادی ، فضایی صمیمی را به وجود می آورد. حالا که در سبک معماری ساحلی از چوب های تیره و روشن سنگین در کنار المان هایی از قبیل رنگ های روشن ، پارچه های سبک ، نور طبیعی فوق العاده و موارد دیگر استفاده می شود ، ایجادکننده فضایی گرمی و صمیمی خواهد بود.
یکی از ویژگی های این سبک از معماری این است که معمولا مبلمان ، سرویس خواب ، تجهیزات آشپزخانه یا کفپوش فضا باید از چوب طبیعی انتخاب شوند.

وسایل دکوراتیو نقش بسیار پررنگی در تکمیل سبک معماری هر فضا دارند. در سبک ساحلی ، بهتر است وسایلی استفاده شوند که کاملا طبیعی هستند. وسایل دکوراتیوی که معمولا در فضا هایی با این سبک دیده می شوند ، عبارت هستند از:

  • قاب هایی با تزئینات صدف
  • شیشه هایی به رنگ آبی
  • وسایلی با حصیر های بافته
  • مجسمه هایی با جزئیاتی از دریا و ساحل

همه چیز درباره باید ها و نباید های سبک ساحلی در طراحی داخلی

درست است که درباره ویژگی های سبک ساحلی در طراحی داخلی به صورت مفصل صحبت کردیم ، اما بد نیست کمی راجع به باید ها و نباید های این سبک به بحث و گفتگو بپردازیم. از نکات مهمی که بهتر است در هنگام اجرای سبک دکوراسیون ساحلی از آن ها دوری کنید شروع می کنیم:

  • دور رنگ های سنتی را خط قرمز بکشید.
  • کف فضا را با فرش که کفپوشی مصنوعی است ، پر نکنید.
  • عناصر دکوراتیو قدیمی را به کنار بگذارید.
  • نور سرد مصنوعی به فضا اضافه نکنید.
  • اجزای ساحلی زیادی در فضا استفاده نکنید.
  • طراحی فضا را با یک تم رنگی خاص انجام ندهید.

در مقابل این نباید ها ، یک سری باید ها وجود دارد که در زیر به آن ها اشاره شده است:

  • پالت رنگی طبیعی را بشناسید و با الهام گرفتن از طبیعت ، رنگ دکوراسیون را انتخاب کنید.
  •  از عناصر چوبی خشن که مکمل پارچه های نرم و لطیف هستند ، در کفپوش فضا استفاده کنید.
  •  از الگو های مینیمالیستی پیروی کنید تا باعث ایجاد فضایی انتزاعی شوید.
  • با افزایش ارتفاع سقف و سفید کردن دیوار ها ، بیشترین استفاده را از نور طبیعی ببرید.
  • به استفاده از یک یا دو عنصر ساحلی در دکور بسنده کنید.

طراحی فضا را با تعداد محدود رنمعرفی سبک ؛ سبک روح بخش و پرنسیم ساحلی بی‌درنگ شما را به ساحل دریا می‌برد بدون توجه به موقعیت مکانی که اکنون در آن هستید. طراحی داخلی به سبک ساحلی : اگر می‌خواهید به جزئیات توجه کنید، می‌توانید استدلال کنید که سبک ساحلی به اندازه موقعیتش منحصربه فرد است. یک خانه شیروانی، ویلای رو به دریا یا کلبه‌ی جنگلی گرمسیری جنگل‌های شمال را تصور کنید. با این حال در این مقاله ما به آن چه که معمولا طراحی به ساحلی آمریکایی نام گرفته می‌شود می‌پردازیم. این سبکی هست که زمانی که به یک خانه ساحلی فکر می‌کنیم در ذهن اغلب ما نقش می‌بندد.

فضایی روشن با حسی از خنکای نسیم با پالت رنگی الهام گرفته شده از صدف ها و ماسه‌های ساحل، دریا و آسمان همگی این ها باعث می‌شوند که حس و حال تابستانه در کل سال در خانه شما جریان داشته باشد.

دلیل کارکردن این سبک چیست: زمانی در بهترین حالت خودش است که ایجاد کننده حال و هوای خاص باشد نه این که با لوازم دکوری ساحلی زیاد مثل مرجان‌ها و صدف ها آن‌ها را برای ذهن افراد تکرار و تکرار کنید.

اگرچه موتیف های دریایی مناسب و معقول به نظر می‌رسند اما نیاز نیست روی تمام وسایل و اثاثیه منزل تان یک مرجان یا صدف دریایی قرار دهید. یک فضای ساحلی صرفا نیاز است تا حس راحتی و فراغ بال آرامش دریا و ساحل آن را القا کند.

مزیت این سبک چیست؟ شما می‌توانید دکور ساحلی-دریایی داشته باشید حتی اگر کیلومترها از ساحل فاصله دارید. شما این سبک را دوست دارید اگر:

  • عاشق تفریحات ساحلی و دراز کشیدن روی شن‌های ساحل هستید.
  • از قدم زدن روی ساحل ماسه‌ای با پاهای برهنه خوشتان می‌آید.
  • از الگوهای صدفی و لوازم دکوری دریایی خوشتان می‌آید.
  • در دنیای ذهن شما، همه فصل ها باید تابستان باشند.
  • افراد نباید از شما بپرسند که آیا در تعطیلات خود به ساحل رفته اید یا نه بلکه باید بپرسند کدام ساحل است که هنوز موفق نشده‌اید آن جا را امتحان کنید؟

راز اول طراحی دکوراسیون ساحلی: نور فراوان

نور و روشنایی شاید مهم ترین و در عین حال نادیده گرفته شده ترین عنصر سبک ساحلی باشد. در مورد آن فکر کنید. زمانی آخرین ورود شما به یک خانه ساحلی است که آن را تاریک و محقر دریابید و اگر تا به حال برایتان اتفاق افتاده آیا توجه کرده اید که دوست داشتید چقدر سریع از آن فضا بیرون بیایید؟

به همین دلیل است که سفید رنگ شاخص طراحی داخلی به سبک ساحلی است. این رنگ نور و روشنایی را گسترش داده و پراکنده می کند به جای این که آن را جذب کند.

در فضاهایی با طراحی ساحلی خطوط بین فضای بیرون و داخل منزل محو می‌شود یا کلا از میان برداشته می شود. پنجره‌های فراوان، درب های شیشه‌ای و نورگیرهای سقفی باعث می شود تا خانه های ساحلی غرق در نور خورشید شود. بنابراین اگر خانه شما موارد مذکور را کم داشت باید آن ها را اضافه کنید. اگراین کار برای شما میسر نبود حداقل با نصب چراغ ها و لامپ های زیاد روشنایی ساختگی ایجاد کنید.

های پنجره ها باید به اندازه کافی ساده و بی‌تکلف باشند تا جلوی جریان تابش خورشید را نگیرند. اگر آنقدر خوش شانس هستید که خانه شما نزدیک آب هست، با انتخاب پرده های پرنقش و نگار در واقع منظره دل انگیز آب پشت پنجره های تان را از دست می‌دهید.

چیزی متفاوت: اگرچه طراحی های سبک ساحلی با زرق و برق شناخته شده نیستند اما انتخاب دقیق چند لوازم دکوری براق می‌تواند به انتشار بیشتر نور کمک کند. برای همین سعی کنید آینه‌ای در مقابل یک پنجره یا یک میز با رویه شیشه‌ای در فضای صبحانه خوری آفتابی تان اضافه کنید. فقط اطمینان یابید که زیادی از اشیاء براق و شیشه‌ای استفاده نکنید که ماهیت و حس راحتی و بی‌تکلف بودن سبک ساحلی از دست برود.

راز دوم سبک ساحلی: پارچه‌های سفت و تمیز

در طراحی به سبک ساحلی، پارچه ها ساده، بی‌تکلف و لطیف و راحت هستند. در مورد ملاحفه های کتانی، فرش های کتانی و پانل‌های پرده ساده یا حریرهای شناور فکر کنید که با وزش نسیم موج برمی‌دارند. با انتخاب خالص برای پارچه های تان اشتباه نکرده اید اما رنگ های پاستلی(رنگ های متمایل به سفید) یا پارچه های ساده راه راه نیز با این سبک به خوبی همخوانی پیدا می‌کنند.

چیزی متفاوت: بازار از پارچه‌هایی با نقش های دریایی صدف و مرجان پر است و بسیاری از آن ها واقعا شیک و دلپذیر هستند. بنابراین به پیش بروید و به علاقه خود پاسخ دهید.

اما آن ها را طوری وارد نکنید که در فضای خانه تان غالب باشند. بلکه از این نقش و نگارها به صورت حداقلی استفاده کنید؛ بدین صورت که در نهایت یک جفت کوسن یا یکی از صندلی‌های تان دارای این نقش ها باشند. در مورد انتخاب هم همین مورد را رعایت کنید.

راز سوم طراحی به سبک دریایی: رنگ‌های مات و کمرنگ خنثی

به یاد بیاورید که ما ذکر کردیم سفید رنگ مهمی در پالت ساحلی است. زمانی که به درستی انجام شود، اتاق‌های سفید خلوص پاکیزگی و سادگی خود را به رخ می‌کشند. اما اگر راحتی با آن نداشتید یا برای شما یک نواخت به نظر می‌رسید می‌توانید اندکی رنگ به آن اضافه کنید. لایه‌هایی از رنگ های کرم، قهوه ای کمرنگ یا بژ و خاکی ظرافت شن های ساحل را تداعی می‌کنند. هنگامی که می‌خواهید به خانه ساحلی خود رنگ اضافه کنید از رنگ های مات و کمرنگ به جای رنگ های تیره و درشخان استفاده کنید و بیشتر به سمت های لطیف و گچی بروید.

آبی ملایم و بسیار کمرنگ به عنوان یک رنگ ساحلی نمادین محسوب می‌شود که جوهره اقیانوس و دریا را به ذهن القا می‌کند. این یک انتخاب کلاسیک برای کاشی های حمام و دیوارهای است اما به عنوان یک رنگ خنثی می‌توان از آن در هر جایی استفاده کرد مخصوصا اگر از یک رنگ با تن های مختلف برای دکوراسیون خود استفاده می کنید.

چیزی متفاوت: آیا این بدان معناست که شما نمی‌توانید رنگ های روشن و درخشان را به دکوراسیون منزل خود وارد کنید؟

درحالی که ترکیب شدیدی از خرمالویی، فیروزه ای و سبز فسفری ممکن است بیشتر در دکوراسیون سبک کارائیب دیده شود تا سبک ساحلی شرقی، با این حال مطمئنا شما می‌توانید آن ها را وارد کنید البته اگر از بین بردن حس آرامش بخشی ساحلی برای تان اهمیتی نداشته باشد.

استراتژی دیگر: تن‌ها و طیف‌های متفاوت یک رنگ واحد مثلا رنگ مرجانی را وارد کنید. یا اندکی رنگ های ظریف کلاسیک نظیر رنگ های سورمه ای-سفید که رنگ لباس یونیفرم ملوان های دریایی است را اضافه کنید. نکته کلیدی در این جا ثابت نگهداشتن طرح کلی است، چرا که طرح های رنگی بسیار زیاد در اتاق های متفاوت ماهیت و ویژگی های متفاوتی به یک خانه می‌دهد.

راز چهارم دکوراسیون به سبک ساحلی: الیاف طبیعی

متریال‌های ارگانیگی چون چمن دریا، کاه و کنف هندی در پوشش فرش ها، مبلمان و لوازم دکوری  با خود ذوق و بافتی طبیعی به فضاهای ساحلی به همراه می‌آورند. چند تیکه طناب که می‌توانید آن را از طریق توپ های شیشه‌ای مکرومه بافی شده، دستگیره‌های کابینت و کشو و حتی دست آویز راه پله ها اضافه کنید با خود جذابیتی نشاط بخش به ارمغان می‌آورد و در عین حال با تم کلی منزل شما هماهنگ است.

چیزی متفاوت: سطوح ارگانیک را از طریق کنتراست تفکیک کنید. یک میز چوب ترکه‌ای که اطرافش با صندلی های حصیری احاطه شده باشد و هردو با هم روی یک فرش سیزال(کنفی) قرار گرفته باشند افراطی به نظر می‌رسد.

در عوض در این اتاق ناهارخوری به منظور ساده سازی فضا یک میز صاف و صیقلی در کنار صندلی های کوسن دار بافت قرار داده شده است.

راز پنجم دکوراسیون ساحلی: چوب های سبک و هواخورده

در حالی که تخته چوب های سخت و محکم عجیب غریب را ممکن است در طراحی فضاهای گرمسیری چیدا کنید اما در سبک ساحلی آمریکایی از نمونه‌های باریک و سبک چوب ها استفاده می شود. در حقیقت چوب‌هایی که در این دکوراسیون استفاده می شوند تکه چوب های کوچکی هستند که در مجاورت هوا و آب پوسیده شده‌اند و اندکی زنگارهای حاصل از تجمع نمک بر روی آن ها مشهود است. این‌ها دقیقا همان چوب هایی هستند که برای دکوراسیون شما عالی هستند. چوب هایی که اندکی رنگ روی آن ها باقی مانده باشد یا چوب های طلایی افرا، زبان گنجشک یا بامبو به عنوان کفپوش یا روی مبلمان جلوه خوبی می‌سازد. تخته های رنگ شده و بدبورد نیز کلاسیک‌های ساحلی محسوب می شوند.

چیزی متفاوت: چوب های تیره را نیز در این سبک می‌توان وارد کرد اما آن ها صرفا باید ضمیمه باشند، نه این که روی کل دکور غالب باشند. برای مثال یک کشوی از جنس چوب گردو یا صندوقچه ای از جنس چوب ساج در اتاقی که پر از رنگ های مات و کمرنگ است نمای زیبا و خیره کننده ای دارد تا زمانی که این رنگ های تیره روی کل فضا غالب نشوند.

راز ششم سبک دکوراسیون ساحلی: فضای دل باز

همانند خود دریا، اتاق‌های سبک ساحلی باید دلباز و روح بخش باشند بنابراین فضای آن ها را  با انواع زیادی از مبلمان و اثاثیه اضافی محقر نکنید. هنگام دکوراسیون دقت کنید که چشم اندازها و خطوط دید را آشکار و شفاف نگه دارید. لوازم و دکور خود را پیرامون فضای خود بچینید به جای این که همه را در مرکز آن متمرکز کنید. حتی اگر هیچ نسیم یا هوای تازه‌ای در خانه شما جریان ندارد، بهتر است تا جایی که می‌توانید این حس خوشایند را ایجاد کنید.

چیزی متفاوت: همانند نور و روشنایی، در این جا هم هیچ جایگزینی برای یک فضای داخلی دل باز وجود ندارد. اگر بودجه و تمایل دارید می‌توانید به تغییر دکوراسیون اتاق خود بپردازید تا برای داتشن اتاق های دلبازتر منزل تان را بازسازی کنید. اگر ندارید پس مبلمان و اثاثیه تان را طوری بچینید که تا جای ممکن بازتر شود.

برگرفته از : atrixconcept.com

راز هشتم هفتم ساحلی: مبلمان راحت و بی تکلف

در واقع مبلمان‌های راحت و بی‌تکلف آن هایی هستند که وقتی آن ها را می‌بینید به راحتی حس لم دادن به شما دست می‌دهد. آیا با دیدن یک کلاسیک سنتی این حس به شما دست می دهد؟ مطمئنا نه. افتادن روی یک مبل مخملی شیک با لباس خیس شنا یا درآوردن صدف ها روی یک میز قهوه ای براق زیبا را تصور کنید. تعجب کردید؟ در واقع مبلمان ساحلی باید این احساس را ایجاد کنند که می‌توانند در برابر آب شور و پاهای شنی دوام بیاورند حتی اگر واقعا در خیابانی در یک شهر زندگی می‌کنید. مبلمان روکش‌دار پارچه‌ای، میزهای چوبی محکم ، لوازم حصیری و حتی شیشه‌های محکم با این دکور هماهنگ هستند.

چیزی متفاوت: داشتن سبک ساحلی بدین معنا نیست که شما ظرافت و زیبایی دکور خود را قربانی کنید. شما می توانید گزینه های شیک زیادی در متریال هایی پیدا کنید که در مقابل ساییدگی و پاره شدن مقاوم هستند. برای پارچه رومبلی سعی کنید از پارچه های مبلمانی که مناسب مبلمان فضای بیرون است استفاده کنید که در طرح و رنگ هایی می‌آیند که می توانید آن ها را هم در فضای بیرون و هم در ایوان منزل تان استفاده کنید.

راز دهم دکوراسیون سبک ساحلی: دکوری های دریایی

از آخرین مسافرت خود به دریا چه چیزهایی آورده اید؟ شاید یک کیسه یا قوطی پر از صدف، شیشه‌های دریایی، بطری و یا مرجان های زیبا را با خود آورده باشید.

از این یافته‌های خود به عنوان لوازم دکوری کوچک استفاده کنید. فقط به یاد داشته باشید که در این کار زیاده روی نکنید. یک یا دو ستاره دریایی روی شلف زیبا و خوش نما به نظر می رسند ولی سبد یا کاسه ای پر از لوازم دریایی ممکن است جذابیت آن را از بین ببرد.

چیزی متفاوت: چند شیئ که در طراحی ساحلی جای دارند را وارد کنید اما در قلمرو وسیع تری قرار دهید. برای مثال کوزه های شیشه ای یا شیشه‌های رنگی مکرومه بافی شده با جلوه این سبک هماهنگی دارند با این حال سنگ بنای سبک ساحلی آمریکایی نیستند. به علاوه می‌توانید روش‌های جدیدی برای به نمایش گذاشتن لوازم قدیمی مورد علاقه تان پیدا کنید به جای این که صرفا پایه یک لامپ را با صدف ها تزئین کنید می‌توانید آن ها را به صورتی تکی یا جفت قاب بگیرید و روی دیوار بزنید.

 

نمایش بیشتر

دیدگاهتان را بنویسید

دکمه بازگشت به بالا